Ψήγματα Σοφίας!!

Ψήγματα Σοφίας

Ψήγματα Σοφίας.

Οι τυχαίες σκέψεις που σε ενοχλούν και σε απασχολούν, είναι συμπτώματα δυσαρμονίας με το περιβάλλον σου. Όταν το μυαλό αντιστέκεται στη ζωή, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια σκέψεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν συμβαίνει κάτι ενάντια σε μια πεποίθησή σου, τότε αρχίζει η αναστάτωση. Οι χαοτικές σκέψεις είναι μια αντίσταση απέναντι στη ζωή. Οι σκέψεις που τόσο σε βασανίζουν στην πραγματικότητα δημιουργούνται από σένα τον ίδιο…. Βλέπεις μόνο αναμνήσεις πραγμάτων, γι αυτό και βαριέσαι.

Η βαριεστημάρα είναι κυρίως η μη-βίωση της ζωής. Η βαριεστημάρα είναι η συνειδητότητα παγιδευμένη στο μυαλό σου. Πρέπει να χάσεις το θόρυβο του μυαλού σου για να βρεις τις αισθήσεις σου…..

Όταν παραιτείσαι από την απαίτηση να ανταποκρίνεται ο κόσμος στις προσδοκίες σου εξαφανίζεται η απογοήτευση….

Η θλίψη, ο φόβος και ο θυμός σου, οι τύψεις, η ζήλια τα σχέδια και οι επιθυμίες σου ζουν μόνο στο παρελθόν και το μέλλον. Όταν οι σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα αγγίζουν το παρόν διαλύονται….

Ο ανόητος είναι «ευτυχισμένος» όταν ικανοποιούνται οι επιθυμίες του. Να είσαι ευτυχισμένος τώρα, χωρίς κανένα λόγο-αλλιώς δεν θα είσαι ποτέ…..Δεν μπορείς να κατακτήσεις εσύ την ευτυχία-εκείνη θα κατακτήσει εσένα, μόνο αφού έχεις παραιτηθεί από όλα τα άλλα….


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η φώτιση δεν είναι ένα επίτευγμα, είναι μια συνειδητοποίηση. Όταν αφυπνίζεσαι, όλα αλλάζουν και ταυτόχρονα τίποτε δεν αλλάζει. Αν ένας τυφλός καταλάβει ότι μπορεί πια να βλέπει, σημαίνει αυτό ότι έχει αλλάξει ο κόσμος;

Dan Milman


Way of the Peaceful Warrior

ΠΗΓΗ

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποιο είναι το κινέζικο φυτό που εξαφανίζει τον καρκίνο σε 40 μέρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *