Ελένη Πετρουλάκη: Η συμβουλή της για τη διατροφή εν όψει καλοκαιριού!

 

Ελένη Πετρουλάκη: Η συμβουλή της για τη διατροφή εν όψει καλοκαιριού!

Ελένη Πετρουλάκη: Η συμβουλή της για τη διατροφή εν όψει καλοκαιριού

 

Η Ελένη Πετρουλάκη παρότι διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της δεν έχει αφήσει τον χρόνο να δείξει τα σημάδια του, καθώς μέσα από σωστή διατροφή και άσκηση έχει καταφέρει να έχει ένα υγιές σώμα.

Η γυμνάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία και βίντεο με μαγιό και μας άφησε άφωνους. Ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί ήθελε να συμβουλέψει τους ακολούθους της, ενώ τους προέτρεψε να μην διστάσουν να την ρωτήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί για την διατροφή τους.

«Όλοι μας αισθανόμαστε πλέον έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα !

(και πολύ κράτησε εδώ που τα λέμε )

Τα spring vibes ειναι εδώ και η αλήθεια είναι, πως ο ηλιος μας γεμίζει με θετικές σκέψεις από τώρα!

Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα για το next step;

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στόχο και να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε ακόμη κι αν είναι λίγο νωρίς;

Πλησιάζοντας προς την αγαπημένη μου και πιστεύω πολλών περίοδο του χρόνου το καλοκαίρι όλοι μας θα πρεπει να φροντισουμε λίγο περισσότερο τη διατροφή μας ,να εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα μας και να προσπαθούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

 

Ελένη Πετρουλάκη: Η συμβουλή της για τη διατροφή εν όψει καλοκαιριού!

Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε το μαγιό σας θα πρέπει να ξέρετε οτι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς με μεθοδικές κινήσεις, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Θελω να ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες. Δεν υπάρχει το ένα και μοναδικό κορμί, καθώς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή ( και αυτή είναι η ομορφιά της ) & έχει διαφορετικές ανάγκες.

Συνεπώς, δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός κι υστερία ( αρκετά όσα συμβαίνουν γύρω μας ) απλά να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε λίγο περισσότερο τώρα !

Ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου »,, ανέφερε.

  Οι χαμένες αρχαιοελληνικές πόλεις της Κίνας

 

 

apithano.gr

Αφήστε μια απάντηση