Απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνει – Με αυτή την δίαιτα η Έλντα Πανοπούλου έχασε 32 κιλά

 

Απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνει

Απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνει - Με αυτή την δίαιτα η Έλντα Πανοπούλου έχασε 32 κιλά

Με αυτή την δίαιτα η Έλντα Πανοπούλου έχασε 32 κιλά

 

Όλα τα μυστικά της

Η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε να αδυνατίσει και με συγκεκριμένη διατροφή κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της 32 κιλά.

Αρχικά το πήρε απόφαση και ξεκίνησε την προσπάθεια χωρίς άγχος.

Δεν ήθελε να κάνει στερητική δίαιτα. Μείωσε δραστικά την ποσότητα των γευμάτων της, αλλά έτρωγε και γλυκά, κυρίως παγωτό, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Φρόντισε να περιορίσει στο ελάχιστο τη ζάχαρη και τα αναψυκτικά, ενώ έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική.

 

Απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνει – Με αυτή την δίαιτα η Έλντα Πανοπούλου έχασε 32 κιλά

Όταν, πάλι, δεν προλάβαινε να πάει στο γυμναστήριο, περπατούσε καθημερινά τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ενώ το καλοκαίρι έκανε πολλή ώρα κολύμπι.

 

Τι σταμάτησε να καταναλώνει η Έλντα Πανοπούλου

Αν και έκανε αλλαγές, για να μη βαρεθεί και τα παρατήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από φιλικά της πρόσωπα, ακολουθούσε την εξής διατροφή:

Τέλος, έπρεπε οπωσδήποτε να πίνει 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Τα αναψυκτικά απαγορεύονταν αυστηρά, μόνο 1-2 light την εβδομάδα, και μόνο 1 ποτήρι κρασί, αν ήταν κάπου καλεσμένη.

Το μυστικό της επιτυχίας της όμως ήταν η γυμναστική. Στο γυμναστήριο και στο σπίτι αλλά και όπου μπορούσε πήγαινε περπατώντας, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα την ημέρα.

Η Έλντα λοιπόν απέδειξε ότι το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και πείσμα, και ότι τα κιλά δεν χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη ως διά μαγείας. Κυρίως όμως θέλει πρόγραμμα και πειθαρχία, γιατί όσο δύσκολα κατεβαίνει η ζυγαριά, τόσο εύκολα ξανανεβαίνει!

  10 φαγητά που μπορείτε να τρώτε το βράδυ αν θέλετε να αδυνατίσετε

 

Η εξομολόγηση της για τα κιλά

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά.

Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής.

Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα.

Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους» τόνισε.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση