Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!Στις 13 Ιουλίου 2022, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα ωθήσει τη σκέψη στο βάθος των καταστάσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Δεν αποκλείεται να γίνει ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης που θα βοηθήσει να υπάρξουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Παρελθοντικά λάθη θα αποτελέσουν παράδειγμα για αποφυγή, η σκέψη θα γίνει πιο σοφή και ώριμη.Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!

Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να απομακρυνθούν από τοξικές σχέσεις. Ίσως να διακοπούν συνεργασίες που πλέον δεν είναι αποδοτικές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση και στη σταθερή εξέλιξη.

Ανταμείβονται οι κόποι των προηγούμενων περιόδων, ωστόσο θα απαιτείται συντονισμός και μεθοδικότητα. Απαραίτητο θα είναι να υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και προσαρμογή, οι συνειδητοποιήσεις και οι νέες αποφάσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!

Πως η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Στην επιφάνεια θα βγει η δυναμικότητα σας θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις ηγετικές σας διαθέσεις, ουσιαστικά θα σας δοθεί το άνοιγμα να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες και τις έμφυτες σας τάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ανάληψη πρωτοβουλιών, συντονίστε τις ενέργειές σας θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να διαφοροποιήσετε δεδομένα που τα θεωρείτε αρνητικά. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πάρετε προαγωγή ή να αυξήσετε τα έσοδα σας. Στην επιφάνεια θα βγει η φιλόδοξη πλευρά της προσωπικότητας σας, σε συνδυασμό με την οργανωμένη σας σκέψη θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Ανταμείβονται οι κόποι σας, εκπλήρωση θα βρουν οι σκοποί σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα και σκεπτόμενα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα είστε πολύ κοντά στην εφαρμογή και στην υλοποίηση, οι θετικές απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οργανώστε τα πλάνα και τα σχέδιά σας θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να πραγματοποιήσετε αυτό που από καιρό έχετε κατά νου. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε την δυνατότητα να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, θα μπορέσετε να συζητήσετε και γενικότερα να ανταλλάξετε απόψεις και γνώμες. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε την οπτική και την αντίληψή σας, ίσως να διαφοροποιήσετε τις πεποιθήσεις σας, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις καταστάσεις από μία πιο φιλοσοφημένη σκοπιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο δεν θα είστε σε θέση να ανεχτείτε καταστάσεις ή σχέσεις που σας δυσανασχετούν. Ανάγκη σας θα είναι να αποβάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι ενοχλητικό ή τοξικό και γενικότερα οτιδήποτε φράζει την πορεία σας και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς θέλετε. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης προσοχή στον εγωκεντρισμό, ανάγκη σας θα είναι να ζήσετε μόνο αυτό που σας ικανοποιεί απόλυτα. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τα θετικά και τα αρνητικά των κάθε καταστάσεων. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά.

  Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου – Σε ποιους χαμογελάει και για ποιους θα είναι ο χειρότερος μήνας

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένταση θα έχει το συναίσθημα σας και βάθος θα έχει η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αναλύσετε τα συναισθήματά σας, να δώσετε εξηγήσεις και να ωθήσετε τις σχέσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας, φανερώστε τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας, θα υπάρχει δυνατότητα να δώσετε μία θετική και οριστική κατάληξη στον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο δικτυώνεστε θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, παράλληλα θα υπάρξει σύσφιξη σχέσεων και επαφών με πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με άτομα που θα καταφέρουν να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να βελτιωθείτε και να διαφοροποιήσετε συνθήκες στάσιμες ή αρνητικές. Δεν αποκλείεται να υπάρξει φόρτο εργασίας, στην προσπάθειά σας να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε θα καταναλώσετε αρκετό διαθέσιμο χρόνο. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανάγκη σας θα είναι να ισορροπήσετε, να χαλαρώσετε και να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν έντονη εσωτερική ανησυχία. Βασική σας επιθυμία θα είναι να υλοποιήσετε σχέδια και πλάνα που από καιρό έχετε κατά νου. Ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να τονωθείτε και όχι να κουραστείτε περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανάγκη σας θα είναι να μπορέσετε να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο και να αλλάξετε αρνητικά δεδομένα που δεν σας αφήνουν να βγάλετε στην επιφάνεια την ενθουσιώδη πλευρά του χαρακτήρα σας. Οι συνθήκες θα είναι βοηθητικές, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτεί συναισθηματικά. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να προσεγγίσετε και να βγάλετε στην επιφάνεια την απελευθερωμένη σας πλευρά, θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε τις συζητήσεις σας σε προσωπικό επίπεδο.

  Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου;: Ο μήνας που θα παντρευτείς δείχνει πολλά για το πως θα είναι η κοινή σας ζωή

 

 

 

ΖΥΓΟΣ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο θα καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά, θα μπορέσετε να αποβάλετε τους υποσυνείδητους φόβους. Εκδηλωθείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που ξέρετε πως μπορούν να σας κατανοήσουν, θα βρείτε την προσδοκώμενη συμπαράσταση. Προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση, προσπαθήστε να σκεφτείτε με χαλαρότητα και όχι με εμμονή, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να συναναστραφείτε με τρόπο ευχάριστο και ανανεωτικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας παλιές πικρές ιστορίες και να επικεντρωθείτε στο μέλλον, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε αισιόδοξα και δυναμικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έμφαση θα δώσετε στη συναισθηματική και ψυχολογική σας κατάσταση, ανάγκη σας θα είναι να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε, να συναναστραφείτε με άτομα που να μπορούν να σας ανανεώσουν. Προσοχή στην αναβολή και στην καθυστέρηση, ενδεχομένως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα υποθέσεις εργασιακές ή οικονομικές, αν υπάρχουν καταστάσεις που σας αγχώνουν προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, να φλερτάρετε, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Εσείς που είστε σε σχέση εκδηλωτικοί θα είστε με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά της προσωπικότητας σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικονομική και επαγγελματική σας σταθερότητα, ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση, η αποκατάσταση, και γενικότερα η θετική εξέλιξη. Θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και γενικότερα υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Δεν θα αφήσετε στην άκρη εργασίες που γνωρίζετε πολύ καλά πως όσο δεν ολοκληρώνονται τόσο ενισχύεται το άγχος σας. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, στις περιπτώσεις που πρέπει να ρισκάρετε ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα αναζητήσετε σταθερό έδαφος, δεν θα θελήσετε να βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οργάνωση, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τόσο τις σκέψεις σας, όσο και τις ενέργειές σας.Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!

  Ποια λουλούδια ταιριάζουν στο ζώδιό σου;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας, ανταμοιβή θα βρουν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να στοχεύσετε στη σταθεροποίηση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και ρεαλισμός, ο σωστός συνδυασμός θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματα σας και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας βοηθήσουν ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαφοροποιήσεις και αλλαγές, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως χρειαστεί να εμβαθύνετε στον εσωτερικό και ψυχικό σας κόσμο για να μπορέσετε να δώσετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε προκειμένου να βγείτε από τα υποσυνείδητα συμπλέγματα. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες προσπαθήστε να αποβάλετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης, ενισχύστε την αισιοδοξία σας, οι απογοητευμένοι αφήστε πίσω σας τα παλιά, επικεντρωθείτε στο πώς μπορούν να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εναλλαγές και κυκλοθυμίες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στα αρνητικά συναισθήματα, οτιδήποτε σας στεναχωρεί θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Βγάλτε στην επιφάνεια την εύθυμη και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα καταφέρουν να ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα στην αντίληψή σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε έμφαση στις προσωπικές φιλίες και κοινωνικές σχέσεις θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναναστραφείτε και να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στην καθημερινότητά σας. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας αγχώνουν προσπαθήστε να τις ξεκαθαρίσετε, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να διευθετήσετε θέματα που σας δημιουργούν έντονη ανησυχία. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, μιλήστε ανοιχτά για τις απόψεις σας. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα ή συντηρητικές απόψεις που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε απελευθερωμένα. Ανάγκη σας θα είναι να ενσωματωθείτε σε παρέες που σας τονώνουν και ενισχύουν την αισιοδοξία σας.Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει την σκέψη πιο σοφή και ώριμη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *