Η αγγελία που έγινε viral: Δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον τον βοηθήσει να βρει σύζυγο

 

Η αγγελία που έγινε viral

Η αγγελία που έγινε viral: Δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον τον βοηθήσει να βρει σύζυγο

Δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον τον βοηθήσει να βρει σύζυγο

 

Viral έχει γίνει μια αγγελία στον ιστότοπο Craigslist, στην οποία αναφέρεται ότι ένας single άντρας 30 περίπου ετών προσφέρει 10.000 δολάρια σε εκείνον που μπορεί να τον βοηθήσει να βρει σύζυγο.

 

Ο άντρας ισχυρίζεται ότι θέλει να βρει τη μία και μοναδική, αλλά χρειάζεται κάποιον να κάνει την… ψιλοκουβεντούλα για λογαριασμό του, παραδεχόμενος ότι δεν είναι το φόρτε του.

«Αναζητώ μια αδελφή ψυχή», ξεκινά την ανώνυμη αγγελία του. «Αλλά πρώτα, αναζητώ έναν Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Σιρανό ντε Μπερζεράκ ήταν ένας Γάλλος συγγραφέας του 17ου αιώνα, ο οποίος ενέπνευσε το εμβληματικό θεατρικό έργο του 19ου αιώνα «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», γραμμένο από τον Εντμόν Ροστάν.

Στο έργο, ο Σιρανό – ένας ταλαντούχος συγγραφέας που ντρέπεται για τη μεγάλη του μύτη – προσλαμβάνεται από έναν όμορφο αλλά μη γοητευτικό ευγενή, τον Κριστιάν, για να γράψει ερωτικά γράμματα για λογαριασμό του και να κερδίσει την καρδιά μιας καλλονής που ονομάζεται Ρωξάνη. Ο Σιρανό ανακαλύπτει στη συνέχεια ότι και ο ίδιος έχει ερωτευτεί τη Ρωξάνη.

 

Η αγγελία που έγινε viral: Δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον τον βοηθήσει να βρει σύζυγο

 

 

Ο τιμοκατάλογος

Στη σύγχρονη αγγελία, ο «Craigslist Christian» προσφέρει 200 δολάρια ανά ραντεβού, 2.000 δολάρια αν η σχέση γίνει αποκλειστική και 10.000 δολάρια αν το σχέδιο πετύχει και καταλήξει σε γάμο.

  Αξίζει χειροκρότημα: Είπαν σε μητέρα ότι η κόρη της με αναπηρία θα γίνει «βάρος στην κοινωνία» και αυτή τους αποστόμωσε

Ο επίδοξος μνηστήρας συνέχισε στο κάλεσμά του: «Εγώ: ένας άντρας γύρω στα 30 με καλό προφίλ στο Hinge, αλλά χαμηλό μοτέρ για ανταλλαγή μηνυμάτων».

«Εσύ: ένας πνευματώδης πλακατζής που λατρεύει τις εφαρμογές», περιέγραψε για τον ιδανικό του συγγραφέα-φάντασμα. «Εμείς: η πιο ασταμάτητη δύναμη στον κόσμο των ραντεβού της Νέας Υόρκης».

Η αγγελία αναρτήθηκε αργότερα και στο Twitter, με τους χρήστες να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την ανάρτηση, σύμφωνα με τη New York Post.

«Το όλο νόημα του Σιρανό ντε Μπερζεράκ ήταν ότι ερωτεύτηκε τον τύπο που έλεγε όλα τα ωραία λόγια, όχι το όμορφο πρόσωπο», έγραψε ένας.

«Θα είναι πραγματικά χάλια για την κοπέλα που νομίζει ότι συναντά έναν πνευματώδη τύπο και αποδεικνύεται ότι ο τύπος είναι άνοστος σαν άσπρο ρύζι», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

 

starnews.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *