Μετακόμισα με την κοπέλα μου αλλά έμαθα ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες – Κοιμάμαι στον καναπέ λόγω της μυρωδιάς

 

Μετακόμισα με την κοπέλα μου αλλά έμαθα ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες

Μετακόμισα με την κοπέλα μου αλλά έμαθα ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες – Κοιμάμαι στον καναπέ λόγω της μυρωδιάς

Κοιμάμαι στον καναπέ λόγω της μυρωδιάς

 

«Πριν μετακομίσουμε μαζί δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη κακή μυρωδιά. Περιστασιακά μύριζε λίγο ο ιδρώτας, αλλά είναι ανθρώπινο. Υποθέτω ότι έκανε περιστασιακά ντους πριν με δει;»

 

Ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει πλέον συχνούς καυγάδες, όχι για κάποια συνηθισμένη αφορμή, αλλά επειδή η γυναίκα κάνει μπάνιο ανά 15πενθήμερο και αρνιέται να συζητήσει το θέμα, με αποτέλεσμα ο σύντροφος της να κοιμάται στον καναπέ.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο άνδρας έγραψε σε σχετικό φόρουμ στο Reddit, υποστηρίζοντας ότι είναι σε σχέση με μια κοπέλα εδώ και τρία χρόνια, χωρίς να είχε παρατηρήσει κάποια περίεργη μυρωδιά.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν μετακόμισαν μαζί, αφού το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί, γιατί η σύντροφος του μύριζε έντονα. «Την αγαπώ, αλλά δεν ήξερα με τι περίπτωση είχα να κάνω.

Δεν πλένεται συχνά. Καθόλου. Κάνει ντους στο μέγιστο μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μετακόμισα με την κοπέλα μου αλλά έμαθα ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες – Κοιμάμαι στον καναπέ λόγω της μυρωδιάς

 

«Πριν μετακομίσουμε μαζί δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη κακή μυρωδιά. Περιστασιακά μύριζε λίγο ο ιδρώτας, αλλά είναι ανθρώπινο. Υποθέτω ότι έκανε περιστασιακά ντους πριν με δει;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «μετά από μερικούς μήνες που προσπαθούσα να ζήσω με αυτό, είχα βαρεθεί. Κοιμόμουν στον καναπέ επειδή η μυρωδιά ήταν τόσο τρομερή. Έκατσα και προσπάθησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση για αυτό».

Η ίδια όμως ήταν αρνητική σε αυτό το θέμα και έβαλε τα κλάματα, αναφέροντας ότι «δεν ήταν δική του δουλειά» και ζήτησε να μη συζητήσουν ξανά για αυτό το θέμα.

  Συμμορία τον άφησε αναίσθητο για 23 μέρες και έγινε ερημίτης: Πως ένας φάρος τον έσωσε στη μέση του πουθενά (pics)

Ο άνδρας λοιπόν, ζήτησε από τους χρήστες του Reddit να του προτείνουν κάποια λύση, ενώ ρώτησε αν ο ίδιος έκανε κάτι άλλος. Σχεδόν όλοι πήραν το μέρος του και του είπαν να κάνει υπομονή και πως δεν προσέγγισε λάθος το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

viralgreece.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *