Ο πατέρας μου άφησε τη μητέρα μου μετά από 36 χρόνια για μια μικρότερη και κοντεύει να τρελλαθεί

 

Ο πατέρας μου άφησε τη μητέρα μου μετά από 36 χρόνια για μια μικρότερη και κοντεύει να τρελλαθεί

Ο πατέρας μου άφησε τη μητέρα μου μετά από 36 χρόνια για μια μικρότερη και κοντεύει να τρελλαθεί

 

Ο πατέρας μου μετά από 36 χρόνια κοινής πορείας με την μητέρα μου (από το πανεπιστήμιο μαζί )αποφάσισε να την εγκαταλείψει για μια γυναικα 41 ετων παντρεμένη με έναν καλλιτέχνη μικροτερο της εχουν ενα παιδί στα 4 ένα της αρκετά εμφανίσιμη και πλούσια !

Ο πατέρας μου 57 η μητέρα μου 58 .

Η μητέρα μου μια γυναίκα που αφιέρωσε όλη της ζωή στο να δουλεύει πάνω στην επιστήμη της ,για να μην λείψει τίποτα σε μενα και την αδερφή μου . Ο πατέρας μου ,ενας άνθρωπος που και αυτός ανέβηκε πολύ ψηλά δουλεύοντας σκληρά πάνω σε αυτό που σπούδασε .

Πάντα όλοι τον θεωρούσαν τον τέλειο οικογενειάρχη υπόδειγμα πατέρα και συζύγου και ξαφνικά στα 57 αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του απλά λέγοντας στην μητέρα μου πως η σχέση έχει τελειώσει εδώ κ χρόνια ,και πως εχει ακόμα δικαίωμα να ξαναζήσει όμορφες στιγμές!

εμείς μεγαλώσαμε …γιατι να συνεχίσει να ζει σε ένα ψέμα και με μια γυναίκα που πλέον την βλέπει μόνο φιλικά ;

Η μάνα μου κατερευσε ψυχολογικά έπεσε στα ηρεμιστικά κάθε μερα μαραζώνει γιατί ουδέποτε είχε πέσει στην αντίληψη της πως ο μπαμπάς την απατούσε .

 

Ο πατέρας μου νοίκιασε ένα ρετιρέ 250 τμ στο κέντρο της Αθήνας για να στεγάσει τον έρωτα του με την κόρη του μεγαλοέπιχειρηματια και τον τετραχρονο γιο της .

Μάθαμε εκ των υστέρων πως τραβιέται με την γυναικα αυτή εδώ και 2 χρόνια ενω παράλληλα γέμιζε ακριβά δώρα την μάνα μου για να μην καταλάβει τίποτα από αυτά που εκανε .

  Έχω να δω τις κόρες μου από τότε που χώρισα. Δεν ήμουν καλός πατέρας

Η μητέρα μου έχει γίνει εμμονικη με αυτή την γυναίκα μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο με τον αντρα της ο οποίος είναι 35 χρονων και από ότι καταλάβαμε δεν τον πολυνοιάζει της είπε πως έχει προχωρήσει με νέα κοπέλα στην ζωή του …και πρέπει και η μάνα μου να κάνει το ίδιο !!!

Ασχολείται από γνωστούς με το τι κανει αυτή παρακολουθεί τα social της . θελουμε και πρέπει να ξεκολλήσει δυστυχώς η ζωή έχει και αυτά αλλά δεν μπορεί να το πιστέψει πως δεν πήρε χαμπάρι την διπλή ζωή του πατέρα μας .

Εννοείται πάει σε ψυχίατρο αλλά και αυτός δεν καταφέρνει και πολλά έχει κολλήσει εκεί .

Ποσό θα θελα να την έβλεπα να ξαναφτιαχτεί την ζωή της και να μην ασχολείται αλλά το βρίσκω απίθανο γιατι είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά όσο δεν πάει .

Αισθάνεται προδομένη και φοβομαστε μην τρελαθεί πραγματικα .

 

Είναι πολύ δύσκολο το διαζύγιο σε αυτές τις ηλικίες !

Πως μια γυναικα κοντά στα 60 διαχειρίζεται κάτι τόσο βαρύ και ασήκωτο ;

Αναδημοσιεύουμε από τη δημόσια ομάδα Φίλοι Ψυχολογίας

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *