Μυστικά του στιλ: Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!

 

Μυστικά του στιλ

Μυστικά του στιλ: Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!

Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!

 

Έχετε μερικά κιλάκια παραπάνω; Λίγο πιο «γεμάτα» μπράτσα; Ή λίγη κοιλίτσα;

Δεν χρειάζεται στενοχώρια! Αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να δείχνετε πιο αδύνατη και πιο κομψή! Θέλει τρόπο κι εμείς τον έχουμε!

από τη Μαρία Καλοπούλου

 

Ανοιχτή περιφέρεια:

Σας ταιριάζουν περισσότερο οι φούστες, παρά τα παντελόνια, ειδικά αν είναι πολύ στενά, ψηλόμεσα και συνδυασμένα με κοντή μπλούζα.

Καλύτερα να φορέσετε ένα παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή και λίγο πιο μακριές μπλούζες. Όσο για τις φούστες ή τα φορέματα, όσα είναι σε γραμμή Α είναι ιδανικές επιλογές για σας!

 

Πεταχτή κοιλίτσα:

Συνήθως οι γυναίκες που συσσωρεύουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, έχουν σωματότυπο «μήλο». Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολύ λεπτά άκρα και ακριβώς αυτά θα τονίσετε!

 

Μυστικά του στιλ: Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!

 

Τα αμάνικα φορέματα ή μπλούζες που στενεύουν στο επάνω μέρος και ανοίγουν από το ύψος του στήθους, είναι η πιο σωστή επιλογή.

Μπορείτε να αναδείξετε τα πόδια σας με κολάν και στενά παντελόνια, όμως η μπλούζα που θα τα συνδυάσετε πρέπει να είναι ριχτή.

Απαγορεύεται οτιδήποτε μεσάτο, με ενδεχόμενη εξαίρεση τα σακάκια τα οποία θα πρέπει να φοράτε ανοιχτά καθώς έτσι θα δώσουν «περίγραμμα» στη σιλουέτα σας.

 

Μεγάλο στήθος:

Αρχικά… να το χαίρεστε! Αν το μέγεθός του είναι πολύ μεγάλο, προτίμησε κάτι ριχτό. Οι κολλητές μπλούζες θα τονίσουν υπερβολικά το σημείο.

 

Γεμάτα μπρατσάκια:

Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε μπλούζες σε σχήμα «χαμόγελο» και με μανικάκι που καλύπτει την περιοχή.

  Απέκτησε τέλειο πρόσωπο, χωρίς να ξοδέψεις λεφτά σε κρέμες!

Αν θέλετε να φορέσετε κάτι χωρίς μανίκια, καλό είναι να αποφεύγετε τη λαιμόκοψη που δεν σας κολακεύει. Διαλέξτε ανοίγματα σε γεωμετρικά σχήματα όπως είναι το V.

 

Γεμάτα πόδια:

Καλό είναι να αποφεύγετε τα κολλητά παντελόνια που διαγράφουν καθώς και τα κολάν. Αν θέλετε να φορέσετε παντελόνι, προτιμήστε κάτι σε φαρδιά γραμμή και συνδυάστε μία μπλούζα σε ίσια ή πιο στενή φόρμα.

Αποφύγετε τις μίνι φούστες και φορέματα. Προτιμήστε τα μήκη που σταματούν στη μέση της γάμπας σε γραμμή Α και συνδυάστε τες με μπότες!

 

Έξτρα συμβουλές:

Εκτός από τα παραπάνω κολπάκια που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, δώστε έμφαση στο πρόσωπο και στα μαλλιά σας.

Τονίστε, τις όμορφες γωνίες, τα μεγάλα μάτια ή τα σαρκώδη χείλη σας. Μην αφήνετε τα μαλλιά σου απεριποίητα και φροντίστε να κάνετε χτενίσματα που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σας.

Επίσης, επιλέξτε ένα χτένισμα, παρατηρώντας την εμφάνισή σας όχι από τον λαιμό αλλά από τη μέση και πάνω! Για παράδειγμα, αν έχετε πολύ ανοιχτές πλάτες, γεμάτα μπράτσα και μικρό πρόσωπο, δώστε όσο περισσότερο όγκο μπορείτε στα μαλλιά σας.

Αντίθετα, αν από τη μέση και πάνω είστε πιο στεγνή, ένα κομψό μακρύ καρέ (που είναι και της μόδας) θα δείξει υπέροχο και θα σας κάνει πιο κομψή και αρμονική!

 

womanidol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *