Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

 

Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

Έτσι παραμένει κορμάρα – Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

 

Οι φωτογραφίες της μιλάνε από μόνες τους

 

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι…» τραγουδάμε ρυθμικά εδώ και μέρες – μαζί μας και οι επώνυμες, που εγκατέλειψαν το «κλεινόν άστυ» και βρίσκονται σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Με ένα μαγιό όλη ημέρα, απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, δείχνοντας τα κάλλη τους. Ίχνος κυτταρίτιδας ούτε παραπανίσια κιλά, κορμί – λαμπάδα και φουλ γράμμωση είναι τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας και στις διακοπές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους… ανέπαφη.

 

Πως το πετυχαίνουν;

Με μερικά diet tips και fitness μυστικά που εφαρμόζουν ακόμα και στην παραλία για να μην δείξει η ζυγαριά ούτε γραμμάριο με την επιστροφή τους, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που θα το κάνει και εσύ.

 

Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

 

Τα tips της Μπέττυ Μαγγίρα για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

Η παρουσιάστρια κάνει ήδη διακοπές, αρχίζοντας με road trips ανά την Ελλάδα με την οικογένειά της, αράζοντας όλοι μαζί στις παραλίες της αρεσκείας τους.

Κύθνος, Φολέγανδρος, Λειψοί τοποθετούνται στον καλοκαιρινό τους χάρτη, αφού με τον Δημήτρη Μάζη και τα κορίτσια τους αγαπούν τους πιο «ήσυχους» προορισμούς, εξερευνώντας παραδοσιακά χωριά και μικρούς οικισμούς.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: Με το μπικίνι της όλη μέρα πάνω στην καυτή άμμο, παιχνίδια στη θάλασσα ή στην πισίνα με τις κόρες της και βόλτες το βράδυ στα σοκάκια, η Μπέττυ δεν έχει καλύτερο από το καλοκαίρι.

  Η περίφημη δίαιτα Scarsdale κι ένα εβδομαδιαίο πλάνο

 

Tip 1:

Αντί για γλυκό το βράδυ προτίμησε ένα μπολ γιαούρτι με μέλι.

 

Tip 2:

Περπάτα στην παραλία και αφού ζεσταθείς αρκετά, κάνε μερικούς κοιλιακούς έτσι όπως κάθεσαι στην άμμο!

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *