Ο πατέρας αυτού του 7χρονου πέθανε όταν εκείνος ήταν μωρό – Αυτό που έγινε λίγα χρόνια μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

 

Ο πατέρας αυτού του 7χρονου πέθανε όταν εκείνος ήταν μωρό

Ο πατέρας αυτού του 7χρονου πέθανε όταν εκείνος ήταν μωρό – Αυτό που έγινε λίγα χρόνια μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτό που έγινε λίγα χρόνια μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

 

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί τι σημαίνει θάνατος ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο κοντινό πρόσωπο όσο ο γονιός του.

Το δέσιμο πατέρα και γιου είναι κάτι το μοναδικό, δυστυχώς όμως αυτός ο μικρός δεν κατάφερε να το ζήσει αφού ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός.

Λίγα χρόνια μετά ο μικρός αποφάσισε να στείλει ένα γράμμα και μια κάρτα στον νεκρό πατέρα του ελπίζοντας πως θα φτάσει στον ουρανό και ο μπαμπάς του θα το διαβάσει και τελικά το γράμμα… παραδόθηκε!

Ο 7χρονος σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε ένα γράμμα της Royal Mail που πάνω ανέφερε το όνομα του μπαμπά του, το γράμμα συγκεκριμένα έγραφε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον ουρανό.

Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ πως θα παραδοθεί ασφαλές στον ουρανό».

 

Η μητέρα του, Τέρι Κόπλαντ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την επιστολή γράφοντας:

«Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο έχει χαρεί που ξέρει πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του… Royal Mail μόλις αποκατέστησες την πίστη μου στην ανθρωπότητα».

Η μητέρα του μικρού δήλωσε επίσης:

  Με κατέστρεψε η πεθερά μου, έβαζε στον καφέ μου αντισυλληπτικά και δεν κατάφερα να κάνω παιδιά

«Ήταν συγκλονισμένος και έλεγε συνέχεια: ‘Ο μπαμπάς μου πήρε πραγματικά το γράμμα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την ζωή κάποιου».

 

Το διαβάσαμε εδώ

newshare.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *