Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού

 

Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού

Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού

 

Η τακτική που χρησιμοποιεί χρόνια τώρα

 

Καλοκαιράκι: Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Διάλειμμα από τα πάντα, από δουλειές, προβλήματα, διατροφές και γυμναστικές. Το καλοκαίρι επιβάλλεται να αφήνουμε πίσω τα άγχη και να περνάμε καλά! Ελπίζουμε αυτό να κάνατε κι εσείς και να αφεθήκατε σε όλα…

Η επιστροφή, όμως, είναι πάντα δύσκολη και το ξέρουμε πολύ καλά, ειδικά για εμάς που βαρυγκομάμε σκεπτόμενοι «αχ Παναγιά μου, πως θα μπω σε πρόγραμμα ξανά;». Μην αγχώνεστε σας έχουμε την λύση…

Πρώτον δεν χρειάζεται βιασύνη. Όλοι φάγαμε και απολαύσαμε πλουσιοπάροχα παγωτά, τηγανιτά θαλασσινά, άπλετο κρέας και αλκοόλ! Τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε να χάνουμε (αν θέλουμε βέβαια) τα 1-2 κιλάκια που μπορεί να πήραμε και η τακτική είναι μια: αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 

Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού

 

Η χρόνια τακτική της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το 2023 τής χάρισε το πιο όμορφο δώρο ζωής, αφού με το που μπήκε ο νέος χρόνος εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο γιος της αποτελεί το σημαντικότερό της απόκτημα, οπότε τα 30 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη δεν την απασχόλησαν και πολύ ούτε την τρόμαξαν.

Η Κωνσταντίνα ήξερα καλά πως μετά τη γέννα θα μπει σε πρόγραμμα και γρήγορα θα επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος.

Έτσι μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες την είδαμε στις καλοκαιρνές διακοπές της και δεν μπορέσαμε παρά να τη θαυμάσουμε για το αποτέλεσμα: Καλογυμνασμένη και αδύνατη σιλουέτα , που σε τίποτα δεν μαρτυρά ότι έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο ένα μωρό, θέτοντας φυσικά ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου της, χωρίς όμως να ξεχνά και τη σωματική της υγεία.

  Δίαιτα με κόκκινο κρασί: Ένα ποτήρι πριν τον ύπνο κάνει θαύματα

“Με σωστή διατροφή, σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο, όμως, όλα τα καταφέρνεις», λέει για την προσπάθειά της.

 

Tip

Ενυδάτωνε συνεχώς τον οργανισμό σου για να διατηρείς ενεργό τον μεταβολισμό. Πίνε τακτικά νερό ακόμα κι αν δεν διψάς. Επίσης οι σούπες είναι φουλ ενυδστικές.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *