Ζουν για τα Χριστούγεννα! Αυτά είναι τα 2 αθεράπευτα Christmasholic ζώδια

 

Ζουν για τα Χριστούγεννα! Αυτά είναι τα 2 αθεράπευτα Christmasholic ζώδια

Ζουν για τα Χριστούγεννα! Αυτά είναι τα 2 αθεράπευτα Christmasholic ζώδια

 

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

 

Τζίλα Ζυλυφτάρι

Λένε πως όταν αγαπάς κάτι πολύ, ολόκληρο το σώμα σου μιλάει από μόνο του δίχως να χρειάζεται να προφέρεις ούτε συλλαβή. Φυσικά, αυτό αποτελεί μια από τις πιο ακριβείς διαπιστώσεις, αφού το συναντάμε στην καθημερινή ζωή υπό διαφορετικές μορφές.

Μια από αυτές και τα Χριστούγεννα. Ναι, ναι!

Για ορισμένους ανθρώπους, η πιο λαμπερή περίοδος της χρονιάς δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή, αλλά, αντίθετα, μεταφράζεται με χιλιάδες συναισθήματα, φοράει τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σερβίρει τα φαγητά που λατρεύουν και τους αγκαλιάζει με μυρωδιές που τους κάνουν να νιώθουν οικεία.

Αν και δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους που αντιπαθούν τα Χριστούγεννα, η πλειονότητα στέκεται σε μια πιο ουδέτερη πλευρά.

Και κάπου εκεί ξεχωρίζουν αυτά τα δυο ζώδια, τα οποία θα προκαλέσουν το μεγαλύτερο και μελωδικό θόρυβο!

Στολίζουν τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα και ξεστολίζουν ένα μήνα αργότερα, όλα τα αξεσουάρ πάνω τους παίρνουν xmas μορφή, παίζουν ασταμάτητα χριστουγεννιάτικες playlists, φορούν πουλόβερ με ταράνδους και τρέχουν σε κάθε xmas market διότι πάντα υπάρχει μια ακόμη γωνιά στο σπίτι που μπορεί να υπερφορτωθεί με λίγα ακόμα στολίδια.

Τους αναγνωρίζετε γύρω σας;

 

Ζουν για τα Χριστούγεννα! Αυτά είναι τα 2 αθεράπευτα Christmasholic ζώδια

 

Καρκίνος

Κατέχει την πρωτιά στο στόλισμα, αλλά και τη γνώση κάθε στίχου όλων των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Ανυπομονεί κάθε χρονιά να νιώσει το Xmas spirit απελευθερώνοντας την ευαισθησία του ως προς την αγάπη και τη φροντίδα που πάντα χαρίζει απλόχερα στους αγαπημένους του.

 

Παρθένος

Με οργάνωση και τάξη θα ψήσει μελομακάρονα και κουραμπιέδες κάθε χρόνο, πιστά, στην κατάλληλη ημέρα.

  Ζώδια και υγεία. Η καλή υγεία έρχεται από τα άστρα.

Το σπίτι του μυρίζει πάντα Χριστούγεννα μέσα από την ειδική συλλογή από κεριά που γεμίζει κάθε χώρο αλλά και τις λιχουδιές που δημιουργεί στην κουζίνα.

Να μην τους παρεξηγείτε, μπορεί να αποδεικνύονται λιγάκι… υπερβολικοί αλλά η χαρά τους είναι τόση που δεν έχουμε παρά να χαμογελάσουμε μαζί τους!

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *