Δάκρυσαν όλοι: Σε κακή κατάσταση ο Μπρους Γουίλις, η κίνηση της 9χρονης κόρης του να τον βοηθήσει με την άνοια

 

Δάκρυσαν όλοι

Δάκρυσαν όλοι: Σε κακή κατάσταση ο Μπρους Γουίλις, η κίνηση της 9χρονης κόρης του να τον βοηθήσει με την άνοια

Σε κακή κατάσταση ο Μπρους Γουίλις, η κίνηση της 9χρονης κόρης του να τον βοηθήσει με την άνοια

 

Η Emma Heming Willis σύζυγος του Μπρους Γουίλις αποκάλυψε πώς η κόρη τους Evelyn φροντίζει να παραμένει ενημερωμένη για την ασθένεια του πατέρα της

O Μπρους Γουίλις συνεχίζει να λαμβάνει υποστήριξη και φροντίδα από τα αγαπημένα του πρόσωπα από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια νωρίτερα φέτος.

Η διάγνωση του 68χρονου ηθοποιού έγινε τον Φεβρουάριο μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας τον Μάρτιο του 2022. Η σύζυγός του, Emma Heming Willis, μοιράστηκε τι έκανε η 9χρονη κόρη τους Evelyn για να βοηθήσει.

“Πρέπει λοιπόν να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω”, ξεκίνησε η 44χρονη Χέμινγκ Γουίλις σε μια σειρά από βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram τη Δευτέρα. “Γιατί όταν η Έβελιν μου είπε αυτή την ιστορία, με συγκίνησε”.

Σύμφωνα με την Έμα, η κόρη τους αναζήτησε στο διαδίκτυο “αστεία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την άνοια” κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της στο σχολείο και έμαθε ότι οι άνθρωποι με άνοια “μπορούν να αφυδατωθούν σοβαρά”.

 

“Τώρα, αυτό δεν είναι αστείο, αλλά είναι κάπως αστείο”, συνέχισε.

“Και είναι πραγματικά το παιδί του πατέρα της, επειδή αυτοί οι δύο αγαπούν τέτοια “αστεία γεγονότα”. Γι’ αυτό της είπα: “Έβελιν, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σ’ ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αλλά αυτό που είναι το πιο τρυφερό και συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργη και να ενημερωθείς για την ασθένεια του μπαμπά σου”.”

  Τέλος στα λαδωμένα μαλλιά χωρίς λούσιμο: Το «μαγικό» υλικό από το ντουλάπι της κουζίνας που θα σας σώσει

Πολλοί σχολιαστές μοιράστηκαν την υποστήριξή τους, μεταξύ των οποίων και η 31χρονη κόρη του Bruce Willis, Scout από την πρώην σύζυγό του Demi Moore.
“Omg Evelyn!!!!!!! 🥹😭🫠αυτή η ιστορία με έκανε μια λακκούβα τρυφερότητας !” έγραψε η Scout.

Μαζί με την Evelyn, το ζευγάρι είναι γονείς επίσης μιας 11χρονης κόρης που ονομάζεται Mabel Willis. Ενώ ο ηθοποιός έχει και 2 παιδιά με τη Moore τις Rumer Willis, 34 ετών, και Tallulah Willis, 29 ετών.

Η Χέμινγκ Γουίλις επανέλαβε τα λόγια που μοιράστηκε με την κόρη της σε ένα άλλο βίντεο μέσα στην ανάρτηση, όπου απηύθυνε ένα μήνυμα στους νοσηλευτές και τους αγαπημένους όσων νοσούν, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να “εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας για την ασθένεια των αγαπημένων μας, ώστε να μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτερα για αυτούς και να τους υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

 

Το βίντεο της συζύγου του Μπρους Γουίλις

 

Δάκρυσαν όλοι: Σε κακή κατάσταση ο Μπρους Γουίλις, η κίνηση της 9χρονης κόρης του να τον βοηθήσει με την άνοια

 

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *