Το πίνει πάντα πριν το γεύμα της: Το κόλπο της Μπαλατσινού για κορμάρα στα 52 της & αυτό που έκοψε “μαχαίρι”

 

Το πίνει πάντα πριν το γεύμα της

Το πίνει πάντα πριν το γεύμα της: Το κόλπο της Μπαλατσινού για κορμάρα στα 52 της & αυτό που έκοψε “μαχαίρι”

Το κόλπο της Μπαλατσινού για κορμάρα στα 52 της & αυτό που έκοψε “μαχαίρι”

 

Από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι, αναμφισβήτητα, και η Τζένη Μπαλατσινού.

Έχει άψογο στυλ ενώ συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και φυσικά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της που αναδεικνύει ότι και αν επιλέξει να φορέσει. Το σώμα της το οφείλει στη σωστή διατροφή και γυμναστική που κάνει, αλλά και στον μεταβολισμό της.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε ποια είναι η διατροφή της Τζένης Μπαλατσινού για να διατηρεί το κορμί της στα 52 της χρόνια αλλά και τι έχει κόψει τελείως από τα γεύματά της, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

 

Τζένη Μπαλατσινού: Η διατροφή της και αυτό που έχει αφαιρέσει από τα γεύματά της

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής αφού προσέχει την εικόνα της, την διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά.

Μπορεί να έχει αποκτήσει 4 παιδιά, 3 από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και 1 με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια όμως το κορμί της έχει επανέλθει εντελώς και οι αναλογίες της, στα 52 της χρόνια είναι υπέροχες.

Τα γεύματα της Τζένης Μπαλατσινού αποτελούνται από υγιεινές επιλογές, σαλάτες, πλιγούρι, κινόα, γιαούρτια ενώ αγαπημένη της συνήθεια είναι να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει λαχταριστές και θρεπτικές συνταγές για την ίδια και την οικογένειά της.

Για την healthy ρουτίνα της, η Τζένη Μπαλατσινού έχει πει στο Jenny.gr:

«Η δική μου καθημερινή healthy ρουτίνα περιλαμβάνει μερικά συγκεκριμένα πράγματα που με τον καιρό έχω παρατηρήσει πως λειτουργούν εξαιρετικά για τον οργανισμό μου.

  Αυτά συμβαίνουν στον οργανισμό κάθε φορά που παραλείπουμε ένα γεύμα

Η μέρα μου, λοιπόν, ξεκινά πολύ νωρίς. Σηκώνομαι γύρω στις 6.30 το πρωί και τρώω ένα ελαφρύ πρωινό για να πάρω αρκετή ενέργεια πριν κάνω τη γυμναστική μου.

Όσο μπορώ, προτιμώ να γυμνάζομαι στη φύση – να εισπνέω καθαρό αέρα, να μπορώ να νιώθω ελευθερία, ακόμα και μέσα στην πόλη. Είναι μία πρωινή ρουτίνα που με βοηθά να καθαρίσω τις σκέψεις μου, να συγκεντρωθώ και να θέσω τους στόχους μου για τη μέρα».

 

Το πίνει πάντα πριν το γεύμα της: Το κόλπο της Μπαλατσινού για κορμάρα στα 52 της & αυτό που έκοψε “μαχαίρι”

Στην καθημερινότητά της, η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει να πίνει έναν πράσινο χυμό αλλά και να έχει μαζί της μικρά snack όταν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι.

 

«Έχω πάψει να χρησιμοποιώ αλάτι στα γεύματά μου»

«Φτάνοντας στο γραφείο και όσο ξεκινώ με τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού, φροντίζω να έχω δίπλα μου έναν πράσινο χυμό για το απαραίτητο boost και ίσως ένα μικρό snack για να με βοηθήσει να ανταπεξέλθω. Προσπαθώ να έχω μαζί μου κάτι που έχω φτιάξει από το σπίτι, έτσι ώστε να μπορώ να ελέγχω το τι τρώω και τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό – μάλιστα, έχω πάψει να χρησιμοποιώ αλάτι στα γεύματά μου».

Επιπλέον η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της το αλάτι για να αποφεύγει την κατακράτηση υγρών στο σώμα της. Ένα από τα μυστικά της είναι πως πριν από το φαγητό, καταναλώνει πάντα νερό ώστε να ενυδατώνεται αλλά και να πεινάει λιγότερο.

«Μισή ώρα πριν το γεύμα θα πιω αρκετό νερό – άλλωστε, η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι σημαντικό για εμένα να διατηρώ ένα σταθερό πρόγραμμα διατροφής και γι’ αυτό προσπαθώ να τηρώ την ώρα του μεσημεριανού ευλαβικά. Συνήθως, διαλέγω κάτι ελαφρύ, όπως για παράδειγμα μία σαλάτα με πλιγούρι».

  Οι θυσίες που κάνει: Τι δεν τρώει ποτέ μα ποτέ η Δούκισσα κι έχει αυτό το σώμα

Φυσικά ενισχύει την προσπάθεια της, με συχνή γυμναστική αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει απαθανατιστεί στο Ζάππειο να κάνει τις ασκήσεις της, είτε μόνη είτε με τον γιο της Παναγιώτη- Αντώνιο.

 

Λίγα λόγια γα την Τζένη Μπαλατσινού

Λίγα λόγια γα την Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη (Πολυξένη) Μπαλατσινού έχει ηλικία 50 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 2 Νοεμβρίου του 1970).

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αν και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο “Μις Παγκόσμιος

Τουρισμός 1991” σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» (έως και το 1994) με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 «Η Λάμψη» (το διάστημα 1991-1992) και από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν Και Οι Δεν» στο επεισόδιο 39 «Αυτό το κάτι», το προτελευταίο της 1ης σεζόν, τον Ιούνιο του 1994.

 

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Greece’s Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο MEGA, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. To 2019 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή: ” Εκπαιδεύοντας τη Τζένη” στον ΑΝΤ1.

 

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *