Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά: Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

 

Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά

Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά: Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

 

Η πολύ αγαπημένη μας ηθοποιός από το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», Ελένη Κοκκίδου έχασε πολλά κιλά και πλέον έχει γίνει μια άλλη!

Η σειρά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για ένατη συνεχόμενη χρονιά και η τηλεοπτική «Βούλα» έχει μπει πλέον στα σπίτια μας.

 

Ελένη Κοκκίδου: Η απώλεια των περιττών κιλών

Η ηθοποιός, ωστόσο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά. Η ίδια μάλιστα είχε εξηγήσει και τον λόγο που μπήκε στη διαδικασία να αδυνατίσει.

 

Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά: Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

 

Ελένη Κοκκίδου

 

«Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να ξεφορτωθώ το έρμα -όπως τα πλοία-, για να μπορέσω να προχωρήσω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν η ανάγκη μου για το φαγητό.

Έχω βιώσει και εγώ το bullying, και το body shaming… Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Έχασα 35 σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

 

“Τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, είπε η Ελένη Κοκκίδου στον εαυτό της

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πως τα έχασε: «Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια.

Έκλεισε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα “τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, όπως τα καράβι πετάει τα έρμα για να μπορέσει να προχωρήσει».

  Κόλπα για να Χάσετε Κιλά Χωρίς καν να το Παρατηρήσετε

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην προσπάθειά της να χάσει βάρος δεν την δυσκόλεψε η καραντίνα, αντιθέτως, η δυσκολία άρχισε όταν μπορούσε να βγαίνει έξω με φίλους για φαγητό.

Επίσης, τόνισε ότι συνδυάζει τη διατροφή με τη γυμναστική, λέγοντας ότι της προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και προσθέτοντας με τρόπο χιουμοριστικό: «Αισιοδοξώ σε έναν χρόνο να κάνω ακροβατικά, να γίνω το κορίτσι λάστιχο».

Αμα θέλει ο άνθρωπος όλα τα μπορεί… ακόμα και να χάσει τόσα πολλά κιλά.

 

ΠΗΓΗ :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *