Μυστικά ομορφιάς με αμυγδαλέλαιο στο σώμα

αμυγδαλέλαιο

1. Οι ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου και η περιεκτικότητα του σε ψευδάργυρο το καθιστούν ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και του αφυδατωμένου από τον ήλιο δέρματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι ένα έλαιο που ενυδατώνει σε βάθος, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα και μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και την ενυδατική κρέμα σώματος και χεριών.

2. Η βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει το αμυγδαλέλαιο στην επιδερμίδα, την προστατεύει από το ξεφλούδισμα, βοηθώντας παράλληλα και στην διατήρηση του μαυρίσματος.

3. Κάνοντας μασάζ με αμυγδαλέλαιο βοηθάτε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην λεία και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Ειδικότερα αν το μασάζ γίνει μετά την ηλιοθεραπεία, τότε βοηθάει και στην ανάπλαση του δέρματος, την μείωση των σημαδιών και την σύσφιξη των πόρων.

4. Μετά την αποτρίχωση με κερί, χαλάουα κλπ μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη ποσότητα αμυγδαλέλαιο για να καταπραΰνετε τον ερεθισμό. Παράλληλα, απομακρύνετε και τα υπολείμματα κεριού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

5. Κάντε απολέπιση με ένα μείγμα αμυγδαλέλαιου, μελιού και ζάχαρης για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας. Απλά τρίψτε το μείγμα με απαλές κυκλικές κινήσεις και ξεπλυθείτε.

6. Οι καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου βοηθούν στην αντιμετώπιση ερεθισμών, πληγών, εγκαυμάτων, λοιμώξεων, αλλά και του εκζέματος.

7. Το αμυγδαλέλαιο και η εγκυμοσύνη μπορούν να συνυπάρχουν. Το φυσικό αυτό έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπίσετε τις ραγάδες εγκυμοσύνης. 

Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο στήθος, την κοιλιά, το στομάχι, τους γλουτούς και τους μηρούς, κάνοντας μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Καλό θα είναι βέβαια να συμβουλευτείτε και τον γυναικολόγο σας πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή του.

  Πώς να σώσεις μια σούπα που έριξες πολύ αλάτι


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

8. Πέρα από τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, το αμυγδαλέλαιο μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε μορφή ραγάδας, ανεξάρτητα από την αιτία που την προκαλεί.

πηγή : beautetinkyriaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *