Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022.

Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

Η πανσέληνος στον Κριό μας ζητά να διαχειριστούμε τον παρορμητισμό με σύνεση και ισορροπία όπως αρμόζει στον Ζυγό.

Ο Κριός είναι το εγώ και ο Ζυγός το εμείς. Ο Κριός είναι ανυπόμονος, ενεργητικός, διεκδικητικός ενώ ο Ζυγός ζητά διακριτικότητα και διπλωματία. Κυβερνήτης της πανσελήνου είναι ο Άρης που βρίσκεται στους Διδύμους.Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

Μπορεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα, όμως θα πρέπει να αποφύγουμε να τα κάνουμε απότομα ή προσβλητικά. Μπορεί πάλι να δούμε την αρχή του τέλους κάποιων καταστάσεων σε κάθε επίπεδο μιας και ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και συνδέεται με νέα ξεκινήματα.

Θα πρέπει να αφουγκραστούμε τις προσωπικές μας ανάγκες και να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να πάρουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με την πανσέληνο ενώ ο Χείρωνας είναι σε σύνοδο με την Σελήνη και ξύνει πληγές του παρελθόντος στον ερωτικό τομέα. Το εξάγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με Άρη/Κρόνο δείχνει πως θα βρεθούν λύσεις και θα πάρουμε σωστές αποφάσεις για το μέλλον.

Μπορεί να μας πνίγουν κάποια συναισθήματα και να πρέπει να τα κατανοήσουμε και να τα γιατρέψουμε. Η ανάγκη για συντροφικότητα αυξάνεται, μπορεί όμως να αισθανόμαστε ανασφάλεια, φοβία, πιεζόμαστε, ξεσπάμε, μπορεί να βρεθούμε σε αδιέξοδες σχέσεις.

Θα πρέπει να στοχεύσουμε και να προχωρήσουμε πειθαρχημένα. Έχουμε το θάρρος να πλησιάσουμε το αντικείμενο του πόθου μας και να εκφράσουμε τα θέλω μας. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα θέλει προσοχή καθώς φέρνει εξαπατήσεις, σύγχυση, θολούρα, μυστικά αλλά και ατυχήματα.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την πανσέληνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

  Ανακαλύψτε τις 7 κρυμμένες αλήθειες του κάθε ζωδίου

 

Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, κάποια γεγονότα μπορεί να σου προκαλούν πονοκέφαλο και νευρικότητα. Καβγάδες, εντάσεις, χωρισμοί, τέλος μιας συνεργασίας είναι πιθανά σενάρια. Τώρα βλέπεις ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου. Μείνε μακριά από πρόσωπα και πράγματα που σε βγάζουν εκτός εαυτού. Η συμπεριφορά σου είναι ακραία και επαναστατική, μπορεί να πιέζεσαι. Κλείνει ένας κύκλος στις σχέσεις σου, παίρνεις αποφάσεις. Πρόσεχε μην ξεσπάσεις σε λάθος άτομα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος σε κάνει διαισθητική. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες, ανασφάλειες, άγχη που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα όνειρά σου είναι σημαντικά και μπορεί να φανερώνουν κάποιες αλήθειες. Μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μοιραία πρόσωπα για να σου δώσουν κάποια μηνύματα. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς και παρασκήνιο. Μπορεί να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Μείνε μόνη σου και άσε την φαντασία σου να σε ταξιδέψει. Μπορεί να νιώσεις κουρασμένη και αδύναμη. Κάποιες αποκαλύψεις είναι πιθανές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος κλείνει έναν κύκλο που αφορά τις φιλίες, τις ομάδες, τους στόχους σου. Μπορεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις παρακάτω. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν με την βοήθεια φιλικών προσώπων και βάζεις στόχους, κάνεις όνειρα για το μέλλον. Κάνεις νέες φιλίες και βγαίνεις από την ρουτίνα. Μπορεί να δημιουργηθεί και μια νέα ερωτική σχέση μέσα από την κοινωνικότητα. Περνάς όμορφες στιγμές και σου φεύγει το άγχος. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα με προοπτικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σου. Είσαι σε φάση εξελίξεων, ρίξε τους τόνους και απόφυγε καβγάδες. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου ή με ανώτερα πρόσωπα, μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις επαγγελματική πορεία. Προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου, μπορεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιωθείς, κάνεις νέα σχέδια. Εστιάσου στην επαγγελματική σου άνοδο.

  Πως καταλαβαίνεις ότι ένα ζώδιο είναι ευτυχισμένο;

 

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος σου ζητά να ανοίξεις φτερά, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να μάθεις νέα πράγματα, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι ή να κάνεις μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, μπορεί να αποφασίσεις ένα μεταπτυχιακό. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα πράγματα. Μια συνεργασία με το εξωτερικό θα έχει νέα δεδομένα. Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε μπλοκάρουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά ενώ βγάζει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Βγαίνουν στην επιφάνεια επίσης συναισθήματα επώδυνα που έκρυβες μέσα σου, μυστικά, καταπιεσμένες επιθυμίες, απωθημένα που πρέπει να τα διαχειριστείς. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Δεν σε ικανοποιούν επιφανειακές καταστάσεις. Μπορεί να συνδεθείς βαθιά με κάποιο πρόσωπο και να δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες με διπλωματικό τρόπο, να μην φτάσεις στα άκρα. Κάνε ξεκαθαρίσματα, πιο ποιοτικές επιλογές, πάρε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου. Μπορεί να κάνεις αλλαγές σε συνεργασίες ή να αλλάξει ο τρόπος που συνεργάζεσαι. Οι μέρες αυτές κρύβουν εντάσεις, κάνε υπομονή. Μπορεί να δώσεις ξαφνικά ένα τέλος ή να κάνεις μια στροφή προς το καλύτερο. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα και κάποια εμπόδια σε αποσυντονίζουν. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, κουράζεσαι, έχεις άγχος. Έχεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Προσοχή σε ατυχήματα ή αδιαθεσίες, απαλλάξου από βλαβερές συνήθειες. Μπορεί να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα, το περιβάλλον εργασίας σου ή να γίνει ανακατάταξη στις συναδελφικές σου σχέσεις.Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

  Τα πιο αχόρταγα ζώδια του ζωδιακού!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει έρωτα, δημιουργικότητα, παιδιά. Έχεις διάθεση για διασκέδαση, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι με πάθος. Παίρνεις πρωτοβουλίες για ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα την αλλάξει. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να γίνουν αλλαγές στη ζωή τους αυτές τις μέρες. Είσαι αισιόδοξη, ρισκάρεις, μαγεύεσαι, τα συναισθήματά σου είναι φλογερά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με οικεία πρόσωπα ή μπορεί να έχεις ζημιές στο σπίτι. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί να σε απασχολήσει η περιουσία σου ή ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Κλείνεις υποθέσεις του παρελθόντος. Έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις από το παρελθόν, μπορεί να ακούσεις για μια εγκυμοσύνη ή μια γέννηση ή μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει επικοινωνία, μετακινήσεις. Ο τρόπος έκφρασής σου είναι απότομος, υπάρχουν εντάσεις και καβγάδες στις επαφές σου. Προσοχή στην οδήγηση και τις μετακινήσεις. Κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια. Σε απασχολούν σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, πρόσεχε τα λόγια σου για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις έξοδα, προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες. Μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια, κάνε συνετό προυπολογισμό. Κάποια γεγονότα θα αναδιαμορφώσουν το σύστημα αξιών σου και θα αλλάξεις προτεραιότητες. Απόφυγε τις παρορμητικές αγορές.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *