Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

 

Φενγκ Σούι στο Γραφείο

Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

 

Ποιος δεν θέλει ένα γραφείο που να προσελκύει πλούτο και ευημερία;

Το Φενγκ Σούι μας βοηθάει να αποκτήσουμε ένα πετυχημένο γραφείο και, μάλιστα, πολλοί δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο συμβουλεύονται ειδικούς στο Φενγκ Σούι πριν μπουν για πρώτη φορά στο γραφείο τους ή αγοράσουν ένα ακίνητο!

 

Τι ακριβώς είναι το Φενγκ Σούι και σε τι βοηθάει;

Μπορεί να μην είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας αλλά αυτή η αρχαία τέχνη που έχει αναπτυχθεί εδώ και 3.000 χρόνια στην Κίνα, απασχολεί πάρα πολύ κόσμο, επαγγελματίες και ιδιώτες, όταν φτιάχνουν τα σπίτια και τα γραφεία τους.

Πιο συγκεκριμένα το Φενγκ Σούι έχει να κάνει με την ισορροπία της ενέργειας μέσα σ’ έναν χώρο με σκοπό την επιτυχία και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Όσο τρελό και αν ακούγεται αυτό, πραγματικά πιάνει αν ακολουθήσετε μερικά από τα πολύ απλά tips που σας δίνουμε.

 

Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

 

Προσανατολίστε σωστά το γραφείο
Βάλτε το γραφείο σας να κοιτάει προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Προσανατολίστε σωστά το γραφείο

Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι θα σας έλεγαν πως η θέση του γραφείου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε. Αν κοιτάτε προς τη λάθος κατεύθυνση μπορεί να χαλάσετε την ενεργειακή ισορροπία του γραφείου σας.

Το ιδανικό είναι να βάλετε το γραφείο σε σημείο που να κοιτάει προς την πόρτα και να έχει και τοίχο από πίσω για σταθερότητα. Μην βάλετε ποτέ το γραφείο σας μπροστά από πόρτα ή παράθυρο.

  23 ρητά από τον Ντοστογιέφσκι που θα απελευθερώσουν το μυαλό σας

Tip

Όσο πιο μακριά κάθεστε από μια πόρτα τόσο πιο μεγάλη δύναμη έχετε.

Αποφύγετε να κάτσετε πλάτη με πλάτη με συναδέλφους ή face-to-face. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την άμεση επαφή, τότε απλά τοποθετήστε ανάμεσά σας ένα φυτό ή κάποιο άλλο αντικείμενο.

 

Φενγκ Σούι στο Γραφείο
Αποφύγετε να έχετε το γραφείο σας κοντά σε πόρτα και διακοσμήστε το με posters που σας εμπνέουν.

 

Κρύψτε τα καλώδια και το χάος του γραφείου σας

Αν έχετε πολλά καλώδια στο πάτωμα να δημιουργούν έναν χαμό, καλό θα ήταν να τα κρύψετε.

Οι ειδικοί λένε πως η ακαταστασία σταματάει τη ροή της ενέργειας, σας δημιουργεί άγχος και επομένως δίνει στον χώρο αρνητική ενέργεια. Κρύψτε τα καλώδια κάτω από το γραφείο σας.

 

Διακοσμήστε με τη σωστή τέχνη

Σε ένα γραφείο που δημιουργείται με τους κανόνες του Φενγκ Σούι πρέπει να υπάρχουν πίνακες, έργα τέχνης και φωτογραφίες που εμπνέουν και σας κάνουν πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς.

Προσθέστε λουλούδια και όμορφη τέχνη, κρεμάστε εικόνες με εμπνευσμένα αποφθέγματα που συμβολίζουν όλα όσα θα θέλατε να πετύχετε.

 

Διακοσμήστε με τη σωστή τέχνη
Διακοσμήστε με τέχνη που σας εμπνέει.

 

Φυσικό φως και φρέσκος αέρας

Μην έχετε σκοτάδι στο χώρο του γραφείου σας. Καλό είναι να αφήνετε πάντα το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα και τον φρέσκο αέρα να ανακυκλώνεται όσο περισσότερο γίνεται.

Το φως του ήλιου σας γεμίζει βιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την καλή διάθεση και την αύξηση της δημιουργικότητας, ενώ ο αερισμός θα συμβάλλει στα καλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα μέσα στον χώρο.

Ανοίξτε τα παράθυρα για 4 λεπτά κάθε ώρα, μόνο αυτό φτάνει.

 

Χρησιμοποιήστε τα σωστά χρώματα

Δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις στη διακόσμηση ενός γραφείου σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι. Τα καλύτερα χρώματα για να διακοσμήσετε έναν εργασιακό χώρο είναι το απαλό κίτρινο, το μπεζ, το παλ χρυσό, το παλ πορτοκαλί, το απαλό πράσινο και το μπλε.

  Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Προσθέτοντας λευκές πινελιές θα ενισχύσετε τη συγκέντρωση του νου σας. Τα καφέ και οι γήινες αποχρώσεις προσφέρουν σταθερότητα στο γραφείο και τονώνουν το μυαλό.

 

Φενγκ Σούι στο Γραφείο
Τοποθετήστε φρέσκα λουλούδια ή γλάστρες με πράσινα φυτά.

 

Σύμβολα αφθονίας στη ΝΑ γωνία του γραφείου σας

Λέγεται πως η νοτιοανατολική γωνία του γραφείου είναι η πιο πλούσια. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να βάλετε σύμβολα πλούτου στο σημείο.

Τέτοια σύμβολα μπορεί να είναι: ένα φυτό (κυρίως νεφρίτη) σε κόκκινο βάζο, φωτογραφίες ή εικόνες αντικειμένων που συμβολίζουν τον πλούτο, ένα σιντριβανάκι με τρεχούμενο νερό, και ένα βαρύ κρύσταλλο που να ζυγίζει όσο τα χρήματα που θα βγάλετε.

 

Χρησιμοποιήστε νερό που ρέει

Το νερό που ρέει λέγεται πως συμβολίζει τον πλούτο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι περισσότερες επιτυχημένες πόλεις στον κόσμο έχουν έναν ποταμό να τις διασχίζει. Βάλτε το σιντριβάνι σας στην είσοδο του γραφείου σας.

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο γραφείο σας για να προσελκύσετε χρήματα και αφθονία. Ξεκινήστε από τα παραπάνω και θα έχετε καταφέρει να μπείτε σε μία σειρά.

Για περισσότερα και πιο εξειδικευμένα tips θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ο οποίος θα μελετήσει το γραφείο σας και θα σας πει όλα όσα πρέπει να κάνετε για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *