Ανιδιοτελής αγάπη: Σκύλος που διασώθηκε πριν από έναν χρόνο δεν σταματάει να αγκαλιάζει καθημερινά την ιδιοκτήτριά του

 

Ανιδιοτελής αγάπη

Σκύλος που διασώθηκε πριν από έναν χρόνο δεν σταματάει να αγκαλιάζει καθημερινά την ιδιοκτήτριά του

 

Η τρυφερή ιστορία του ευγνώμων και αγαπησιάρη σκύλου που χαιρετά κάθε μέρα τη γυναίκα που τον διέσωσε και την πνίγει στις αγκαλιές.

Ένα από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά αγόρια της γειτονιάς είναι ένα κουτάβι που ονομάζεται Kylo Ren. Έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και δεν ντρέπεται να την εκφράσει.

Πρόκειται για ένας ευγνώμων σκύλος που διασώθηκε και χαιρετά τη μητέρα του κάθε μέρα.

 

Ανιδιοτελής αγάπη: Σκύλος δεν σταματάει να αγκαλιάζει καθημερινά την ιδιοκτήτριά του

 

Το να αγκαλιάζει και να χαϊδεύεται στην αγκαλιά της μητέρας του είναι μια από τις αγαπημένες του δραστηριότητες

 

Παρόλο που ο Kylo δυσκολεύτηκε να βρει το μόνιμό του σπίτι, αυτή τη στιγμή είναι ευτυχισμένος

Δέκα μήνες μετά τη γέννησή του, ο Kylo μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων του West Memphis. Το ALIVE Recuse Memphis τον απομάκρυνε από το καταφύγιο λίγο μετά την είσοδό του. Εκτός από τη διάσωση άστεγων ζώων, η ομάδα αυτή διασώζει επίσης ζώα από καταφύγια θανάτου. Όποτε είναι δυνατόν, βρίσκουν καλά σπίτια για αυτά τα ζώα.

 

Ανιδιοτελής αγάπη: Σκύλος δεν σταματάει να αγκαλιάζει καθημερινά την ιδιοκτήτριά του

Ο Kylo πέρασε πολλά χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες

Ο Kylo πέρασε πολλά χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες. Παρά την έκπληξη της ομάδας διάσωσης, η αίτηση της Meghan Sweers ήταν η ιδανική για τον Kylo

Η Sweers ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε μαζί τους αφού εντόπισε τη φωτογραφία του στο Facebook. Πίστευε ότι πάντα προοριζόταν να τον αποκτήσει και χρειαζόταν μόνο λίγο χρόνο για να τον βρει.

  Viral η Ντίβα, ο σκύλος «φαινόμενο» που υπακούει σε κάθε εντολή

Η Sweers και ο σύζυγός της δοκίμασαν τον Kylo με τον άλλο τους σκύλο, τη Nellie, για να δούνε πως τα πηγαίνουν μεταξύ τους πριν τον φέρουν στο σπίτι

Εκπληκτικά, δεν υπήρξαν προβλήματα στη διαδικασία. Ο Kylo μεταφέρθηκε στο σπίτι της Sweers από έναν εθελοντή της ALIVE Rescue Memphis. Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Kylo εγκαταστάθηκε.

 

 

“Μόλις έφυγαν, σύρθηκε στην αγκαλιά μου, έβαλε το κεφάλι του κάτω από το πηγούνι μου και άρχισε να ροχαλίζει σαν αλυσοπρίονο. Από εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγός μου και εγώ ξέραμε ότι θα έμενε μαζί μας!” πρόσθεσε ο Sweers.

Τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του Kylo αποκαλύφθηκαν στη Sweers και τον σύζυγό της αφού υιοθετήθηκε επίσημα. Κατέληξε να φοβάται τα ξύλινα πατώματα, οπότε η Sweers τοποθέτησε χαλιά σε όλο το σπίτι της.

 

Ανιδιοτελής αγάπη: Σκύλος που διασώθηκε πριν από έναν χρόνο δεν σταματάει να αγκαλιάζει καθημερινά την ιδιοκτήτριά του

 

Λόγω της ράτσας bully του Kylo, ορισμένα μέλη της οικογένειας Sweers ήταν αρχικά επιφυλακτικά απέναντί του. Τα σκυλιά της ράτσας bully έχουν συχνά κοντό ρύγχος, ογκώδη οστά και ισχυρούς μύες. Κατάγονται από τους Μολοσσούς της αρχαίας Ελλάδας. Στις φυλές bully που συναντάμε συχνά περιλαμβάνονται τα τεριέ της Βοστώνης, τα αμερικανικά Πιτμπουλ τεριέ , τα μπόξερ και τα μπουλντόγκ.

Οι ράτσες σκύλων bully συχνά δεν είναι βίαιες όταν τους παρέχεται το κατάλληλο περιβάλλον και εκπαίδευση κοινωνικοποίησης, αλλά όπως και σε κάθε άλλο σκύλο, οι άνθρωποι μπορούν να τους διδάξουν αρνητικές τάσεις. Οι περισσότεροι σκύλοι bully είναι ευχάριστα, αγαπητά οικογενειακά κατοικίδια που είναι απίστευτα προστατευτικά και ευγενικά με τα παιδιά του σπιτιού τους.

  Πουλάει το αυτοκίνητο και χρησιμοποιεί τα χρήματα για να κάνει στον σκύλο της εγχείρηση καρδιάς

 

Είναι φανερό ότι ο Kylo είναι ένα το παιδί της μαμάς

Κάθε βράδυ, περιμένει δίπλα στην πόρτα μέχρι να επιστρέψει η Sweers από τη δουλειά. Την αγκαλιάζει τη στιγμή που μπαίνει μέσα.

“Πολλά μέλη της οικογένειάς μας, που προηγουμένως ήταν προκατειλημμένοι με αυτή την ράτσα, άλλαξαν γνώμη όταν άρχισαν να περνούν χρόνο μαζί του. Κερδίζει τους ανθρώπους, ανεβαίνοντας πάνω στα πόδια τους για να κοιμηθεί”, ανέφερε η Σγουίρς.

 

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *