6 κοσμικοί λόγοι για τους οποίους δεν συναντάμε κανέναν κατά τύχη!!!

6 κοσμικοί λόγοι για τους οποίους δεν συναντάμε κανέναν κατά τύχη!!!

6 κοσμικοί λόγοι για τους οποίους δεν συναντάμε κανέναν κατά τύχη.

Κανένας δεν έρχεται στην ζωή μας κατά τύχη. Έρχεται επειδή είναι προκαθορισμένο. Φυσικά, πολλοί βρίσκονται εδώ μόνο και μόνο για να μας διδάξουν κάτι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οπότε, αν νιώθεις πως είσαι μόνος/η και έχεις χαθεί, μην ανησυχείς επειδή αυτό σημαίνει πως το Σύμπαν δουλεύει για σένα και θα στείλει ένα άτομο που θα αλλάξει την ζωή σου- όταν όμως είστε και οι δύο έτοιμοι.

Μερικές φορές, το Σύμπαν στέλνει ανθρώπους που δεν προορίζονται να μείνουν στην ζωή σου αλλά θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βρεις τον δρόμο σου προς την ευτυχία.

Κάθε άνθρωπος της ζωής μας έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο, είτε για να μας βοηθήσει να πάρουμε την σωστή απόφαση και να μας καθοδηγήσει είτε για να μας αλλάξει ολοκληρωτικά και να μείνει για πάντα στην ζωή μας.

Εδώ βρίσκονται 6 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο κάθε άτομο που γνωρίζουμε. Κάθε άνθρωπος στέλνεται για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα:

Για να μας αφυπνίσει

Όταν όλα στην ζωή μας φαίνονται άνετα και βολικά, τα συνηθίζουμε τόσο πολύ που μπαίνουμε σε μια κατάσταση αυτόματου πιλότου. Απλώς καθόμαστε κολλημένοι στο συνηθισμένο αλλά απρόθυμοι να αλλάξουμε το οτιδήποτε. Τότε το Σύμπαν θα στείλει κάποιον για να μας ταρακουνήσει και να ανοίξει τα μάτια μας ώστε να δούμε τα ασυνήθιστα και τις ευκαιρίες που αλλιώς θα χάναμε.

Για να αναπτυχθούμε

Όταν κινούμαστε προς τους στόχους της ζωής μας, μερικές φορές πρέπει να κάνουμε θεμελιώδεις αλλαγές και να αφήσουμε πίσω μας την παλιά εκδοχή του εαυτού μας για να γίνουμε το άτομο που θέλουμε. Η διαδικασία της ανάπτυξης μπορεί να γίνει φυσικά, αλλά συχνά προέρχεται από ένα άτομο που μας εμπνέει και στέλνεται για να μας δείξει τον δρόμο ώστε να διαμορφώσουμε το πεπρωμένο μας.

  Για εκείνους που μας βλέπουν από ψηλά


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για να μας ενθαρρύνει

Υπάρχουν στιγμές που αντιμετωπίζουμε τόσες πολλές δυσκολίες που νομίζουμε ότι είναι αδύνατο να τις ξεπεράσουμε. Κατά τη διάρκεια αυτή, αρχίζουμε να νιώθουμε απελπισμένοι και αποθαρρυμένοι. Τότε το Σύμπαν θα στείλει ανθρώπους που θα είναι εκεί για εμάς αυτές τις δύσκολες στιγμές για να μας ενθαρρύνουν και να μας υπενθυμίσουν να μην χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας.

Για να μας υπενθυμίσουν κάτι

Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή μας για να μας υπενθυμίσουν κάτι που έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό- μια ιδέα, έναν στόχο, ένα όνειρο κτλ. Βρίσκονται εδώ για να μας υπενθυμίσουν τι είναι σημαντικό ώστε να βρούμε πάλι τον σωστό δρόμο.

Για να μας αλλάξει

Υπάρχουν άνθρωποι που μένουν στην ζωή μας για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μερικές φορές ακόμα και για μια στιγμή. Αυτοί οι άνθρωποι μας συνοδεύουν πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Μπορεί να είναι κάποιος που κάθεται δίπλα μας στο λεωφορείο αλλά κάναμε μια πολύ σημαντική και ουσιαστική συζήτηση. Ίσως να μην τους ξαναδούμε ποτέ αλλά είναι σημαντικοί για την ζωή μας.

Για να μείνουν μαζί μας για πάντα

Και τέλος, υπάρχουν αυτοί που έρχονται για να μείνουν μαζί μας για πάντα. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε μια ψυχική σύνδεση. Είναι σπάνιοι και δεν πρέπει ποτέ να τους θεωρούμε δεδομένους. Αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν τους καλύτερους φίλους μας, την οικογένεια και την αδελφή ψυχή μας.

Οπότε, σεβάσου τον εαυτό σου και κατάλαβε πως όλα όσα έρχονται από το Σύμπαν είναι ένα δώρο.

Μην παραμένεις στον πόνο αλλά μάθε πώς να αναγνωρίζεις το μάθημα που κρύβεται πίσω του.

  Ευχές γενεθλίων σε εικόνες.......giortazo.gr

Και να θυμάσαι πως ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, πάντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθεις. Επομένως, απόλαυσε το ταξίδι σου χωρίς φόβο- το Σύμπαν σε προσέχει.Μαγεία Τ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *