Ουζμπεκιστάν: Διευθύντρια νηπιαγωγείου «στρίμωξε» 25 παιδιά σε ένα μικρό αυτοκίνητο! – Δείτε βίντεο

 

Ουζμπεκιστάν: Διευθύντρια νηπιαγωγείου «στρίμωξε» 25 παιδιά σε ένα μικρό αυτοκίνητο! – Δείτε βίντεο

Ουζμπεκιστάν: Διευθύντρια νηπιαγωγείου «στρίμωξε» 25 παιδιά σε ένα μικρό αυτοκίνητο! – Δείτε βίντεο

 

Οι αστυνομικοί, που τους σταμάτησαν για έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους – Τρία παιδιά ήταν πορτμπαγκάζ, έξι στο μπροστινό κάθισμα και οι υπόλοιποι στοιβαγμένοι πίσω (Βίντεο)

 

Η εικόνα αυτή είναι απίστευτη, και δεν πρόκειται για αστείο! Διευθύντρια νηπιαγωγείου στην πόλη Μπουχάρα του Ουζμπεκιστάν σκέφθηκε να στριμώξει μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο -Chevrolet Spark- μία ολόκληρη τάξη, δηλαδή 25 μαθητές.

Ήθελε να τα πάει όλα μαζί βόλτα; Δεν της πέρασε από το μυαλό ότι τα θέτει σε σοβαρό κίνδυνο; Ποιος ξέρει!

Ως διευθύντρια νηπιαγωγείου που είχε την πλήρη ευθύνη για την ασφάλειά τους και, εν συνεχεία, ως ένας άνθρωπος που ασχολείται καθημερινά με μικρά παιδιά, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να το γνωρίζει.

Στην περίπτωσή της πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ότι δεν λειτούργησε το λεγόμενο γυναικείο ένστικτο.

 

 

Όταν ένας αστυνομικός είδε το αυτοκίνητο γεμάτο πιτσιρίκια σε δρόμο της Μπουχάρα, το σταμάτησε αμέσως- ως όφειλε- για έλεγχο. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», o αστυνομικός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Ανοίγοντας τις πόρτες του αυτοκινήτου, είδε έξι παιδιά στη θέση του συνοδηγού, 16 στα πίσω καθίσματα, το ένα πάνω στο άλλο και τα υπόλοιπα τρία τα είχε βάλει στο… πορτμπαγκάζ.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιες συνέπειες θα αντιμετωπίσει η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, ωστόσο, όταν την ρώτησε ο αστυνομικός γιατί μετέφερε τόσο πολλά παιδιά μ΄ένα μικρό αυτοκίνητο, η απάντησή της ήταν αποστομωτική:

«Εγώ έτσι λειτουργώ. Αυτός είναι ο τρόπος μου!».

Το γερμανικό δημοσίευμα δεν έχει πληροφορίες για την αντίδραση των γονέων όταν έμαθαν τι έκανε στα παιδιά τους η συγκεκριμένη διευθύντρια νηπιαγωγείου.

  Ελληνικά παραδοσιακά επαγγέλματα που χάθηκαν

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *