Τα ζώδια χωρίς σχέση του Αγίου Βαλεντίνου: Δες το θετικά!

ζώδια χωρίς σχέση του Αγίου Βαλεντίνου

Μήπως η Ημέρα των Ερωτευμένων είναι κάτι που ειδικά φέτος… σε τρομάζει; Καιρός να το δεις αλλιώς! 

Άλλωστε ο «προστάτης» Άγιος των Ερωτευμένων θα ήθελε να σε δει να γιορτάζεις την αγάπη συνολικότερα και όχι απαραίτητα τον έρωτα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ως single αυτόν τον καιρό, σίγουρα έχεις επενδύσει πολύ περισσότερο στους αγαπημένους σου φίλους (κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όταν είσαι σε σχέση), και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι ευγνώμων.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις κάποιες συμβουλές σύμφωνα με το ζώδιό σου, για το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να αποδείξεις στην πράξη ότι η γιορτή της αγάπης δεν χρειάζεται απαραίτητα να περιλαμβάνει το άλλο σου μισό.

Επίσης, θα δεις και κάποιες προτάσεις για το πώς να προσελκύσεις το επόμενο ταίρι σου!!

Κριός: 

Αν απολαμβάνεις τη μοναξιά σου αυτή την περίοδο, ακόμη καλύτερα για σένα… Αν όμως αναζητάς ταίρι, αξίζει να μετατρέψεις αυτή τη γιορτή σε «Πρωτοχρονιά Βαλεντίνου».

Με άλλα λόγια, μπορείς να καταγράψεις τις ιδέες σου για νέους τρόπους με τους οποίους τη νέα χρονιά μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα. Μπες στο κατάλληλο mood και δες τη ζωή θετικά. Ο κόσμος είναι το ερωτικό σου όστρακο!

Ταύρος: 

Αυτή η γιορτή είναι μία τέλεια αφορμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Επισκέψου ένα σπα και απόλαυσε μία περιποίηση σώματος, ένα μασάζ ή μια θαλασσοθεραπεία.

Γίνε του Αγίου Βαλεντίνου το ιδανικό ταίρι για τον εαυτό σου, χαρίζοντάς του αισθησιακές απολαύσεις και.. (γιατί όχι;) κάλεσε έναν κολλητό σου φίλο/φίλη να το μοιραστείτε.

  🌸🌷🌷🌷Χρόνια Πολλά.........giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμοι: 

Αν το πρώτο που σου έρχεται αυθόρμητα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  είναι να τηλεφωνήσεις στους φίλους σου και να γκρινιάξεις για τη μοναξιά σου, κάν’ το χωρίς τύψεις.

Άνοιξε την ψυχή σου κουβεντιάζοντας μαζί τους, αλλά προσοχή… μην υποκύψεις στον πειρασμό να τηλεφωνήσεις στον/στην πρώην σου, αλλά ούτε και στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό.

Περίμενε άλλη μια μέρα πριν κάνεις αυτό το τηλεφώνημα ώστε να έχεις απαλλαγεί από τα σημερινά επιπόλαια συναισθήματα.

Καρκίνος: 

Ανήκεις στους πιο ρομαντικούς αυτού του κόσμου… μην διστάσεις λοιπόν να γιορτάσεις τον έρωτα ακόμη κι αν είσαι μόνος ή μόνη. Οργάνωσε μία ανταλλαγή δώρων ή καρτών μεταξύ φίλων και προσκάλεσέ τους στο σπίτι σου για ένα πάρτι Βαλεντίνου.

Φτιάξε τις αγαπημένες σου λιχουδιές και διακόσμησε το σπίτι με κόκκινα στοιχεία και κεριά. Κάνε μία πρόποση για τους αγαπημένους σου φίλους που είναι πάντα εκεί για σένα.

Λέων: 

Αγαπημένο Λιονταράκι, αν φέτος δεν έχεις κάποιο ταίρι για να γιορτάσεις αυτή τη μέρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις χαρά στους γύρω σου.

Προσφέρσου να κάνεις baby sitting για τα παιδιά των φίλων σου. Οι γονείς των μικρών παιδιών συχνά δυσκολεύονται να βρουν λίγο χρόνο για ρομάντζο στην καθημερινότητά τους και είναι μία ευκαιρία να τους βοηθήσεις.

Έτσι, και δεν θα είσαι μόνος/μόνη αλλά και θα διασκεδάσεις παίζοντας με τα παιδιά, που λόγω του ζωδίου σου, τα αγαπάς πολύ.

Παρθένος: 

Μπορεί να σου ακουστεί παράλογο, αλλά αυτή μπορεί να είναι η ιδανική μέρα για να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις το σπίτι σου.

  Για την γιορτή σου!

Άλλωστε η αποσυμφόρηση στους χώρους βελτιώνει το φενγκ σούι και δημιουργεί τσι (ζωτική ενέργεια) βοηθώντας την προσέλκυση περισσότερης αρμονίας στη ζωή σου. Αν αναζητάς μία σχέση, ενίσχυσε τον νοτιοδυτικό τομέα του υπνοδωματίου σου με πολύτιμους λίθους, κρυστάλλους και κεριά.

Ζυγός: 

Η μοναξιά για σένα δεν είναι ποτέ εύκολη. Αν φλερτάρεις με την αυτολύπηση, σου προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα σου φτιάξει το κέφι: πρόσφερε τη βοήθειά σου σε κάποιον πιο άτυχο από σένα. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι για παράδειγμα, νιώθουν συχνά μόνοι τους και όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναζήτησε κάποια ομάδα εθελοντών που βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους στη γειτονιά σου, ή έλα σε επαφή με την εκκλησία ή κάποιον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα μπορούσε να χρειάζεται τη βοήθειά σου.  Δείχνοντας αυτή την ημέρα την αγάπη που κρύβεις μέσα σου, θα νιώσεις πραγματικά πολύ καλύτερα.

Σκορπιός: 

Επειδή αγαπάς τις ίντριγκες και τα μικρά ψέματα που τις συνοδεύουν, βρες ένα online ανθοπωλείο και παράγγειλε ένα μπουκέτο λουλούδια για τον εαυτό σου στο γραφείο, ή στείλε στον εαυτό σου ένα κουτί σοκολατάκια από κάποιο ζαχαροπλαστείο.

Υπόγραψε στην κάρτα «Από τον κρυφό θαυμαστή/θαυμάστριά σου». Τα κουτσομπολιά που θα πυροδοτήσεις στη δουλειά, θα σε διασκεδάζουν όλη μέρα.

Τοξότης: 

Γέμισε τις μπαταρίες σου με ένα σύντομο ταξιδάκι. Δεν είναι ανάγκη να είναι πολυήμερο ή κάπου μακριά. Μπορείς απλώς να πάρεις το λεωφορείο και να επισκεφθείς κάποια γειτονιά στην πόλη σου που δεν έχεις ξαναπάει.

Επίσης, μπορείς να πάρεις κάποιον φίλο/φίλη με το αυτοκίνητο και να κατευθυνθείτε στο άγνωστο παίζοντας κορώνα γράμματα σε κάθε γωνία: κορώνα στρίβεις δεξιά, γράμματα στρίβεις αριστερά. Μετά από λίγη ώρα, πάτε για φαγητό στο πρώτο εστιατόριο που θα σας βγάλει ο δρόμος.

  Χρόνια πολλά Ερμόλαος, Ερμολία, Λία.......giortazo.gr

Αιγόκερως: 

Ξέρεις πολύ καλά πώς να δημιουργείς ενέργεια που προσελκύει τους άλλους, ενώ το ταλέντο σου στην επιτυχία είναι ακαταμάχητο. Σήμερα είναι μία καλή αφορμή να μοιραστείς κάποιους από τους καρπούς αυτής της επιτυχίας χαρίζοντας στους φίλους σου μία ξεχωριστή βραδιά.

Βρες μία ταινία, μία συναυλία, ένα comedy club ή μια θεατρική παράσταση που ξέρεις ότι θα τους αρέσει.

Υδροχόος: 

Εντάξει, είσαι απολύτως συνειδητοποιημένος ως προς το ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοστημένη ιστορία των ανθοπωλείων και των εμπόρων ευχετήριων καρτών για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μετά τα Χριστούγεννα.

Αν πραγματικά τρέφεις απέχθεια για όλα αυτά, μάζεψε τους ομοϊδεάτες φίλους σου και οργάνωσε ένα πάρτι Αντι-Βαλεντίνου. Δώστε βραβείο στον καλεσμένο που θα φέρει την πιο χλευαστική κάρτα για αυτή τη γιορτή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς: 

Σήμερα είναι η μέρα για να δείξεις όλη τη συμπόνια για την οποία φημίζεσαι αλλά και για την οποία σ’ αγαπούν όλοι. Έλα σ’ επαφή με έναν φίλο ή συγγενή που χρειάζεται κάποιον να τον ακούσει.

Πρόσφερε την υποστήριξη σου και βοήθησέ τον να υιοθετήσει μία πιο σφαιρική οπτική. Αυτό είναι κάτι φυσικό για σένα αλλά δεν είναι πάντα εύκολο για τους άλλους.

πηγή: http://www.oroskopos.gr

boro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *