Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγεις με τίποτα ραντεβού. Ούτε να το σκέφτεσαι

Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγεις με τίποτα ραντεβού

Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγεις με τίποτα ραντεβού. Ούτε να το σκέφτεσαι

Εμείς για σένα δουλεύουμε, για να αποφύγεις άβολες σιωπές και τηλεφωνήματα τύπου ”Ξέχασα το θερμοσίφωνο ανοιχτό και με πήρε η σπιτονοικυρά τηλέφωνο!”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν είσαι Κριός μην βγεις ΠΟΤΕ με Αιγόκερω

Οι Κριοί συνηθίζουν να μην ακολουθούν κανόνες και γενικά ζούνε ένα #γιολο ενώ αντίθετα οι Αιγόκεροι, όχι απλά ακολουθούν τους κανόνες- τους φτιάχνουν κιόλας. Ζείτε με τελείως διαφορετικό τρόπο τη ζωή σας και δεν πρόκειται να συντονιστείτε ποτέ.

Αν είσαι Ταύρος μην βγεις ΠΟΤΕ με Υδροχόο

Σου αρέσουν οι κανόνες και οι παραδόσεις, δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μια σχέση και κάνεις τα πάντα για την οικογένειά σου ενώ ο Υδροχόος δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται.

Δύσκολα θα κάνετε χωριό, γιατί εσύ λειτουργείς κυρίως με την καρδιά ενώ εκείνος με τη λογική- επίσης, είναι λίγο τσιγκούνηδες ενώ εσύ τα θέλεις τα λούσα σου.

Αν είσαι Δίδυμος μην βγεις ΠΟΤΕ με Σκορπιό

Τα πάτε ΠΟΛΥ καλά στο παιχνίδι- εκείνος ξέρει να σε παίζει και εσύ ξέρεις πολύ καλά να απαντάς σε κάθε του ερωτικό κάλεσμα, είτε live είτε μέσω sexting. Αυτό.

Ποια ζώδια είναι (ή θα γίνουν) «θανάσιμες» πεθερές

Τίποτα άλλο δεν πρόκειται να λειτουργήσει μεταξύ σας, τζάμπα το κουράζετε γιατί ο Σκορπιός απαιτεί το 100% της προσοχής σου και εσύ είσαι πεταλουδίτσα και δεν μπορείς να μείνεις σε ένα σημείο.

Αν είσαι Καρκίνος μην βγεις ΠΟΤΕ με Τοξότη

Δεν τα πας γενικά καλά με τα ζώδια της φωτιάς, αλλά ειδικά ο Τοξότης δεν παλεύεται, κυρίως γιατί δεν αντέχεις την έντονη προσωπικότητά του.

  Χρόνια πολλά! Εύχομαι υγεία αγάπη κι ευτυχία !

Σου αρέσει γιατί σε ξεσηκώνει και σε βγάζει από το καβούκι σου, αλλά κουράζεσαι φοβερά μετά από λίγο και ενώ θέλεις να γίνεις κουβερτομπουρεκάκι αυτός σε πρήζει να βγείτε. Ε, άσε τον καημένο τον καρκίνο να δει το Netflix του, ωμπω.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Να μην συζητήσω το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει τα βαθιά σου συναισθήματα και δεν τα πάει καλά με τις κλειστές σου. Neeext.

Αν είσαι Λέων μην βγεις ΠΟΤΕ με Ιχθύ

Στο ίδιο ακριβώς concept με πριν, ένα λιοντάρι δεν πρόκειται να ταιριάξει ποτέ με έναν Ιχθύ γιατί είναι τελείως αντίθετοι χαρακτήρες.

Όσο και να σε μαγεύει η μυστήρια παρουσία του θα βαρεθείς να ακούς ”The Smiths” τις μουντές Κυριακές του φθινοπώρου και δεν θα αντέξεις ΚΑΘΟΛΟΥ το γεγονός ότι εξαφανίζεται και δεν απαντάει σε μηνύματα όταν έχει τις μαύρες του.

Είσαι γυναίκα του κεφιού, άσε τον Ιχθύ και πήγαινε για άλλα.

Αν είσαι Παρθένος μην βγεις ΠΟΤΕ με Ζυγό

Μπορεί να νομίζεις ότι βρήκες κάποιον που εκτιμάει το ιδιαίτερο γούστο σου και μπορεί να σε ακολουθήσει στα εξεζητημένα χόμπι και στις κουλές εκθέσεις που πηγαίνεις, ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να συντονιστείτε ποτέ γιατί οι Ζυγοί είναι λίγο στον κόσμο τους.

Γενικά, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά με έναν Ζυγό μόνο αν ακουλουθείς το δικό του πρόγραμμα, επίσης έχουν τεράστιο θέμα δέσμευσης και δεν ψήνονται ιδαίτερα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση.

Αν είσαι Ζυγός μην βγεις ΠΟΤΕ με Παρθένο

Να πω ότι δεν τα έλεγα πιο πάνω; Ψέματα θα είναι. Οι καλλιεργημένοι, γλυκούληδες και οργανωτικοί Παρθένοι μπορεί να σε γοητεύουν αλλά σύντομα θα βαρεθείς γιατί δεν θα αντέξεις την μανία που έχει με την τελειότητα. Θέλεις να παίρνεις το χρόνο σου, δεν μπορείς να ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων.

  38χρονη γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

Αν είσαι Σκορπιός μην βγεις ΠΟΤΕ με Δίδυμο

Δεν θα σου πω ψέματα. Τον γουστάρεις τον Δίδυμο, λίγο η παράνοια, λίγο το ότι δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε σε δουλεύει, σε κρατάει σε εγρήγορση αλλά δεν θα αντέξεις για πολύ αυτή τη φάση. Όσο στο παίζει δύσκολος, τόσο εσύ θα ξενερώνεις.

Αν είσαι Τοξότης μην βγεις ΠΟΤΕ με Καρκίνο

Οι Καρκίνοι είναι ιδανικοί φίλοι, γιατί περνάς φανταστικά μαζί τους αλλά όταν πρόκειται να κάνεις σχέση μαζί τους- ΑΠΑΠΑΠΑ. Είναι γλυκάκια, δεν λέμε, αλλά το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα κυνικοί και εξαρτώνται πολύ από σένα σε κουράζει, και δεν θέλεις πολύ για να κουραστείς.

Επίσης το γεγονός ότι κινείστε γενικά με διαφορετικούς ρυθμούς και δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για ψυχολογικές αναζητήσεις, δεν βοηθάει την κατάσταση.

Αν είσαι Αιγόκερως μην βγεις ΠΟΤΕ με Κριό

Οι Κριοί είναι τα μωρά του ζωδιακού κύκλου, είναι δηλαδή φοβερά ανώριμοι σε αντίθεση με εσένα που ξέρεις τι θέλεις και τι χρειάζεται να κάνεις για να το αποκτήσεις.

Αυτά τα ζώδια που θα σε «πνίξουν» με την αγάπη τους

Κάνε εσύ το πρόγραμμά σου να κατακτήσεις τον κόσμο και άσε τον Κριό να χαζεύει ολούθε, αφού δεν ταιριάζετε.

Αν είσαι Υδροχόος μην βγεις ΠΟΤΕ με Ταύρο

Θαυμάζεις αρκετά την μεγαλοψυχία και το πάθος του Ταύρου αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί χρειάζεται να επαναλαμβάνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ πόσο πολύ αγαπιέστε.

Θέλεις το χώρο σου και σε κουράζει να επιβεβαιώνεις συνέχεια τα συναισθήματά σου στον ανασφαλή Ταύρο ενώ δεν αντέχεις το γεγονός ότι σπαταλάει πολλά χρήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  Άρης στον Ταύρο: Τα 5 ζώδια που θα ζοριστούν και θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα

Αν είσαι Ιχθύς μην βγεις ποτέ με Λέων

Λατρεύεις το μεγαλείο του λέοντα, σε γοητεύει το γεγονός ότι είναι λαμπερός και ξέρει τι θέλει και τον πρώτο καιρό θα περάσετε ΠΟΛΥ καλά, αλλά μόλις φύγουν τα μέλια και δείτε πόσο διαφορετικοί είστε δεν θα αντέχετε ο ένας τον άλλον.

ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *