Ασταμάτητη στο γυμναστήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι 6 ασκήσεις που εξαφάνισαν τα κιλά της γέννας έξι μήνες μετά

 

 

Ασταμάτητη στο γυμναστήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ασταμάτητη στο γυμναστήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι 6 ασκήσεις που εξαφάνισαν τα κιλά της γέννας έξι μήνες μετά

Οι 6 ασκήσεις που εξαφάνισαν τα κιλά της γέννας έξι μήνες μετά

 

Χτυπιέται για να δει αποτελέσματα

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξι μήνες πριν έγινε μανούλα για πρώτη φορά και παρόλο που έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του γιου της και καρπού του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο , δεν παραμελεί καθόλου τον εαυτό της.

Αντιθέτως, πηγαίνει αρκετά συχνά στο γυμναστήριο και προσέχει πολύ την διατροφή της για να δει το σώμα της στην μορφή που βρισκόταν πριν μείνει έγκυος και γεννήσει.

Την Τρίτη 4/7, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο με τις ασκήσεις που ακολουθεί και έχουν αλλάξει εντελώς την εικόνα της (δείτε την εδώ με μπικίνι στην παραλία).

Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την γυμναστική που ακολουθεί

«Not a typical day», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της με τα σχόλια να έχουν γεμίσει με μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού από τους ακόλουθούς της για την προσπάθεια και την επιμονή της.

 

Ασταμάτητη στο γυμναστήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι 6 ασκήσεις που εξαφάνισαν τα κιλά της γέννας έξι μήνες μετά

 

 

Οι 10 τροφές που είπε “ναι” και έτσι έχασε 20 κιλά

 

Μετά το ευχάριστο γεγονός της γέννας έρχεται η αϋπνία, η κούραση, η συναισθηματική και σωματική εξάντληση. Μην πέσεις στην παγίδα της “αφαγίας” για να χάσεις τα κιλά, αλλά ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας βάση στα εξής:

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
Φρούτα εποχής
Αβγά

Υγρά
Δημητριακά ολικής
Light γαλακτοκομικά
Άπαχο κρέας

Σκόρδο
Καρότα
Όσπρια
Συνδύασέ τα στα πιάτα σου και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό σου βάρος χωρίς να… πεινάσεις!

 

Καθημερινή προπόνηση

Μη σου φαίνεται εξωπραγματικό να αθλείσαι καθημερινά, ενώ έχεις ένα μωρό στο σπίτι και χιλιάδες νέες υποχρεώσεις. Σκέψου ότι δεν χρειάζεται να κλειστείς στο γυμναστήριο, να χάσεις χρόνο και να αποχωριστείς το βλαστάρι σου.

Τρόπος υπάρχει και η Κωνσταντίνα το ξέρει καλύτερα από όλες. Πάρε το καρότσι και κάνε (πολλές) βόλτες στη γειτονιά σου, στο πάρκο, στους κήπους με γρήγορο περπάτημα, φροντίζοντας παράλληλα να πίνεις πολύ νερό ή να τρως ενδιάμεσα ένα φρούτο για έξτρα ενέργεια. Θα χάσεις πολλές θερμίδες αλλά και πόντους από εκεί που δεν το περιμένεις. Και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Η Queen Dina επέλεξε να συνεχίσει το αγαπημένο της τένις σε συνδυασμό με τρέξιμο κατ’ οίκον (στον διάδρομο), αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα όταν ο μικρός Βλάσσης κοιμάται ή βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.

 

youweekly.gr

  Μείον 20 κιλά 5 μήνες μετά την γέννα - Πως τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *