Έγινε πλούσια επειδή ροχάλιζε ο άντρας της: Το ροχαλητό του δεν την άφηνε να κοιμηθεί, τώρα βγάζει λεφτά από αυτό

 

Έγινε πλούσια επειδή ροχάλιζε ο άντρας της

Έγινε πλούσια επειδή ροχάλιζε ο άντρας της: Το ροχαλητό του δεν την άφηνε να κοιμηθεί, τώρα βγάζει λεφτά από αυτό

Το ροχαλητό του δεν την άφηνε να κοιμηθεί, τώρα βγάζει λεφτά από αυτό

 

Το ροχαλητό του δεν την άφηνε να κοιμηθεί, τώρα βγάζει λεφτά από αυτό: Γυναίκα έγινε πλούσια επειδή ροχάλιζε ο σύντροφός της.

Το ροχαλητό μπορεί να είναι μια ενοχλητική συνήθεια, αλλά μία γυναίκα βρήκε τον τρόπο να βγάλει χρήματα από αυτό, όπως εξηγεί στο TikTok.

Όπως υπογραμμίζει, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο, «τι θα λέγατε όμως αν σας έλεγα ότι έμαθα να αγαπώ το ροχαλητό του φίλου μου;

Όχι επειδή το βρήκα χαριτωμένο ή αξιαγάπητο, αλλά επειδή βρήκα έναν τρόπο να βγάλω χρήματα από αυτό» και προσθέτει «πριν ανακαλύψω τα οφέλη του ροχαλητού του φίλου μου, ήταν μια συνεχής πηγή απογοήτευσης για μένα.

Βρισκόμουν στο κρεβάτι τη νύχτα, χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, ενώ εκείνος ροχάλιζε δυνατά δίπλα μου. Δοκίμαζα ωτοασπίδες και μηχανήματα λευκού θορύβου, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Σκέφτηκα ακόμη και να κοιμηθώ σε άλλο δωμάτιο, αλλά η σκέψη ότι θα αποχωριζόμουν τον σύντροφό μου με έκανε να νιώθω θλίψη».

 

Πως έβγαλε χρήματα από το ροχαλητό του συντρόφου της

Αναζητώντας έναν τρόπο να κερδίσει επιπλέον χρήματα, επεσήμανε ότι «ένα βράδυ, καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ξύπνια και άκουγα το ροχαλητό του φίλου μου, μου ήρθε μια ιδέα.

Έψαχνα έναν τρόπο να βγάλω μερικά επιπλέον χρήματα και μου ήρθε η ιδέα ότι το ροχαλητό του φίλου μου θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Έκανα κάποια έρευνα και ανακάλυψα ότι υπήρχε μια αγορά για soundtrack με ροχαλητά.

  Μάθημα ζωής: Γλυκύτατη 6χρονη χάρισε όλα τα δώρα γενεθλίων της σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποκοιμηθούν, ενώ άλλοι τα χρησιμοποιούν για να πνίξουν το θόρυβο του περιβάλλοντος. Συνειδητοποίησα ότι το ροχαλητό του φίλου μου θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα προϊόν για το οποίο οι άνθρωποι θα πλήρωναν».

Και προσθέτει «με την άδεια του φίλου μου, άρχισα να ηχογραφώ το ροχαλητό του και να επεξεργάζομαι τον ήχο ώστε να ακούγεται πιο καταπραϋντικός. Πρόσθεσα κάποια μουσική υπόκρουση και το ανέβασα σε έναν ιστότοπο που πουλάει soundtracks για τον ύπνο.

Προς έκπληξή μου, άρχισε να πωλείται σχεδόν αμέσως».

 

@koana

Todos pueden ser artistas 🥺

♬ original sound – Ana

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *