Η αγάπη πονάει – Τι φοβάστε στις σχέσεις; Κάντε το τεστ!

 

Η αγάπη πονάει – Τι φοβάστε στις σχέσεις;

Η αγάπη πονάει - Τι φοβάστε στις σχέσεις; Κάντε το τεστ!

Κάντε το τεστ!

 

Λένε ότι η αγάπη είναι πεδίο μάχης και ότι με κάθε καυγά η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας μεγαλώνει.

Αυτό που βλέπετε πρώτα σε αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει τι φοβάστε περισσότερο όταν είστε ερωτευμένοι. Κάνοντας το τεστ μπορεί να το λύσετε!

Αυτό που βλέπετε σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση θα μπορούσε να πει πολλά για το τι φοβάστε στις σχέσεις. Γιατί, λοιπόν, να μην παραδοθείτε και να μάθετε τι φοβάστε περισσότερο στην αγάπη; Ποιος ξέρει, μπορεί απλώς να αλλάξει τη ζωή σας.

Αυτό που βλέπετε πρώτα στον μυστικιστικό πίνακα του καλλιτέχνη Oleg Shupliak θα σας πει τι ακριβώς φοβάστε.

 

Η αγάπη πονάει – Τι φοβάστε στις σχέσεις; Κάντε το τεστ!

 

Εάν είδατε το πρόσωπο ενός άνδρα…

Αυτό σημαίνει ότι ο ενθουσιασμός και η αφοσίωσή σας, σας κάνουν να είστε ευχάριστοι όταν είστε με κάποιον σύντροφο. Ανθίζετε, ζώντας στο παρόν και μετά βίας μένετε σε αρνητικές εμπειρίες από το παρελθόν.

Ζείτε για τη στιγμή και μόλις τελειώνει η κάθε μέρα, την «πακετάρετε» για πάντα και ξεκινάτε την επόμενη εκ νέου, που είναι ο μόνος τρόπος να νιώσετε ελεύθεροι, κατά τη γνώμη σας.

Όμως, φοβάστε μήπως σε θεωρήσουν ότι έχεις συναισθηματικά κολλήματα.

Πνίγεστε και κατεβάζετε ρολά σε νέες σχέσεις και μάλιστα πιστεύετε ότι αυτό είναι «φυσιολογικό». Όμως, το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και να τορπιλίζετε κάθε πιθανότητα για μια αγάπη με μακρά διάρκεια.

  Ζευγάρι ή Δάσος ή Μωρό: Το πρώτο που θα δείτε, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας

 

Αν είδατε το αγόρι…

Είστε πιθανότατα ένα χαρούμενο και ζωηρό άτομο στην καρδιά και σας αρέσει να βρίσκεστε με ανθρώπους. Δεν σας αρέσει να είστε το επίκεντρο της προσοχής αλλά επίσης δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα πλήθος γνωστών προσώπων.

Αλλά αυτό που κρύβετε στις σχέσεις είναι ο φόβος να είστε… ενήλικας!

Μπορεί να δουλεύετε με σοβαρότητα, για να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας, νομίζοντας ότι αυτό είναι που κάνει κάποιον ενήλικα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε… χαμένοι.

Αυτό που φοβάστε κυρίως είναι μήπως το άτομο που αγαπάτε δεν σας νιώθει απαραίτητο και τότε δεν θα έχετε τίποτα άλλο να προσφέρετε. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο αληθινό.

Αν είδατε τον πίνακα…

Είστε σε ευδαιμονία όταν βρίσκεστε στη μέση ενός ονείρου…Ναι, αγαπάτε τον σύντροφό σας και έχετε στενές σχέσεις με τους φίλους σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε πάντα να περνάτε χρόνο μαζί τους.

Μερικές φορές, είστε πιο ευτυχισμένοι απλά στέλνοντας email ή μηνύματα και μένετε μόνοι στο σπίτι. Αυτό που κρύβετε στις σχέσεις είναι η έντονη ανάγκη σας για χρόνο για τον εαυτό σας, που σας κάνει να νιώθετε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Δεν πρέπει να ντρέπεστε αν χρειάζεστε τον δικό σας χώρο και χρόνο, αλλά θα πρέπει να είστε ανοιχτοί με τον σύντροφό σας σχετικά με αυτό από την αρχή.

 

Αν είδατε δύο καλύβες…

Τότε είστε ευαίσθητη ψυχή. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας – είναι απλώς ότι, μερικές φορές, μπορεί να είναι αρκετά έντονα και η ζωή μπορεί να σας συντρίψει.

  ΤΕΣΤ | Η Πεταλούδα Που Θα Διαλέξεις, Αποκαλύπτει Τα Συναισθήματα Και Τις Σκέψεις Που Κρύβεις Μέσα Σου…

Αυτό που κρύβετε στις σχέσεις είναι η άμεση σύγκρουση. Δεν σας αρέσει να σας επικρίνουν ακόμα κι αν είναι εποικοδομητική κριτική και τείνετε να λέτε ό,τι σας κατέβει, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αλλά αν αισθάνεστε στριμωγμένοι με μία γωνία, δεν πειράζει να νιώθετε θυμό γι’ αυτό. Απλώς να θυμάστε ότι όταν αντιδράτε, δεν έχετε παρερμηνεύσει τις προθέσεις του άλλου.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *