Μοντέλο με σύνδρομο Down

 

Μοντέλο με σύνδρομο Down εκπληρώνει το όνειρό του και πρωταγωνιστεί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Η Marian Avila, ένα 21χρονο μοντέλο από την Ισπανία με σύνδρομο Down, εκπλήρωσε το όνειρό της να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης χάρη σε μία σχεδιάστρια από την Ατλάντα που γνώρισε μέσα από τα social media.

Η εμφάνισή της το Σάββατο στην αίθουσα χορού ενός ξενοδοχείου στο Midtown ήταν σε τόνους κόκκινου και χρυσού, ενώ δίπλα της ήταν οι γονείς της και τ’ αδέλφια της.

 

“Αισθάνθηκα πραγματικά χαρούμενη και μου άρεσε πολύ η πασαρέλα,” δήλωσε η Avila μετά το show το Σάββατο. “Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν εμπόδια.”

 

Μοντέλο με σύνδρομο Down

 

Η Talisha White, ως σχεδιάστρια που επικεντρώνεται σε ρούχα χορού, εορτών και ειδικών περιστάσεων έχει ως μότο “Δεν υπάρχουν εμπόδια για μια γυναίκα.”

Η White είχε γνωρίσει την Avila μέσω διαδικτύου.

“Κατάλαβα εξαρχής ότι ήταν ένα σούπερ μοντέλο,” δήλωσε η White για την Avila.

 

Μοντέλο με σύνδρομο Down εκπληρώνει το όνειρό του και πρωταγωνιστεί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Η White είχε γνωρίσει την Avila μέσω διαδικτύου.

 

“Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτήν. Δούλεψε για τη Vogue. Δούλεψε για το Harper’s Bazaar. Πηγαίνει σε διαφορετικά εκθεσιακά κέντρα, σε διαφορετικά πρακτορεία μοντέλων…”

 

Η Avila είπε ότι ονειρευόταν να γίνει μοντέλο από τότε που ήταν κοριτσάκι και πάντα ήθελε να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

“Εξασκούμαι καθημερινά,” είπε η Avila. “Σπούδασα μόντελινγκ και υποκριτική.”

Η Avila περπάτησε σε πασαρέλες με μοντέλα μικρά και μεγάλα, συμπεριλαμβανομένης της Tae McKenzie, η οποία χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα.

  Ζευγάρι 16χρονων με σύνδρομο Down χρίστηκαν βασιλιάδες στον χορό αποφοίτησης του σχολείου τους

Η McKenzie έχει μια σπάνιας μορφής επιληψία που προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια. Η νεαρή είπε στο WFMY2 ότι ήθελε να συμμετάσχει σην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες και κορίτσια.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,” είπε.

 

Μοντέλο με σύνδρομο Down εκπληρώνει το όνειρό του

 

“Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις. Οι γιατροί μπορούν οτιδήποτε, αλλά ο Θεός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο,” πρόσθεσε η McKenzie.

Όσο για την Avila, η White «αγαπάει να δίνει στις κοπέλες ευκαιρίες να ανθίσουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους».

 

Η White είχε γνωρίσει την Avila μέσω διαδικτύου.

 

Η αποστολή της επιχείρησής μου είναι να αλλάξω τον κόσμο μια βελονιά τη φορά, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνω μόνο φτιάχνοντας όμορφα φορέματα.

 

Την αλλαγή την κάνουν οι γυναίκες που φορούν αυτά τα όμορφα φορέματα,” είπε η White. “Είναι γυναίκες όπως η Marian Avila και η Tae McKenzie, που σπάνε τα στερεότυπα στη βιομηχανία της μόδας.”

 

ΠΗΓΗ

Αρέσει σε %d bloggers: