Έλλη Στάη: Πίνει το λιγότερο 8 ποτήρια… – Το tip της «σιδηράς κυρίας» της ελληνικής δημοσιογραφίας για τέλειο σώμα στα 68

 

 

Έλλη Στάη: Πίνει το λιγότερο 8 ποτήρια…

Έλλη Στάη: Πίνει το λιγότερο 8 ποτήρια... - Το tip της «σιδηράς κυρίας» της ελληνικής δημοσιογραφίας για τέλειο σώμα στα 68

Το tip της «σιδηράς κυρίας» της ελληνικής δημοσιογραφίας για τέλειο σώμα στα 68

 

Έτσι δεν παίρνει κιλά

 

Η Έλλη Στάη διαθέτει τέλειο σώμα, το οποίο το διατηρεί με πολύ κόπο και ιδρώτα χειμώνα – καλοκαίρι στα 68 της πλεόν! Μπορεί το κολύμπι να παίζει σημαντικό ρόλο, αφού περνά ατελείωτες ώρες στη θάλασσα μόλις ο καιρός ζεσταίνει, όμως η διατροφή που επιλέγει την “σώζει” όλο το χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε ποια είναι τα μυστικά της στο YOU και δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό και αυστηρό στη δική της δίαιτα. Ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα και πετυχαίνει εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα που έχουν διάρκεια.

 

Έλλη Στάη: Πίνει το λιγότερο 8 ποτήρια… – Το tip της «σιδηράς κυρίας» της ελληνικής δημοσιογραφίας για τέλειο σώμα στα 68

 

Τα μυστικά της Έλλης Στάη για τέλειο σώμα στα 68

Επιλέγει πάντα υγιεινές τροφές, όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ψάρια και άλλα λαδερά φαγητά (σε νορμάλ ποσότητες), ενώ πίνει άφθονο νερό, τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα .

 

Μάλιστα, από τις αγαπημένες της fit συνήθειες είναι το τρέξιμο κι αξίζει να σημειωθεί πως έχει πάρει πολλές φορές μέρος σε αγώνες δρόμου στην Αθήνα, που συνήθως έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Ποια είναι η καταγωγή της

Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα.

Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ’ όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού. Η μητέρα της, Αικατερίνη (Ρενέ) Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

  Έλλη Στάη: Η μυστική διατροφή της Σιδηράς κυρίας - Μόνο εδώ!

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην εφημερίδα Η Αυγή (επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Εσωτερικού). Ακολούθησαν οι δεξιές εφημερίδες Μεσημβρινή και Ακρόπολη, στην οποία έκανε και το πρώτο της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τη συνέντευξη του Τζιάνι Ανιέλι.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *