“Αυτή η μάνα δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της και το δίνει για υιοθεσία, θα το πάρεις;” μου είπαν | Η ιστορία της Νίκης

 

“Αυτή η μάνα δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της και το δίνει για υιοθεσία, θα το πάρεις;” μου είπαν

“Αυτή η μάνα δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της και το δίνει για υιοθεσία, θα το πάρεις;” μου είπαν | Η ιστορία της Νίκης

Η ιστορία της Νίκης

 

Είμαι η Νίκη Και Παντρεύτηκα το 1980 προσπαθήσαμε αμέσως για παιδί αλλά δεν ερχόταν..

Κάθε μήνα η ίδια απογοήτευση και πάλι τον άλλο μήνα τα ίδια..

Βρίσκουμε έναν γιατρό μας λέει χρειάζεται εγχείρηση στις σάλπιγγες γιατί είναι κλειστές..Κάνουμε την εγχείρηση το αποτέλεσμα μηδέν..Τα ίδια.. Πάμε σε άλλο γιατρό τότε είχαν αρχίσει το 1990 οι εξωσωματικές στην Ελλάδα..

Κάνουμε πρώτη προσπάθεια, να προσέχω τότε ακόμα και πως θα είμαι στο κρεβάτι ,συνέχεια ξαπλωμένη λίγο λυγισμένα τα γόνατα μέχρι την εξέταση.. Πόση αγωνία η εξέταση.Το αποτέλεσμα αρνητικό.. Εγώ στα πατώματα..Κλάμα στεναχώρια…

Μην σας κουράζω έκανα 6 προσπάθειες το αποτέλεσμα στην μια είχα ένα θετικό αποτέλεσμα που και αυτό στην δεύτερη εξέταση ήταν αρνητικό.. Ξεκινάω την 7ηκαι μόλις είχα έρχεσαι τις ενέσεις ερχετε η αδερφη μου και μου λέει “Ένα παιδάκι δεν μπωρει η μάνα του να το κρατήσει και θα το πάνε στο ίδρυμα (μήπως θέλεις να της πούμε ότι εσύ δεν έχεις και να το υιοθετησεις)”.

 

“Αυτή η μάνα δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της και το δίνει για υιοθεσία, θα το πάρεις;” μου είπαν | Η ιστορία της Νίκης

 

Το λέω στον συζηγο ,,μου απαντάει είμαστε σε προσπάθεια να τελειώσουμε κι αν δεν γίνει τίποτα κι αυτή την φορά το συζητάμε.. Του λέω πάμε να το δούμε τουλάχιστον.. Και πήγαμε..Και βλέπουμε ένα πανέμορφο πλάσμα να μας κοιτάει..

Λέει ο σύζυγος πες στην κοπέλα να μην το πάει πουθενά και κίνησε όλες τις διαδικασίες να τον κρατήσουμε.. Σταμάτησα τις ορμόνες αμέσως μίλησα με δικηγόρο έκανα ότι χαρτιά χρειαζόταν και ο γιος μας ήρθε σπίτι μας 14 ημερών.

  Νίτσε: Θέλουν μα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να Καταστρέψουν τους Έλληνες

 

Μετά από εκεί ανακαλύψαμε ότι το παιδί είχε γεννηθεί με άχρηστα χοληφορων αγγειον (φραγμένες συκώτι)

Τον πήραμε αγκαλιά κινήσαμε γη και ουρανό έκανε μια πρώτη επέμβαση όταν ήταν ακόμα 2 μηνών για να ανοίξουν τ αγγεία αλλά δεν πέτυχε και μετά μπήκαμε σε λίστα για μεταμόσχευση.. Το παιδι μας 10 μηνων επεσε σε ηπατικο κώμα και μεταφερθηκε με αερογεφυρα ζωης σην Γαλλια.

Βρέθηκε μόσχευμα σε 12 ωρες ..Σήμερα είναι 19 χρονων σπουδάζει και χαίρεται τη ζωή.. Έχει αντιμετωπίσει κάποιες επιπλοκές στην πορεία αλλά ευτυχώς τις ξεπεράσαμε..Δεν τον αλλάζω μ όλα τα παιδιά του κόσμου..

Και όλα για κάποιο λόγο γίνονται..Κάθε κοπέλα που προσπαθεί να ξέρει ότι το αύριο είναι απρόβλεπτο..Και όλα μπορει να συμβούν και όσες δεν τα καταφέρουν ίσος τος έρθει κάτι απρόσμενο από το πουθενά….

 

Με εκτίμηση

Νίκη Σπανάκη

ΠΗΓΗ: Singleparent.gr

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *