Να σώσουμε το μωρό ή τη γυναίκα σας; Ο εφιάλτης που έζησε ένας μπαμπάς

 

Να σώσουμε το μωρό ή τη γυναίκα σας;

Να σώσουμε το μωρό ή τη γυναίκα σας; Ο εφιάλτης που έζησε ένας μπαμπάς

Ο εφιάλτης που έζησε ένας μπαμπάς

 

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο 33χρονος Michael Gerry Fotheringham McConnell πήγε στο νοσοκομείο με την έγκυο αρραβωνιαστικιά του Stephanie Brown, αφού παρουσίασε διαρροή αμνιακού υγρού στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Οι γιατροί κατάλαβαν γρήγορα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το έμβρυο. Μετά από μια σειρά εξετάσεων, διαπίστωσαν ότι οι πνεύμονες του μωρού δεν είχαν αναπτυχθεί κανονικά και ήταν αρκετά μικροί, συγκριτικά με το μέγεθος του σώματος.

Παρόλα αυτά, η Stephanie και ο Michael ήθελαν να δώσουν μια ευκαιρία στο αγέννητο παιδί τους, έπειτα, μάλιστα, και από την εμπειρία της αποβολής που βίωσαν πριν από μερικά χρόνια.

Έτσι, η κύηση συνεχίστηκε για ακόμα έξι εβδομάδες, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επιβίωσης. Όταν η 29χρονη γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, ο γυναικολόγος έκανε στον μέλλοντα μπαμπά μια ερώτηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Με πήγε στην άκρη και μου είπε ότι μάλλον υπάρχει θέμα με τον ομφάλιο λώρο.

“Ποιον να σώσω σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος; Τη γυναίκα σας ή το μωρό σας;” με ρώτησε κι εγώ είχα παγώσει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

«Έβλεπα όλα αυτά τα παγωμένα πρόσωπα (σ.σ. γιατρών και νοσηλευτών), οπότε κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν σκέφτηκα να το ρισκάρω.

Αν κάτι πήγαινε λάθος, θα έπρεπε να σώσουν τη γυναίκα μου».

Τελικά, παρά τον δύσκολο τοκετό, σώθηκαν και η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι το οποίο, όμως, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την υγεία του λόγω μη ανεπτυγμένων πνευμόνων.

  Άνοιξε Τρύπα στην αγαπημένη σας Μπλούζα; Επιδιορθώστε την εύκολα ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να την Ράψετε!

 

Να σώσουμε το μωρό ή τη γυναίκα σας; Ο εφιάλτης που έζησε ένας μπαμπάς

 

Ο εφιάλτης που έζησε ένας μπαμπάς

Λίγο καιρό μετά, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το παιδί πέθανε και η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος.

«Ήταν το πιο λαμπρό αστέρι που γνώρισα ποτέ, δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίδραση που είχε το αγόρι μου σε αυτή τη γη, ήταν πραγματικά ένας πολεμιστής»,

είπε ο 33χρονος σε ένα αφιέρωμα που ετοίμασε για τον γιο του και πρόσθεσε: «υπέφερες αρκετά, τώρα όμως βρήκες την ειρήνη, λαμπρέ μου πολεμιστή».

 

Πηγή: nypost.com

viralgr.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *