Γάμος αλά ιταλικά στην εποχή του κορονοϊού -Το φιλί που έγινε viral (pics)

Το φιλί που έγινε viral


Παρά την έξαρση του κορονοϊού ένα ζευγάρι τόλμησε να παντρευτεί στη Νάπολι. Το φιλί μετά τον γάμο έγινε viral.

Ο Ντιέγκο Φερνάντες, 46 ετών, και η Ντέι Σαλγκάδο, 30 ετών, αψήφησαν τον κορονοϊό που θερίζει στην Ιταλία και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε εκκλησία της Νάπολι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για να μην εξαπλωθεί η επιδημία στην τελετή παρέστησαν μόνοι οι ίδιοι και οι κουμπάροι καθώς οι δημόσιες συγκεντρώσεις έχουν απαγορευτεί.

Το φιλί που έγινε viral

Βγαίνοντας από την εκκλησία το ζευγάρι αντίκρισε ένα σχεδόν ερημωμένο δρόμο καθώς το υπουργείο Υγείας της χώρας κατέφυγε σε αυστηρότερα μέτρα χθες για να περιορίσει την κυκλοφορία των κατοίκων.

Ο κορονοιός έχει πάρει τη ζωή 4.032 ατόμων στην Ιταλία και ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται εντυπωσιακά μέρα με τη μέρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Ιταλία ξεπέρασε σε θύματα την Κίνα, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο στην Ιταλία είναι η Λομβαρδία. Η κυβέρνηση έστειλε στρατό για να επιβάλει τα μέτρα απομόνωσης ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα.

Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει και δεν χωράνε άλλους ασθενείς. Στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο τα δωμάτια έχουν κατακλυστεί και πλέον τοποθετούν τους ασθενείς στους διαδρόμους!

Η κατάσταση είναι καλύτερη στη νότια Ιταλία. Ο Φερνάντες και η Σαλγκάδο τόλμησαν να παντρευτούν και μάλιστα να δώσουν και το παραδοσιακό φιλί (πάνω από τις μάσκες).[no-sidebar]

Το φιλί που έγινε viral


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

fosonline.gr

  Μία αλλοπρόσαλλη και διαφορετική «οικογένεια»: Γάτα γίνεται κολλητή με τρεις λεμούριους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *