“Ακίνητος” φρουρός ουρλιάζει σε επισκέπτρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

 

“Ακίνητος” φρουρός ουρλιάζει σε επισκέπτρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

“Ακίνητος” φρουρός ουρλιάζει σε επισκέπτρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη Μεγάλη Βρετανία με “πρωταγωνιστή” ένα μέλος της Βασιλικής Φρουράς του Μπάκιγχαμ και μία ανυποψίαστη νεαρή τουρίστρια.

 

Το βίντεο των 25 εκατομμυρίων views.

 

Ένα από τα αξιοθέατα του Λονδίνου είναι αναμφισβήτητα η αλλαγή της Βασιλικής Φρουράς στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν καθημερινά για να δουν τους φρουρούς και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Την επίσκεψη όμως αυτή δεν θα ξεχάσει εύκολα μία νεαρή τουρίστρια, η οποία βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ και στήθηκε για να φωτογραφηθεί με ένα από τα μέλη της Βασιλικής Φρουράς που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νεαρή πλησιάζει περιχαρής για να βγάλει το τελειότερο στιγμιότυπο με τον φρουρό, ωστόσο “τόλμησε” να αγγίξει τον “King’s Guard” με αποτέλεσμα εκείνος να κουνηθεί απότομα και να ουρλιάξει στο πρόσωπό της:

“Μην αγγίζετε τη Βασιλική Φρουρά”. Φυσικά, η κοπέλα, όπως και όσοι βρίσκονταν δίπλα τους, τρόμαξε κάνοντας μερικά βήματα προς τα πίσω, ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτου ο φρουρός έμεινε ξανά ακίνητος.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες, αφού πολλοί υποστήριξαν πως ο φρουρός αντέδρασε υπερβολικά και δεν έπρεπε να τρομοκρατήσει την τουρίστρια, ενώ άλλοι ανέφεραν πως ο φρουρός έκανε απλά τη δουλειά του και πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι props για τους τουρίστες.

Σημειώνεται πως η Φρουρά του Βασιλιά έχει αυστηρούς κανόνες που πρέπει να τηρεί, συμπεριλαμβανομένου του να μην μιλάει ή να χαμογελάει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, αλλά ένα βρετανικό ταξιδιωτικό ιστολόγιο σημειώνει ότι οι άνδρες επιτρέπεται να προειδοποιούν τους τουρίστες που παραβιάζουν τους κανόνες.

  TikToker έγινε viral καθώς δημιούργησε σωσίβιο για ένα άρρωστο χρυσόψαρο (vid)

 

“Ακίνητος” φρουρός ουρλιάζει σε επισκέπτρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

 

@thekingsguardschannel

He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary

♬ original sound – The King’s Guards Channel

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *