4 τρόποι για να προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια των άλλων

Ενεργειακά βαμπίρ, αυτοί που απορροφούν την ζωή, την ενέργεια. Σας ακούγονται οικεία;

Αν έπρεπε ποτέ να περάσετε χρόνο με κάποιον που είναι αρνητικός ή ρουφά τη ζωή από μέσα σας, υπάρχουν πιθανότητες να έχετε χρησιμοποιήσει αυτούς τους όρους ή να έχετε δημιουργήσει έναν δικό σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν οι περισσότεροι να μείνουμε μακριά από την αρνητική ενέργεια.

Η αρνητική ενέργεια συνήθως έρχεται με τη μορφή ανθρώπων παρά πραγμάτων. Για κάποιους, το γραφείο έχει πολύ αρνητική ενέργεια, για άλλους θα μπορούσαν να είναι τα μέλη της οικογένειας τους.

Και για κάποιους, αν και δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, η αρνητική ενέργεια είναι μέσα τους. Αν αυτό το τελευταίο συμβαίνει σε εσάς, βρείτε τρόπους να απελευθερώσετε αυτή την τοξική αρνητική ενέργεια. Σας τρώει αργά και θα κλέψει όλη την ευτυχία και την χαρά από εσάς πριν προλάβετε να τις απολαύσετε.

Οπότε, εκτός από το να μην ξαναδούμε ποτέ την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους μας ξανά πως προστατευόμαστε από την αρνητική ενέργεια;

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε και με λίγη πρακτική, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνικές σε χρόνο μηδέν.

Η τεχνική του τριαντάφυλλου

Είναι μια από τις αγαπημένες μου επειδή είναι τόσο εύκολη. Αν τύχει να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με κάποιον που σας δίνει πολύ αρνητική ενέργεια, φανταστείτε ότι κρατάτε ένα τριαντάφυλλο ανάμεσα σας. Οποιουδήποτε χρώματος σας αρέσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το τριαντάφυλλο είναι σύμβολο αγάπης. Μπορείτε να του προσφέρετε το τριαντάφυλλο ή μπορείτε απλά να το κρατήσετε ανάμεσα σας για να προστατεύσετε την ενέργεια. Είναι κάτι απλό και ισχυρό. Αν δεν είστε στο ίδιο δωμάτιο αλλά απλώς έχετε αρνητικές σκέψεις για κάποιον, κάντε αυτό. Βοηθάει.

  Ας πούνε για μισή ώρα την Ευχή και θα δούνε για πότε θα περάσει η κατάθλιψη

Το λευκό φως

Είναι τόσο απλή όσο η τεχνική του τριαντάφυλλου. Σε αυτή την περίπτωση θα φανταστείτε πως σας περιβάλλει ένα λευκό φως, σας προστατεύει από την σκοτεινή αρνητική ενέργεια. Τίποτα δεν θα μπορεί να διαπεράσει το λευκό φως όσο δυνατό και αν είναι.

Θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε αυτό για ένα ή δύο λεπτά για να το φέρετε, αλλά μόλις το κάνετε θα αισθανθείτε την δύναμη και τα αποτελέσματα του. Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και της αθωότητας. Είναι όμορφο και αληθινό. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει από αυτό.

Στείλτε τους αγάπη

Αν ξέρετε πως πρόκειται να δείτε ανθρώπους που είναι ενεργειακά βαμπίρ, στείλτε τους αγάπη πριν τους συναντήσετε. Για ένα λεπτό διαλογιστείτε ή προσευχηθείτε ή απλώς καθίστε στη σιωπή για να τους στείλετε αγάπη, να τους συγχωρήσετε για την συμπεριφορά τους και να συμφιλιωθείτε με το πώς αισθάνεστε.

Συχνά, πρέπει να υπομείνουμε την τοξική ενέργεια των οικογενειακών συγκεντρώσεων ή άλλων εκδηλώσεων, και εκεί δεν είναι όλοι φίλοι μας, σωστά; Στείλτε τους αγάπη πριν φτάσετε και θα νιώσετε διαφορετικά γι αυτούς.

Αποφύγετε

Δεν εννοώ το να μείνετε στο σπίτι σας και να μην φύγετε ποτέ, εννοώ το αν ξέρετε πως κάποιος είναι ενεργειακό βαμπίρ πρόκειται να είναι στο ίδιο μέρος με εσάς, προσπαθήστε να τον αποφύγετε όσο περισσότερο γίνεται. Αν είναι σε κάποιο δωμάτιο, μείνετε μακριά.

Αν είναι σε ένα διπλανό δωμάτιο, μείνετε στο απέναντι. Γιατί θα θέλατε να είστε κοντά με κάποιον που ρουφά την ζωή σας; Δεν χρειάζεται να είστε. Ακόμα και αν είναι κάποιο μέλος της οικογένειας, ακόμα δεν χρειάζεται να είστε στο ίδιο δωμάτιο.

  Τι σημαίνει το όνομα Γιώργος -6 πράγματα που δεν ξέρατε


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φυσικά, το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Θεωρώ πως όταν μολύνετε κάποιον με θετική ενέργεια συμβαίνουν δύο πράγματα.

Κρύβεται μακριά ή σταματά και φωτίζεται λίγο. Προσπαθήστε να τους σκοτώσετε με καλοσύνη πρώτα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε εφαρμόστε μια από τις παραπάνω μεθόδους.

Μάγεια Τ.

ΠΗΓΗ

Αρέσει σε %d bloggers: