Τι Θα Γίνει Αν Βάζεις Στα Μάτια Σου Ελαιόλαδο Για Μία Εβδομάδα!

Ελαιόλαδο

Τι Θα Γίνει Αν Βάζεις Στα Μάτια Σου Ελαιόλαδο Για Μία Εβδομάδα!

Kάθε βράδυ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι μπορεί να κάνει για σένα το ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες και στο δέρμα γύρω από τα μάτια; Θαύματα!

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, και η αντιφλεγμονώδης ιδιότητά του το κάνει ιδανικό για το ξηρό δέρμα! Και είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιείς ως ενυδατικό στο δέρμα.

Αν έχεις ξηρό δέρμα θα δεις αμέσως διαφορά στο σώμα σου (π.χ. μετά από αποτρίχωση) και το ίδιο ισχύει και για την περιοχή του προσώπου.

Αν όμως έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε μπορείς απλώς να χαρείς την ενυδατική του δράση στη περιοχή των ματιών.

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντεμακιγιάζ ματιών, τόσο για τη σκιά όσο και για την μάσκαρα!

Όμως δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς μόνο τότε!

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο για να προσθέσεις περισσότερη ενυδάτωση στο δέρμα γύρω από το μάτι, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ρίξε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο σε μια βαμβακερή σφαίρα και άπλωσέ το γύρω από τις βλεφαρίδες. Το ελαιόλαδο είναι βαρύ, οπότε πρέπει να προσέχεις και να πάρεις μόνο μερικές σταγόνες.

Άσε το λάδι να παραμείνει για 5-10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνε με χλιαρό νερό.

Αν δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς να κοιμηθείς με αυτό και να ξεπλύνεις το άλλο πρωί. Κάνε το τουλάχιστον για μία εβδομάδα!

Το ίδιο ισχύει και για τις βλεφαρίδες σου – πάρε μια μπατονέτα, βούτηξέ την στο ελαιόλαδο, και πέρασέ την από τις ρίζες των βλεφαρίδων.

Το δέρμα σου θα ενυδατωθεί, και οι βλεφαρίδες σου θα δυναμώσουν!

  Πολύ καλήμερα σας! 5 έξυπνοι τρόποι να ξυπνήσεις με ενέργεια τα πρωί !!!

Έλαια

Τα φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, το καστορέλαιο και το έλαιο καρύδας είναι πολύ ευεργετικά για την ανάπτυξη της τρίχας. Περιέχουν λιπαρά οξέα που τρέφουν τους θύλακες και διατηρούν τις τρίχες υγιείς. Γι’ αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας ευκολότερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόζετε καθημερινά ή έστω κάποιες φορές την εβδομάδα μια σταγόνα από το έλαιο της αρεσκείας σας είτε ένα μείγμα αυτών με μια μπατονέτα ή το δάχτυλο σας πριν πάτε για ύπνο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έτσι, κατά την διάρκεια της νύχτας οι βλεφαρίδες σας θα απορροφήσουν τα ευεργετικά στοιχεία των φυσικών αυτών υλών και θα δυναμώσουν. Προσέξτε μόνο μην τρίψετε τα μάτια σας, διότι υπάρχει πιθανότητα να μπει μέσα το έλαιο και να σας προκαλέσει ερεθισμό.

Μπορείτε επίσης να κόψετε ένα κομμάτι φλούδας λεμονιού και να βάλετε πάνω της λίγο ελαιόλαδο ή καστορέλαιο. Στη συνέχεια να την αφήσετε για 4-5 μέρες και έπειτα να την τοποθετήσετε πάνω στα βλέφαρα σας.

Τέλος, μπορείτε να αναμείξετε 2 σταγόνες καστορέλαιο και 2 σταγόνες από ασπράδι αυγού και να εφαρμόσετε το μείγμα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας κάθε βράδυ.

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *