Ποιο φυτό σας ταιριάζει; Αφήστε τα ζώδια να διαλέξουν για εσάς!

Ποιο φυτό σας ταιριάζει;

Ποιο φυτό σας ταιριάζει; Αφήστε τα ζώδια να διαλέξουν για εσάς!

Αφήστε τα ζώδια να διαλέξουν για εσάς!

 

Τα φυτά παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση ενός σπιτιού, τόσο για την ομορφιά τους όσο και για το ότι φέρνουν τη φύση στη ζωή μας. Αλλά όπως κι εμείς, έτσι και τα φυτά είναι μοναδικά, και το καθένα έχει τις δικές του απαιτήσεις.

Τι λέτε λοιπόν να διαλέξετε ένα φυτό που σας ταιριάζει;

Φυσικά, τα ζώδια έχουν την απάντηση!

 

Ποιο φυτό σας ταιριάζει; Αφήστε τα ζώδια να διαλέξουν για εσάς!

 

Κριός: Φίκος

Γενναίος και αποφασιστικός, ο Κριός δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τίποτα. Ως Κριός λοιπόν θα πρέπει να έχετε ένα φυτό με την ίδια αυτοπεποίθηση, ένα φυτό που δεν φοβάται… να κατακτήσει τον χώρο και να απλωθεί.

Ο αγαπημένος του Instagram φίκος λιράτα ξέρει τι θέλει, γι’ αυτό φροντίστε να τον τοποθετήσετε σε ένα δωμάτιο που κοιτάζει προς την Ανατολή και ζει σε ζεστό, φωτεινό και υγρό κλίμα.

 

Ταύρος: καστανιά Μαλαμπάρ

Με κυβερνήτη τον δεύτερο οίκο του πλούτου και των οικονομικών, εσείς οι Ταύροι εκτιμάτε πάνω απ’ όλα τη σταθερότητα.

Γι’ αυτό και ταιριάζετε απόλυτα με την καστανιά του Μαλαμπάρ, ή αλλιώς στα αγγλικά money tree (λεφτόδεντρο)! Ακριβώς σαν τον πεισματάρη ταύρο, το φυτό αυτό είναι ανθεκτικό και με βαθιές ρίζες.

 

Δίδυμοι: Bird’s Nest Fern (φωλιά του πουλιού)

Είστε τρομερά κοινωνικοί, με γνώσεις πάνω σε αμέτρητους τομείς. Η λεγόμενη φωλιά του πουλιού είναι ιδανική για εσάς, αφού ξεδιπλώνει τα φύλλα της προς κάθε κατεύθυνση, ακριβώς όπως κι εσείς!

Φυτό με λαμπερά πράσινα φύλλα, είναι ένα μοναδικά όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου, ιδανικό για δημιουργία μία αίσθηση τροπικού περιβάλλοντος.

  Τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

 

Καρκίνος: Μοντσέρα

Σύμφωνα με την αρχαία κινεζική παράδοση, το φυτό μονστέρα συμβολίζει τη μακροζωία και τον σεβασμό στους προγόνους μας. Γι’ αυτό και αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσάς τους Καρκίνους που αγαπάτε την οικογένεια.

Τοποθετήστε το φυτό σε μια φωτεινή γωνιά που θα το βοηθήσει να διατηρηθεί ακόμα και με την αλλαγή του καιρού.

 

Λέων: Καλαθέα

Το φυτό καλαθέα, ή αλλιώς calathea ornata, παίρνει το όνομά του από την λέξη ornate που στα αγγλικά σημαίνει στολισμένος. Και σίγουρα εσείς οι Λέοντες ξέρετε καλά από στολίδια!

Το φυτό αυτό με τις ροζ γραμμές στα φύλλα του θυμίζει πίνακα ζωγραφικής και χρειάζεται φως για να αναδειχθεί. Λέοντα, βρήκες το άλλο σου -πράσινο- μισό!

 

Παρθένος: Αλόη

Πρακτικοί όσο κανένας άλλος, εσείς οι Παρθένοι δεν θέλετε ένα φυτό απλά για να διακοσμήσει τον χώρο σας.

Γι’ αυτό και το τέλειο φυτό για εσάς είναι η αλόη, που όχι μόνο είναι εντυπωσιακή με το ωραίο της φύλλωμα και τα λουλούδια της που ανθίζουν αλλά μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα της για να γιατρέψετε καψίματα και ερεθισμούς του δέρματος. Χρειάζεται πολύ ήλιο και λίγο πότισμα.

 

Ζυγός: Μπονσάι

Οι ρομαντικοί Ζυγοί καθορίζονται από την αγάπη τους για την ομορφιά. Γι’ αυτό κι εσείς ως Ζυγός θέλετε ένα φυτό που χρειάζεται προσεκτική περιποίηση για να εντυπωσιαστείτε. Και αυτά είναι σίγουρα τα μπονσάι!

Και φυσικά, επιπλέον τα μπονσάι, αντιπροσωπεύουν και την ισορροπία και την αρμονία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους τους Ζυγούς.

 

Σκορπιός: Σανσεβάρια

Γνωστοί για τη μυστηριώδη προσωπικότητά σας, χρειάζεστε ένα φυτό που να «καταλαβαίνει» τη σκοτεινή πλευρά σας. H σανσεβάρια, ή αλλιώς γλώσσα του διαβόλου, είναι η κατάλληλη για αυτό.

  Τύχη στα ζώδια Τι να κάνεις για να φέρεις καλή τύχη στην προσωπική σου ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ζει καλύτερα σε περιβάλλον με λιγοστό φως, παράγει οξυγόνο κυρίως τη νύχτα και όταν αναπτυχθεί πλήρως δείχνει τα σκληρά και κοφτερά της φύλλα, ακριβώς όπως οι λέξεις ενός Σκορπιού. Αφήστε που δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις για να ευδοκιμήσει!

 

Τοξότης: Παχύφυτα

Ως ζώδια που αγαπάνε το έξω, οι Τοξότες σπάνια μένουν στο σπίτι αρκετά ώστε να φροντίσουν ένα φυτό. Γι’ αυτό και μια συλλογή από παχύφυτα είναι ιδανική για εσάς. Χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα, είναι πολύ προσαρμοστικά και έτσι σας αφήνουν ελεύθερη να ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτειά σας χωρίς δεσμεύσεις!

Επιπλέον, τα παχύφυτα είναι ένας ολόκληρος κόσμος από υπέροχα, πανέμορφα εξωτικά φυτά για να επιλέξετε!

 

Αιγόκερως: Πόθος

Tο φυτό πόθος αντιπροσωπεύει την επιμονή και το πείσμα, και ως Αιγόκερως σίγουρα θέλετε κάτι που να “δουλεύει” τόσο σκληρά όσο εσείς, αλλά και να εντυπωσιάζει!

Υπέροχο αναρριχώμενο, ιδανικό για κρεμαστά καλάθια ή γλάστρες, μεγαλώνει γρήγορα, με τα φύλλα του να φτάνουν ακόμα και στο ένα μέτρο, δείχνοντας πόσο καλά τα καταφέρνει στον κόσμο των φυτών. Συναντάται και με το όνομα «κισσός του διαβόλου»… λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας του. Σίγουρα είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι!

 

Υδροχόος: Τιλάντσια

Οι παράξενοι Υδροχόοι σίγουρα χρειάζεστε μια τιλάντσια, η οποία μεγαλώνει σε θέσεις με αρκετή υγρασία και ηλιακό φως που δεν πρέπει να πέφτει πάνω της!

Από τις ζούγκλες της νότιας Αμερικής… στο σπίτι σας με καταπράσινα φύλλα που από την καρδιά του ξεπετάγεται ένα πανέμορφο ροζ λουλούδι και στις εγκοπές του ξεπροβάλουν όμορφα μικρά μωβ ανθάκια! Σίγουρα θα απολαύσετε τις ερωτήσεις των περίεργων για το νέο σας φυτό!

  Ποια ζώδια κρατάνε στα χεριά τους το κλειδί της ευτυχίας τους

 

Ιχθύες: Σενέκιο

Το φυτό σενέκιο μεγαλώνει γρήγορα και ήσυχα, δημιουργώντας έναν καταρράκτη που ταιριάζει απόλυτα με το ήρεμο σκηνικό που θέλει να δημιουργήσει γύρω του ένας Ιχθύς. Καθώς ανήκει στην οικογένεια των παχύφυτων, το σενέκιο δεν χρειάζεται πολύ νερό.

Έτσι, αν χαθείτε για λίγο στο συννεφάκι σας, το αγαπημένο σας φυτό δεν θα πάθει απολύτως τίποτα!

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *