Πανσέληνος στον Τοξότη: Έχεις μήνυμα

 

Πανσέληνος στον Τοξότη: Έχεις μήνυμα

Πανσέληνος στον Τοξότη: Έχεις μήνυμα

 

Να θυμάσαι ότι τα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ, αν δεν πιστέψεις σε αυτά

 

Η Πανσέληνος στις 14 Ιουνίου γίνεται βέβαια στον άξονα Τοξότη-Διδύμων αλλά… ουδείς μπορεί να παραβλέψει τη δυναμική συμμετοχή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, που δίνει στα πράγματα έναν απατηλό χαρακτήρα.

Αν όμως στον «πραγματικό» κόσμο, δεν θα προλαβαίνεις να μετράς ψέματα, πονηριές και «τζούφιες» προσπάθειες, εσύ που λειτουργείς με την ψυχή και την καρδιά σου, «άκου» το μέσα σου, «πέταξε» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα κι αν έχεις αγνότητα και πίστη, όταν κάποιος θελήσει να σε βλάψει, απλά δεν θα είσαι εκεί, θα σε έχει πάρει ο Ποσειδώνας στα ιερά του, όπως πήρε την Ιφιγένεια η θεά Άρτεμις, μέσα σε μαγική νεφέλη.

Οι διώκτες σου δεν θα σε βλέπουν, το ίδιο και το κακό που αλυχτά στον γήινο κόσμο σου.

Κι αν τύχει να γίνει κάποιο «λάθος», μην πασχίσεις να το διορθώσεις. Το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από σένα ποιο είναι το καλό σου κι αυτό είναι το μήνυμα της Πανσελήνου.

Είναι, επίσης, μια από εκείνες τις ημέρες, που η δύναμη της προσευχής θεριεύει, μην αρχίσεις όμως να ζητάς κοσμική δύναμη, πλούτη και παλάτια γιατί το «κόλπο» δεν θα πιάσει. Ούτε να αναλωθείς σε υστερόβουλες πράξεις φιλανθρωπίας, υποκρισίες δεν γίνονται δεκτές

 

Πανσέληνος στον Τοξότη: Έχεις μήνυμα

Ζήτα Αγάπη κι εσωτερική γαλήνη, ευχήσου στο όνειρο ενός καλύτερου κόσμου κι ας ξέρεις πως είναι χάλια. Τα όνειρα εξ άλλου δεν βγαίνουν ποτέ, αν δεν πιστέψεις σε αυτά. Άκουσε και τη διαίσθησή σου, που θα σε καθοδηγήσει σωστά, ακόμη κι αν όλοι γύρω σου σου λένε πως κάνεις λάθος.

  Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν τον Απρίλιο

Έτσι κι αλλιώς, αυτό που «βλέπεις» εσύ, για τους άλλους, τους «πραγματιστές», δεν υπάρχει και μην μπεις καν στο κόπο να τους πείσεις. Θα σε πουν αλαφροΐσκιωτο κι ονειροπαρμένο. Αιθεροβάμονα κι αφελή, μα εσύ συνέχισε να βαδίζεις στην ατραπό της υπέρβασης και της δημιουργικής μέθεξης. Γιατί είναι κι ο καλλιτέχνης μέσα σου, που απελευθερωμένος από τα όρια της λογικής θα κάνει το μεγάλο άλμα.

Στο κατώφλι της συνείδησης είναι κλεισμένο το ραντεβού σου με το «θαύμα».

Θα μου πεις ότι τα οράματα κι οι εμπνεύσεις δεν τρώγονται αλλά θα είναι ο ανασφαλής και αγχωμένος εαυτός σου που θα μιλήσει. Εκείνος που ορίζεται από τα υλικά αγαθά, έχοντας πειστεί ότι «κόποις κτώνται», μα δεν είναι έτσι.

Από τη στιγμή που θα εναποθέσεις την τύχη σου στην αγκαλιά της συμπαντικής ενότητας, χωρίς να είναι το εγώ σου σε πρώτο πλάνο, αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι δεν θα σου λείψουν και θα τα έχεις όταν ακριβώς τα χρειάζεσαι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Αν πάλι είσαι ρομαντικός χαρακτήρας κι αποζητάς τον ποιητή σου, φεγγάρια κι ηλιοβασιλέματα, που θα σε λούσουν με το φως του έρωτα, μάλλον θα βρεθείς στο στοιχείο σου, υπάρχει ωστόσο κι ένα μυστικό που σου ψιθυρίζει ο Ποσειδώνας και καλά θα κάνεις να τον ακούσεις.

Ζήσε την ευτυχία σου, χωρίς να την περιβάλλεις με σαρκικές προσδοκίες που είναι ανάξιές του. Άφησε ανέγγιχτους τους πόθους σου, κράτα τους σε απόσταση, γιατί μόλις πας να τους γραπώσεις, η μαγεία θα σβήσει.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *