Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει; Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

 

Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει;

Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει; Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

 

Eίστε στοχαστής ή δυσκολεύεστε πολύ να πάρετε αποφάσεις;

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα σας.

Η δημιουργός του TikTok Mia Yilin, η οποία μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες οπτικές ψευδαισθήσεις που αποκαλύπτουν στοιχεία για το χαρακτήρα κάποιου, μοιράστηκε αυτή τη φορά μια ασπρόμαυρη εικόνα.

Σε αυτήν, υπάρχει ένας «άνδρας που κραυγάζει» καθώς και ένα «χέρι» και ανάλογα με το ποιο θα δείτε πρώτο, θα αποκαλύψει εάν βρίσκεστε σε μια συνεχή κατάσταση αυτοσυγκέντρωσης ή εάν είστε αναποφάσιστοι όταν πρόκειται για απλές αποφάσεις.

 

Βλέπετε ένα χέρι ή έναν άνδρα που φωνάζει; Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας

 

https://www.tiktok.com/@mia_yilin/video/7269537358675037441

 

Εάν δείτε στην οπτική ψευδαίσθηση πρώτα τον άνδρα που φωνάζει

Όπως λέει η TikToker: «Αν είδατε πρώτα τον άνδρα που κραυγάζει, τότε είστε βαθιά σκεπτόμενος, ένα άτομο που εξερευνά συνεχώς τον εσωτερικό του κόσμο. Η αυτοκριτική είναι ο τρόπος ζωής σας και έχετε βαθιά κατανόηση των δικών σας δυνάμεων και αδυναμιών».

Παράλληλα, σημείωσε πως όσοι είδαν πρώτα τον άνδρα θα πρέπει να θυμούνται να είναι «ευγενικοί» με τον εαυτό τους. «Φροντίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να εξασκείτε την αυτοαποδοχή. Τα πάτε περίφημα και κανείς δεν είναι τέλειος» εξήγησε.

 

Εάν είδατε πρώτα το χέρι

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν είδατε δηλαδή πρώτα το χέρι, η Μία λέει: «Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ καλός λύτης προβλημάτων σε αγχωτικές καταστάσεις και είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας».

  Πόσο καλά νομίζετε ότι ακούτε; Κάντε το πιο απλό και έξυπνο τεστ ακοής (vid)

Ωστόσο, η TikToker αποκάλυψε πως όσοι είδαν το χέρι δυσκολεύονται να κάνουν απλές επιλογές και μπορούν να χαρακτηριστούν αναποφάσιστοι. «Από την άλλη πλευρά, όταν έρχεστε αντιμέτωποι με απλές αποφάσεις, όπως το πού να πάτε για φαγητό, τότε είστε σούπερ αναποφάσιστοι και σας παίρνει αιώνες για να καταλήξετε σε μια απόφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, με πολλούς να μην μπορούν να το πιστέψουν πόσο ακριβής ήταν. «Τόσο αληθινό» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να αναφέρει: «Εντάξει, δεν χρειαζόταν να με κράξεις τόσο» ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Γιατί είναι τόσο ακριβές αυτό;»

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *