Εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη σας

 

Εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη σας

3 εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη σας

 

Όταν αγοράζετε ποιοτικά μαγειρικά σκεύη και σκεύη ψησίματος, υπάρχει μια σειρά από πολλές μάρκες για να διαλέξετε.

Ωστόσο, ορισμένες μάρκες έχουν μεγαλύτερη αναγνώριση ονομάτων από άλλες, συμπεριλαμβανομένου του Pyrex, του οποίου το εμπορικό σήμα χρησιμοποιείται συχνά για όλους τους τύπους γυάλινων σκευών.

Για πολλές γυναίκες είναι δύσκολο να μη μαγειρεύουν σε γυάλινα μαγειρικά σκεύη, όπως τα pyrex. Αυτό ασφαλώς και δεν είναι κακό, ίσα ίσα μάλιστα αλλά τι γίνεται με το καθάρισμά τους; Όταν μαγειρεύετε σε γυάλινες κατσαρόλες και τηγάνια, υπάρχουν σημάδια εγκαύματος στις άκρες.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να τα αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα. Θα σας παρουσιάσω 3 εύκολους τρόπους για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σας σκεύη!

 

3 εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη σας

 

μαγική γόμα

 

μαγική γόμα

Εάν έχουν μείνει μαγειρεμένα λάδια στο γυάλινο μαγειρικό σκεύος σας, χρησιμοποιήστε μια μαγική γόμα. Αυτά τα σφουγγάρια αφρού λειτουργούν σαν εξαιρετικό λεπτό γυαλόχαρτο, καθιστώντας εύκολο το ξύσιμο της πιο σκληρής βρωμιάς από οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των γυάλινων μαγειρικών σκευών.

Οι μαγικές γόμες πρέπει να εμποτιστούν για να λειτουργήσουν σωστά και είναι καλό να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να προσθέσετε μια-δυο σταγόνες σαπούνι πιάτων εκτός από το ζεστό νερό.

 

ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων

 

3 εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη σας

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, πάρτε ένα ζευγάρι γάντια καθαρισμού, βρέξτε την ταμπλέτα απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων με λίγο νερό και στη συνέχεια τρίψτε το δισκίο με τα σημάδια καψίματος στο γυάλινο σκεύος.

Τα καθαριστικά υλικά στο απορρυπαντικό θα εξασφαλίσουν ότι το γυαλί είναι καθαρό.

  Βάζει ζυμαρικά σε μία κούπα του καφέ, όταν δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε στην κουζίνα σας.

 

καθαριστικό φούρνου

 

καθαριστικό φούρνου

Εάν οι παραπάνω επιλογές δεν σας βοηθήσουν, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό φούρνου. Αφαιρεί την πραγματικά επίμονη βρωμιά από τα γυάλινα μαγειρικά σκεύη.

Ψεκάστε λίγο καθαριστικό φούρνου στους λεκέδες λίπους που θέλετε να αφαιρέσετε και μετά αφήστε το να καθίσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια σκουπίστε την περιοχή με μια χαρτοπετσέτα και η βρωμιά θα πρέπει να φύγει αμέσως. Στην συνέχεια πλύνετε το γυάλινο μαγειρικό σας σκεύος με ζεστό σαπουνόνερο!

 

ΠΗΓΗ www.hayatkolay.com

tospitakimou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *