Λες και βγήκε από ταινία: Το 2024 βγαίνει στην αγορά το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους

 

Λες και βγήκε από ταινία

Λες και βγήκε από ταινία: Το 2024 βγαίνει στην αγορά το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους

Το 2024 βγαίνει στην αγορά το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους

 

Ιαπωνία: Το τεχνολογικό επίτευγμα θα κυκλοφόρησει στην αγορά το 2024

 

Η χώρα του ανατέλλοντος ήλιου, είναι γνωστή για τα φουτουριστικά τεχνολογικά επιτεύγματα της και αυτή την φορά ήρθε να εκπλήξει τον κόσμο με ένα πλυντήριο για ανθρώπους. Η κατασκευή πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της ως εμπορικό προϊόν το 2024.

Πρόκειται για έναν ατομικό θάλαμο, τεχνολογικά υπερ-εξοπλισμένο όπου μπορεί κάποιος να ξαπλώσει εντός του απολαμβάνοντας αυτόματα υπηρεσίες προσωπικής καθαριότητας – αλλά και χαλάρωσης.

H ιδέα του ανθρώπινου πλυντηρίου δεν είναι νέα.

Στην Osaka Expo του 1970, ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών Sanyo Electric παρουσίασε το “Ultrasonic Bath”, ένα ανθρώπινο πλυντήριο που καθάριζε, έκανε μασάζ και στέγνωνε τον επιβάτη σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο 15 λεπτών.

 

Λες και βγήκε από ταινία: Το 2024 βγαίνει στην αγορά το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους

 

Η ιδέα δεν απογειώθηκε ποτέ ως εμπορικό προϊόν, αλλά τώρα μια άλλη ιαπωνική εταιρεία τεχνολογίας θέλει να δώσει μια ευκαιρία, υποσχόμενη να προσφέρει μια μοντέρνα εικόνα του ανθρώπινου πλυντηρίου μέχρι το 2025.

Η Science Co. Ltd. με έδρα την Οσάκα, μια εταιρεία γνωστή για τις πολλές καινοτομίες της στην τεχνολογία μπάνιου και κουζίνας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να δημιουργήσει τη δική της έκδοση του ανθρώπινου πλυντηρίου που βασίζεται σε μία “τεχνολογία λεπτών φυσαλίδων”, και περιέχει μια ποικιλία αισθητήρων παρακολούθησης όπως κι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται μια σύνθετη εμπειρία μπάνιου.

 

 

i-diakopes.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Πως θα επιβιώσει η σχέση σας στην καραντίνα εάν είστε χωριστά

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση