Βρήκε στα σκουπίδια ένα μωρό και θέλει να το υιοθετήσει

 

Βρήκε στα σκουπίδια ένα μωρό και θέλει να το υιοθετήσει

Βρήκε στα σκουπίδια ένα μωρό και θέλει να το υιοθετήσει

 

Το κλάμα ενός μωρού άλλαξε για πάντα την ζωή ενός 22χρονου από την Αϊτή, ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο και απρόσμενο δίλημμα, αφού αποφάσισε να υιοθετήσει το παιδί που βρήκε τυχαία στο δρόμο.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο 27χρονος πλέον Jimmy Amisial που μένει στις ΗΠΑ, είχε ταξιδέψει για διακοπές στην Αϊτή από όπου κατάγεται για να δει την μητέρα του. Μια μέρα λοιπόν που περπατούσε στο δρόμο, άκουσε ξαφνικά το κλάμα ενός μωρού και είδε κόσμο να συγκεντρώνεται κοντά του, οι οποίοι ρωτούσαν τι έπρεπε να κάνουν.

Τότε συνειδητοποίησε ότι το κλάμα ερχόταν από τα σκουπίδια και όταν πλησίασε, είδε πως είχαν εγκαταλείψει μέσα σε ένα κάδο, ένα μωρό που ήταν γυμνό και είχε πληγές από μυρμήγκια που έκαναν βόλτες πάνω του.

 

Βρήκε στα σκουπίδια ένα μωρό και θέλει να το υιοθετήσει

 

ο 27χρονος πλέον Jimmy Amisial που μένει στις ΗΠΑ, είχε ταξιδέψει για διακοπές στην Αϊτή

Ο τότε 22χρονος άνδρας αποφάσισε να πάρει το παιδί και να το πάει στην μητέρα του, αφού είδε ότι το συγκεντρωμένο πλήθος δεν επρόκειτο να βοηθήσει. Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και μετά από έρευνα, του είπαν ότι δεν ξέρουν ποιος εγκατέλειψε το παιδί και ότι ο ίδιος πρέπει να πάρει μια απόφαση, αλλιώς το παιδί θα μεγαλώσει σε ιδρύματα.

Ο Jimmy Amisial που έχει μεγαλώσει χωρίς πατέρα και στον ελεύθερο χρόνο του βοηθούσε εθελοντικά σε ορφανοτροφεία, δήλωσε πως κάτι αισθάνθηκε για το μωρό, καθώς θεώρησε ότι είδε ένα μέρος του εαυτού του.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να γίνει ο πατέρας του.

  Σπάραξε ο Μαμαλάκης για τον χαμό της γυναίκας του: «Γύριζα σπίτι, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί»

 

Μια σχέση από απόσταση

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Αρχικά, ο Jimmy Amisial αναγκάστηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ χωρίς τον θετό γιο του για να συνεχίσει τις σπουδές του, ενώ μέχρι στιγμής η υιοθεσία δεν έχει γίνει επίσημα, γιατί χρειάζεται 30.000 δολάρια για να προχωρήσει το αίτημα.

 

Βρήκε στα σκουπίδια ένα μωρό

Το παιδί που πλέον έχει γίνει πέντε ετών μένει με την μητέρα του 27χρονου, όπου το θεωρεί εγγόνι της και ο ίδιος επισκέπτεται όποτε μπορεί την Αϊτή για να δει το παιδί του.

Μέχρι στιγμής όμως, οι διαδικασίες υιοθεσίας βρίσκονται στον πάγο, αφού πρόσφατα αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τις σπουδές του, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Όμως ο Jimmy Amisial τονίζει ότι πρόκειται να πάρει σύντομα πτυχίο, ώστε να έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί το φλέγον ζήτημα της ζωή του και να μπορέσει να κρατήσει κοντά τον γιο του.

 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *