5 Αντικείμενα που Χρειάζονται Συνεχώς Καθάρισμα!

 

5 Αντικείμενα που Χρειάζονται Συνεχώς Καθάρισμα!

5 Αντικείμενα που Χρειάζονται Συνεχώς Καθάρισμα

 

Όταν το σπίτι είναι καθαρό νιώθουμε πάντα πιο ξεκούραστοι, πιο ήρεμοι και πιο άνετοι μέσα σε αυτό.

Εκτός όμως από την ευχάριστη αίσθηση που μας προκαλεί υπάρχει και ένας ακόμα πιο σοβαρός λόγος που πρέπει να φροντίζουμε το κομμάτι της καθαριότητας. Αυτός είναι η υγεία. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με πολλά μικρόβια που προκαλούν ακόμα και ιώσεις.

Γι΄ αυτό καλό είναι να μην παραμελείτε το σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 5 αντικείμενα που χρειάζονται περισσότερο καθάρισμα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Δείτε ποια είναι αυτά:

 

5 Αντικείμενα που Χρειάζονται Συνεχώς Καθάρισμα!

 

Λάπτοπ

Λόγω του ότι ακουμπάτε συνεχώς τα πλήκτρα του λάπτοπ σας αλλά και το ποντίκι καλό θα είναι να το καθαρίζετε πολύ συχνά. Επίσης φροντίζετε να πλένετε τα χέρια σας αμέσως μετά τη χρήση.

 

 

Κινητό τηλέφωνο

Φυσικά και είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το απολυμάνατε; Αποφασίστε και βάλτε στο πρόγραμμα να το κάνετε πολύ συχνά… τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

 

Πόμολα

Τα πιάνετε όλη την ώρα μέσα στο σπίτι. Επομένως πρέπει να τα απολυμαίνετε συχνά με λίγο οινόπνευμα.

 

Πάγκος κουζίνας

Καθαρίζετε καλά κάθε επιφάνεια που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας. Οποιοδήποτε υπόλειμμα πάνω στους πάγκους σας αποτελεί πηγή μικροβίων.

 

5 Αντικείμενα που Χρειάζονται Συνεχώς Καθάρισμα

Λούτρινα αρκουδάκια και κουβέρτες

Μην αποθηκεύετε τις κουβέρτες σας στο τέλος του χειμώνα χωρίς να τις πλένετε. Πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν και δεν κάνουν καθόλου καλά. Το ίδιο ισχύει και για τα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών σας. Βάζετέ τα στο πλυντήριο συχνά.

  Το λευκό ξύδι είναι το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *