Πλήρωσε Τα Ψώνια Ενός Άντρα Στην Ουρά. Μέρες Αργότερα, Συγκλονίζεται Από Τα Νέα Που Μαθαίνει

 

Πλήρωσε Τα Ψώνια Ενός Άντρα Στην Ουρά.

Πλήρωσε Τα Ψώνια Ενός Άντρα Στην Ουρά. Μέρες Αργότερα, Συγκλονίζεται Από Τα Νέα Που Μαθαίνει

Μέρες Αργότερα, Συγκλονίζεται Από Τα Νέα Που Μαθαίνει

 

Μια καλή πράξη μιας γυναίκας είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια…

Μια καλή πράξη μιας γυναίκα από την… πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2015, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, που θα είχε αποδέκτες ασθενείς με καρκίνο.

Το μόνο που έκανε η Tracy Warshal, ήταν να πληρώσει τα ψώνια ενός άντρα. “Όταν παρατήρησα ότι ένας κύριος είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του στο σούπερ μάρκετ, πλήρωσα για τα ψώνια του. Ήταν μονάχα φρούτα – δεν κόστισε παραπάνω από 8 δολάρια, ” έγραψε η ίδια σε μια δημοσίευση το Facebook.

Όταν πλήρωσε τα ψώνια του, είπε στον άντρα το μικρό της όνομα, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και έφυγαν από το κατάστημα.

Μετά το περιστατικό, ο άντρας εντόπισε την Warshal, που φορούσε ένα μπλουζάκι που είχε πάνω το λογότυπο του κέντρου υγείας Piedmont. Ανακάλυψε ότι η γυναίκα εργαζόταν στο Ινστιτούτο Καρκίνου Piedmont.

Αποφάσισε να δωρίσει 10.000 δολάρια στον οργανισμό στο όνομά της. Η Warshal έμαθε για το δώρο, όταν επικοινώνησαν μαζί της από ίδρυμα Piedmont. Ο άντρας, που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, είχε κάνει δωρεά και στο παρελθόν.

Η Warshal δήλωσε στο ABC News ότι το να πληρώσει για τα ψώνια του ήταν “ενστικτώδες.” Στην σελίδα της στο Facebook αναφέρει «τα μικρά πράγματα είναι που έχουν μεγαλύτερη σημασία.»

 

Πλήρωσε Τα Ψώνια Ενός Άντρα Στην Ουρά. Μέρες Αργότερα, Συγκλονίζεται Από Τα Νέα Που Μαθαίνει

 

Μια καλή πράξη μιας γυναίκας

Αναμφίβολα, είναι χαρούμενη που μια ευγενική πράξη έγινε κάτι σπουδαίο. «Είμαι απλά ενθουσιασμένη που μια απλή πράξη έκανε τεράστια διαφορά και είχε αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους,» δήλωσε η Warshal στο ABC News.

  Το λάθος που κάνουμε με το αλάτισμα της σούπας

 

Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιστορία με τους φίλους σας!

Πηγή: redder.gr

spicynews12.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *