Ζώδια: Τελευταία Πανσέληνος του 2023 – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

 

Ζώδια: Τελευταία Πανσέληνος του 2023 – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Ζώδια: Τελευταία Πανσέληνος του 2023 – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

 

Η τελευταία Πανσέληνος του 2023, έρχεται γεμάτη συγκινήσεις, σύμφωνα με την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου!

 

Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος στον Καρκίνο: Τι θα φέρει στο ζώδιο σου (η πανσέληνος το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε τρίγωνο με Κρόνο και εξάγωνο με Δία, όμως την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής Ανάδρομος είναι σε σύνοδο με Άρη και οι δύο μαζί σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

Η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος κορυφώνεται στην 4η μοίρα του Καρκίνου στις 27 Δεκεμβρίου του 2023, ενδυναμώνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η ανάγκη να νιώσουμε την θαλπωρή της οικογένειας και να αποκαταστήσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι άκρως σημαντική.

Οι θετικές όψεις της Πανσελήνου γλυκαίνουν το τοπίο για τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Αντίστοιχα, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σε σύνοδο με τον Άρη και μαζί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα φέρουν αντιμέτωπα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου με κάποιες παρεξηγήσεις και περιττές εντάσεις.

 

Ζώδια: Τελευταία Πανσέληνος του 2023 – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια.

 

Κριός
Κριέ μου, είσαι ευλογημένος αυτά τα Χριστούγεννα, ιδίως αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, χάρη στις υπέροχες όψεις του φαινομένου. Βιώνεις ένα θετικό διάστημα όπου έρχεσαι σε βαθιά σύνδεση με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Το κλίμα μέσα στο σπίτι θερμαίνει και μπορείς πια να αφήσεις πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος και να συνεχίσεις με γνώμονα την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σταθεροποιούνται, ενώ αισθάνεσαι ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν, βέβαια, ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεξε τυχόν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου.

 

Ταύρος
Χριστούγεννα γεμάτα αισιοδοξία κι ευκαιρίες διανύεις, Ταύρε κι οφείλεις να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου στο σύμπαν εκμεταλλευόμενος κάθε δυνατότητα για νέα γνώση κι εμπειρίες. Υπάρχουν ένα σωρό όψεις με την τρέχουσα Πανσέληνο που σε βοηθούν να εκπληρώσεις στόχους, αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά.

  Πως να κερδίσετε την καρδιά της σύμφωνα με το ζώδιο της!

Μάλιστα, η αναδρομή του Ερμή από τον Τοξότη, από την μία σου προκαλεί εντάσεις κι ανασφάλειες, από την άλλη σου χαρίζει την απαραίτητη τόλμη για να διεκδικήσεις οτιδήποτε σου αναλογεί, κυρίως αν είσαι του 3ου δεκαημέρου!

 

Δίδυμος
Δίδυμε, ήρθε η ώρα να αισθανθείς σιγουριά ως προς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. Η οικογένειά σου σε υποστηρίζει στα όνειρα και τις προσπάθειες που κάνεις αυτό το διάστημα, ακόμη κι αν διαφωνούν με αυτά.

Παράλληλα, η αναδρομή του Ερμή στον Τοξότη αυξάνει την κοινωνικότητά σου, όμως οφείλεις να διαχειριστείς προσεκτικά τον λόγο σου, ώστε να αποφύγεις τους καβγάδες και παρεξηγήσεις. Ευνοείσαι στην επαναφορά μίας σχέσης ή συνεργασίας του παρελθόντος και τα οικονομικά σου λίγο-λίγο παίρνουν τα πάνω τους.

 

Καρκίνος
Καρκίνε, απόλαυσε την Πανσέληνο των Χριστουγέννων και επιδίωξε με ζήλο και πάθος τα όνειρά σου! Ανακατευθύνεις πολλούς από τους στόχους σου, απλά και μόνο επειδή εντόπισες κάτι που σε γεμίζει πραγματικά! Το σύμπαν είναι με το μέρος σου και σε βοηθά να επιτύχεις στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου, μέσα από τις τυχερές όψεις της Πανσελήνου.

Δεν αποκλείεται η επιστροφή σου σε μία παλιά καλή συνήθεια του παρελθόντος, όπως η σωστή διατροφή, η γυμναστική ή ακόμη και η επιστροφή σου σε μία εργασία.

 

Λέων
Λέοντά μου, την ηρεμία σου θα βρεις επιτέλους με την Πανσέληνο των Χριστουγέννων! Αποφεύγεις οποιονδήποτε τοξικό άνθρωπο και γίνεσαι πιο επιλεκτικός. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη, ενώ δεν αποκλείεται να περνάς ένα παρασκηνιακό διάστημα, κατά το οποίο συλλέγεις πληροφορίες σχετικές με τα μελλοντικά σου πλάνα.

Έτσι, αργότερα θα είσαι 100% έτοιμος να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας μαζέψει όλα τα απαραίτητα εφόδια. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου αναθερμαίνονται και μαζί μπορείς να κάνεις μία επανασύνδεση.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ρίξ’ το έξω και κάνε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα! Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων έρχεται να σου γνωρίσει ανθρώπους που θα προσθέσουν χρώμα στην καθημερινότητά σου. Κτίζεις φιλίες που βασίζονται στην αγάπη και την αφοσίωση.

  Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2023 για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Δρόσου

Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με άτομα με τα οποία τον τελευταίο καιρό είχατε χαθεί, όμως πρόσεξε μην πάρεις προσωπικά κάποια πράγματα που ακούς, γιατί οι εντάσεις είναι πιθανές. Φέτος τα Χριστούγεννα, παρατάς τα εμπόδια του 2023 και σιγά – σιγά υποδέχεσαι ένα νέο έτος με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία και φιλοδοξίες!

 

Ζυγός
Ζυγέ, τα Χριστούγεννά σου είναι φιλόδοξα κι εγώ σου δίνω κάθε δίκιο αν το ρίξεις στη δουλειά! Είσαι δυναμικός, όμως δεν αφήνεις στην άκρη την ευαίσθητή σου πλευρά, εξισορροπώντας τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Οι ευκαιρίες καριέρας διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ μαζί αρκετές συμφωνίες πρόκειται να ανανεωθούν, επανεξεταστούν ή ακόμη και να επαναφερθούν αν είχαν διαλυθεί στο παρελθόν, αλλά εσύ οφείλεις να τις επαναξιολογήσεις επαρκώς για να μην απογοητευτείς στο μέλλον. Μπορείς, μαζί, να φλερτάρεις, να επανασυνδεθείς με συγγενείς ή να ακούσεις νέα από έναν παλιό έρωτα. Όλα τα καλά!

 

Σκορπιός
Σκορπιέ, η Πανσέληνος των Χριστουγέννων σου προσφέρει δύναμη κι αισιοδοξία. Έχεις κάθε ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο με σημαντικές διαφορές μαζί σου, από τον οποίο θα μάθεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Έτσι, θα ανακαλύψεις κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου.

Είναι πολύ θετικό το στοιχείο της αναδρομής του Ερμή για εσένα που σου οφείλουν χρήματα, διότι πλέον είσαι σε θέση να τα διεκδικήσεις με θετικό αντίκτυπο. Πρόσεξε, όμως, μην έλθεις σε σκληρή αντιπαράθεση για λόγους χρημάτων ή ιδιοκτησίας. Επίσης, αν σπουδάζεις ή συνεργάζεσαι με άτομα ή εταιρίες από το εξωτερικό, μέσα σε αυτό το διάστημα σημειώνεις επιτυχίες.

 

Τοξότης
Τοξότη, ήρθε η ώρα να πεις ‘αντίο’ σε οτιδήποτε σε φοβίζει, μέσα στα Χριστούγεννα. Η Πανσέληνος μπορεί να φανερώνει τις κρυμμένες ανασφάλειές σου, αλλά αυτό γίνεται με τρόπο τέτοιο που τις επιλύεις άμεσα. Ευνοείσαι στην επίλυση κληρονομικών ζητημάτων ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με οικονομική υποστήριξη, αρκεί να μην αναλάβεις μεγάλο ρίσκο ή να μην κάνεις νέα ανοίγματα στη δουλειά σου.

Οι επανασυνδέσεις πάσης φύσεως είναι πιθανές, όμως καλείσαι να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς στους άλλους, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις.

  Ποια ζώδια θα σου πουν την ωμή αλήθεια και ποια θα στην κρύψουν;

 

Αιγόκερως
Αιγόκερε, ήρθε μία Πανσέληνος ‘δώρο’ για εσένα. Ρίχνει ‘φως’ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Με τον τρόπο αυτόν, κατανοείς τι πραγματικά αξίζει να κρατήσεις και να εξελίξεις στη ζωή σου. Επικοινωνείς πιο εποικοδομητικά και είσαι σε θέση να αναθερμάνεις την υφιστάμενη σχέση σου ή ακόμη και να κάνεις μία αισθηματική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος.

Είναι σημαντικό να μην αναλωθείς στις υπερβολικές λεπτομέρειες, υπεραναλύοντας το παρελθόν, αλλιώς θα χαλάσεις τη διάθεσή σου. Τέλος, τυχόν κρυφές επανασυνδέσεις, ευνοούνται, αλλά καλό θα είναι να προστατεύσεις τη διάθεσή σου από την υπερανάλυση που τείνεις να κάνεις.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόοε, δώσε σημασία στην καθημερινότητά σου και το ζωάκι σου. Είναι ένα διάστημα που σε ωθεί να τακτοποιήσεις την ροή της ρουτίνας σου και να αποκτήσεις πιο λειτουργικές συνήθειες. Παράλληλα, αν έχεις ζωάκι ή θέλεις να αποκτήσεις, η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σε υποστηρίζει να περάσεις χρόνο μαζί του ή να υιοθετήσεις ένα.

Μην ξεχάσεις να επιδιώξεις ένα reunion με τους παλιούς φίλους ή συμμαθητές σου, γιατί οι επανασυνδέσεις με φιλαράκια ευνοούνται, αλλά καλού – κακού προετοιμάσου για μικρές εντάσεις κι ανατροπές. Πού ξέρεις, μπορεί να ερωτευτείς τον ή την παλιά συμμαθητή/τρια με τα γυαλάκια που κορόιδευες από το πρώτο θρανίο…

 

Ιχθείς
Ιχθύ μου, υπέροχα, δημιουργικά κι ερωτικά θα είναι τα Χριστούγεννά σου φέτος, χάρη στις απίστευτες όψεις της Πανσελήνου που σου χαρίζουν φλερτ, έρωτες και πάθη! Εσύ, δεσμευμένε, πέρασε περισσότερο χρόνο με την αγάπη σου και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Αν έχεις παιδάκια, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr είναι το καλύτερο διάστημα να αφιερώσεις δημιουργικό χρόνο μαζί τους και να έρθετε σε ουσιαστική σύνδεση. Ανανεώνεσαι, συλλαμβάνεις νέες ιδέες για μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια, ενώ μία επανεμφάνιση κάποιας παρελθοντικής επαγγελματικής ευκαιρίας είναι πιθανότατη! Συνιστάται, βέβαια, να την επαναξιολογήσεις προσεκτικά, σε περίπτωση που δημιουργηθούν ίντριγκες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *