Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

Θέλετε να φέρετε τον έρωτα στη ζωή σας αλλά όσο και αν προσπαθείτε δεν βγάζετε άκρη;

 

Θέλετε να ερωτευτείτε αλλά τίποτα αξιόλογο δεν σας έχει συμβεί τελευταία;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η διακόσμηση στο σπίτι σας μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας;

Το φενγκ σούι είναι μια κινέζικη τέχνη-επιστήμη που σκοπό έχει μέσα από τη διακόσμηση του χώρου σας να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Δείτε, λοιπόν, τι αλλαγές πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να βρείτε σύντομα έναν νέο έρωτα.

 

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

 

Κρεμάστε καθρέφτες και κρύσταλλα

Αν θέλετε να βελτιώσετε τα ερωτικά σας θα πρέπει να κοιτάξετε σε τι θέση έχετε τοποθετήσει το κρεβάτι σας. Καταρχάς θα πρέπει να μην είναι κολλημένο σε τοίχο. Αν είχατε σύντροφο θα κολλάγατε το κρεβάτι από τη μια μεριά στον τοίχο;

Μάλλον όχι, γι’αυτό σκεφτείτε πως θα διαμορφωνόταν η διακόσμηση του σπιτιού σας αν μένατε με τον σύντροφό σας, και με αυτό σαν κριτήριο αλλάξτε την.

Θέλετε να φέρετε τον έρωτα στη ζωή σας αλλά όσο και αν προσπαθείτε δεν βγάζετε άκρη;
Αν τοποθετήσετε σωστά τους καθρέφτες στο σπίτι σας θα αλλάξετε εντελώς την ενέργεια που ρέει στο χώρο σας.

 

Αν το κρεβάτι βρίσκεται ακριβώς στο βάθος ενός μεγάλου διαδρόμου τότε αυτό είναι κακό σημάδι. Επίσης κακό σημάδι είναι αν το κρεβάτι σας είναι στην ίδια ευθεία με την πόρτα. Για να βελτιώσετε την ενέργεια βάλτε δύο καθρέφτες απέναντι και διαγώνια στο διάδρομο ακριβώς έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε στο υπνοδωμάτιο μια μικρή κρυστάλλινη σφαίρα.

 

Αλλάξτε τα σεντόνια

Τα ιδανικά χρώματα στα σεντόνια για να φέρετε ένα νέο ταίρι στη ζωή σας είναι το κόκκινο, το λευκό και το ζωηρό πράσινο. Αυτά τα χρώματα φέρνουν πάθος στο κρεβάτι αλλά και στη ζωή σας. Τα κόκκινα σεντόνια φέρνουν αγάπη και έρωτα αλλά καλό είναι να μην τα χρησιμοποιείτε συνέχεια γιατί σύμφωνα με το φενγκ σούι, το πολύ κόκκινο «καίει» τον έρωτα.

  8 σπιτικές θεραπείες για να αντιμετωπίσετε τη φαγούρα από το τσίμπημα κουνουπιών
Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!
Τα κόκκινα και τα λευκά σεντόνια είναι καλό φενγκ σούι αλλά μην χρησιμοποιείται συχνά τα κόκκινα γιατί μπορεί να “κάψουν” τον έρωτά σας.

 

Χρησιμοποιήστε κεριά

Η δεξιά πίσω μεριά του δωματίου είναι η «Ρομαντική γωνία ή Γωνία των Σχέσεων». Βάλτε εκεί μερικά ροζ κεριά για να προσελκύσετε στη ζωή σας έναν νέο έρωτα. Απλά μην ξεχνάτε να τα ανάβετε τακτικά.

 

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

Δημιουργήστε χώρο για έναν σύντροφο

Για να έρθει ένας νέος σύντροφος στη ζωή σας θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Αδειάστε ένα συρτάρι και κάντε χώρο στη ντουλάπα σας. Καθαρίστε το μπάνιο από τα πολλά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που έχετε σκορπίσει παντού. Στην κρεβατοκάμαρα βάλτε δύο κομοδίνα και δύο λάμπες.

Είναι πολύ σημαντικό όταν κοιτάτε το υπνοδωμάτιο να θυμίζει κρεβατοκάμαρα ζευγαριού και όχι single.

Δημιουργήστε χώρο για έναν σύντροφο
Μπορεί τα κάδρα πάνω από αυτά τα κρεβάτια να βοηθάνε στο να φέρετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, αλλά το μονό κρεβάτι δεν είναι καλό φενγκ σούι.

 

Προσέξτε τις μυρωδιές και τη διακόσμηση των τοίχων

Η όσφρηση και η όραση είναι δύο πολύ δυνατές αισθήσεις. Το ylang-ylang είναι ένα αισθησιακό αιθέριο έλαιο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα στο χώρο σας για να μυρίζει όμορφα. Προσέξτε, επίσης, τι θα βάλετε στους τοίχους σας.

Μια κοπέλα με γυρισμένη πλάτη δεν είναι καλό φενγκ σούι ενώ ένα ζευγάρι σε μια τρυφερή πόζα είναι πολύ καλό φενγκ σούι.

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι
Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι τοποθετημένο στη μέση και να έχει οπωσδήποτε δύο κομοδίνα αριστερά και δεξιά, όπως ακριβώς θα είχε αν έμενε μαζί σας ο σύντροφός σας.

 

Μην ανακατεύετε δουλειά με έρωτα

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φέρνετε τη δουλειά σας μέσα στο υπνοδωμάτιο, αν δεν έχετε σύντροφο.

Πρέπει αυτά τα δύο πράγματα να είναι καλά διαχωρισμένα μεταξύ τους. Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε ένα γραφείο μέσα στο δωμάτιό σας, φροντίστε απλά να το διαχωρίζετε καλά από τον υπόλοιπο χώρο.

Μην ανακατεύετε δουλειά με έρωτα
Όπου μπορείτε βάλτε στο δωμάτιό σας έργα και πίνακες με λόγια ή εικόνες αγάπης.

 

Έξτρα trick

Υπάρχει ένα trick στο φενγκ σούι που αν το κάνετε σε συνδυασμό με τα παραπάνω υπόσχεται να σας φέρει στη ζωή σας έναν σύντροφο. Ανοίξτε τις λάμπες στην κρεβατοκάμαρά σας (αριστερά και δεξιά του κρεβατιού) ταυτόχρονα και αφήστε τις ανοιχτές για τουλάχιστον 3 ώρες.

  Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!

Στη συνέχεια κλείστε τις και πάλι ταυτόχρονα. Επαναλάβετε αυτό το trick κάθε μέρα την ίδια ώρα για 27 συνεχόμενες μέρες και σύντομα θα δείτε να έρχεται στη ζωή σας μια μεγάλη καινούρια αγάπη.

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *