Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις

 

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις

 

Γράφει η Μαρία Ηλίου

 

Αυτός ο μήνας θα καθορίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του από το Σκορπιό, ο οποίος θα θέση στο επίκεντρο τις σχέσεις και την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Η κατάσταση αυτή θα κλιμακωθεί μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, όταν ο ήλιος θα περάσει στον Τοξότη, γεγονός που θα στρέψει την προσοχή του ζωδιακού κύκλου σε όλους αυτούς τους στόχους που είχαμε βάλει για το τρέχον έτος, λίγο πριν κλείσει το 2022, οπότε και θα εγκαινιαστεί μία περίοδος ενδοσκόπησης.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2022 για το ζώδιό σας, παρακάτω:

 

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Κριός

Εάν και συνήθως δεν είστε ο τύπος που αρέσκεται στις υπεραναλύσεις, αυτό το μήνα θα προβληματιστείτε για ορισμένα πράγματα που μέχρι τώρα κρύβατε κάτω από το χαλί, τα οποία και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στους κοντινούς σας ανθρώπους. Η ολική σεληνιακή έκλειψη που θα συνδυαστεί και με την πανσέληνο στις 8 Νοεμβρίου θα φέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας, τα οποία ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη.

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Ταύρος

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα έντονες για εσάς, καθώς η διαδικασία επαναπροσαρμογής στη ρουτίνα της καθημερινότητας μετά το καλοκαίρι κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Σύντομα, θα βρείτε το κουράγιο και την ενέργεια να οργανώσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει, ωστόσο προς τα μέσα του μήνα ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ευθέως κάποιο πρόβλημα με το σύντροφο ή κάποιο άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο που «σιγοβράζει» εδώ και καιρό κάτω από την επιφάνεια.

  Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα αρκετά φιλόδοξο πρόγραμμα, γεμάτο με κοινωνικές και εργασιακές υποχρεώσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας που σας ταλανίζει ήδη από τα τέλη του Οκτωβρίου, το πιθανότερο είναι να νιώθετε αρκετή πίεση και στρες. Προσπαθείτε να μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και να χωρέσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Καρκίνος

Το ζώδιό σας θα απολαύσει αυτό το μήνα την εύνοια των άστρων τόσο στον κοινωνικό όσο και στον ερωτικό τομέα, αλλά μόνο εάν αποφασίσετε να μην είστε παθητικοί και να λάβετε πρωτοβουλίες. Οι γρήγορες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν ίσως σας κάνουν να «πελαγώσετε» λίγο, ωστόσο εάν φροντίσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, όλα θα πάνε καλά.

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Λέων

Αυτή την περίοδο, οι υποχρεώσεις σας ίσως σας «ρουφήξουν» αρκετό χρόνο και ενέργεια, με αποτέλεσμα οι δικοί σας άνθρωποι να νιώσουν παραμελημένοι. Η ανεύρεση μίας ισορροπίας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και το ενδεχόμενο να υπάρξουν εντάσεις, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού. Εάν, όμως, θέσετε τα όρια που πρέπει και επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Παρθένος

Με τις καινούριες εμπειρίες και γνώσεις που έχετε αποκομίσει αυτή τη χρονιά, πλέον ξέρετε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας και τι αναζητάτε από τη ζωή, ακόμα και εάν δεν έχετε ακόμα λύσει όλα σας τα προβλήματα. Ο Νοέμβριος θα είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να δοκιμάσετε μία νέα εμπειρία που θα σας ξεμπλοκάρει- είτε πρόκειται για ένα χόμπι, κάποια εξειδίκευση στις σπουδές ή τη δουλειά σας, ή ακόμα και ένα ταξίδι.

  Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Το φεγγάρι που αλλάζει τα δεδομένα σε 4 ζώδια

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Ζυγός

Το μήνα αυτό θα επικεντρωθείτε στον τομέα των οικονομικών σας, καθώς και στην ακαδημαϊκή-επαγγελματική σας πρόοδο, η οποία σύντομα θα ανθήσει εάν δεν αφήσετε άλλα πράγματα να σας αποσπάσουν. Σύντομα, θα βρείτε το ρυθμό σας και θα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και σε άλλα πράγματα, αλλά μέχρι τότε είναι σημαντικό να νιώθετε ότι οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας υποστηρίζουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Σκορπιός

Καθώς αυτός είναι ο μήνας σας, θα δείτε ότι πράγματα που φαίνονται ασυνήθιστα και ίσως δύσκολα για τα περισσότερα ζώδια, σε εσάς φαντάζουν απολύτως φυσικά και εύκολα, κάτι που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με ευκολία οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά σας. Μην αναβάλλετε κάτι που μπορείτε να φέρετε εις πέρας τώρα, καθώς τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα έχετε την εύνοια των άστρων, επομένως φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε!

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Τοξότης

Κατά το πρώτο μισό του μήνα ενδέχεται να νιώσετε λίγο κουρασμένοι από όλα αυτά που συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες, όμως ταυτόχρονα θα έχετε και την ανάγκη να φορτώσετε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στους στόχους σας. Τα καλά νέα είναι ότι όλη αυτή η σκληρή προσπάθεια θα αποδώσει, ενώ προς τα τέλη του μήνα η κατάσταση θα ηρεμήσει αρκετά και εσείς θα μπορέσετε να χαλαρώσετε. Από τις 22 Νοεμβρίου και έπειτα θα έχετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, ενώ η ερωτική σας ζωή θα ανθήσει!

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να μπορέσετε να λειτουργήσετε ομαδικά, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μπείτε στη θέση στον άλλον προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα καταπνίξετε τις δικές σας ανάγκες, αλλά αντίθετα καλείστε να αναλογιστείτε τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς και να βρείτε έναν τρόπο να το επικοινωνήσετε με τον περίγυρό σας ψύχραιμα και όχι πάνω στην ένταση της στιγμής.

  Πανσέληνος στον Αιγόκερω 24/06/21 : Δείτε τα ζώδια που επηρεάζει

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Υδροχόος

Εδώ και αρκετούς μήνες έχετε την αίσθηση ότι οι κόποι σας δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αρμόζει, όμως αυτό θα αλλάξει αυτό το Νοέμβριο, εάν αντί να παραδοθείτε και να εγκαταλείψετε, επιλέξετε να τα δώσετε όλα αλλά και να απαιτήσετε αυτό που σας αξίζει. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε και θα ανταμειφθείτε!

 

Ζώδια Νοέμβριος 2022: Ιχθύς

Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος περιπέτειες και καινούριες εμπειρίες για εσάς, ως επί το πλείστον ευχάριστες. Όπως συμβαίνει συνήθως, όμως, τα αχαρτογράφητα νερά μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε λίγο άβολα, με αποτέλεσμα να μπείτε στον πειρασμό να επιστρέψετε πάλι στη θαλπωρή του γνώριμου. Μην ενδώσετε σε αυτή σας την παρόρμηση, αλλά αντίθετα αδράξτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο πέρασμά σας και όχι μόνο θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας, αλλά και θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων!

 

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *