Mάθε ποια ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς!

Mάθε ποια ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς!

Mάθε ποια ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς!

Κριός

Θα εμπιστευτεί και ας την πατήσει …Το Κριάρι ακολουθεί γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους τομείς της ζωής του, δεν σκέφτεται, δεν περιμένει, πατάει γκάζι και όπου βγάλει …

Στις σχέσεις του είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί γρήγορα και με αθωότητα, όποιο άτομο γνωρίσει, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη.Ακόμα και τις στιγμές που «κλονίζεται» η εμπιστοσύνη του, μπορεί να νευριάσει, να φωνάξει και να αγριέψει… δεν το βάζει όμως κάτω , με την ίδια ευκολία θα εμπιστευτεί ξανά και ξανά τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή του.

Σε βάζει σε υποψίες αν …Μήπως τον τελευταίο καιρό αμφιβάλεις για τις προθέσεις του Κριού σου;

Αναρωτιέσαι αν πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη; Γενικότερα το Κριάρι φημίζεται για την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του, θα πει την ωμή αλήθεια έστω και αν ξέρει ότι θα πονέσει.

Επειδή όμως για κανέναν άνθρωπο δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά, τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι πρέπει να συγκρατηθείς και να διατηρείς τις αμφιβολίες σου είναι τα εξής:α) αρνείται τα πάντα, ακόμα και τις προτάσεις που κάποτε τον ενθουσίαζαν,β) η επιθετικότητα , η νευρικότητα και η αθυροστομία του, χωρίς να συντρέχει λόγος, φανερώνουν ότι έχει ενοχές,γ)γίνεται είρωνας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ταύρος

Δεν χαρίζει την εμπιστοσύνη του όπου κι όπου…Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι οι βασικές συναισθηματικές ανάγκες του Ταύρου, ο οποίος προσδοκά να έχει αλλά και να του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και δεν δημιουργεί με άνεση νέες σχέσεις.

Δεν χαρίζει την εμπιστοσύνη του όπου κι όπου, θα πάρει τον χρόνο του για να αποφασίσει αν ένα άτομο είναι άξιο για να βασιστεί επάνω του χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό.

Αν όμως γίνουν γεγονότα που θα του κλονίσουν την εμπιστοσύνη του, τότε γίνεται σαν μαινόμενος Ταύρος σε υαλοπωλείο και όσες καλές δικαιολογίες και αν του χαϊδέψουν τα αυτιά, αυτός δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία …Τα Ταυρίσια παιχνίδια εμπιστοσύνης …

Όσο σταθερός και άξιος εμπιστοσύνης να είναι ένας Ταύρος, δεν παύει να είναι και αυτός μέρος της «ζούγκλας» που όλοι ζούμε. Τα σημάδια λοιπόν που πρέπει να σε προβληματίσουν ότι η εμπιστοσύνη που του δείχνεις δεν πρέπει να είναι στο 100% , είναι όταν:α) αρχίζει να ζηλεύει, ενώ είσαι στο σπίτι σου με τις παντόφλες σου, δηλαδή χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος,β) τσεκάρεις ότι λέει κάποια ψέματα, έστω και αν είναι αθώα,γ) γίνεται ιδιαίτερα εγκρατής και λιγομίλητος και παύει να έχει διάθεση για οτιδήποτε…

Δίδυμοι

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, πρέπει να τον πείσεις…Έχεις το κέφι και την διάθεση να κουβεντιάσεις ατελείωτες ώρες με τον Δίδυμο για το θέμα της εμπιστοσύνης;

Αν ναι, τότε προετοιμάσου για να έχεις πολύ λογικά επιχειρήματα που θα τον πείσουν, για ποιο λόγο μπορεί να σε εμπιστευτεί …Τα λόγια σου, οι απόψεις σου για τη ζωή αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σου, είναι τα must για την κατάκτηση της εμπιστοσύνης ενός Διδύμου.

Μπορεί να φαίνεται ανέμελος ή ανώριμος, ή να πιστεύεις ότι σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη… στην ουσία όμως θα πρέπει να θυμάσαι πώς για να σε εμπιστευτεί θα πρέπει εσύ από την πλευρά σου να τον πείσεις.Φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά…Ο Δίδυμος μπορεί να είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος στις φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές του σχέσεις.

Στις εpωτικές του σχέσεις όμως έχει ένα θεματάκι… διακρίνεται από επιπολαιότητα.Μπορεί να μην θέλει σκόπιμα να σου κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις για το άτομο του, όμως η ανάλαφρη και ανώριμη τακτική του στα ζητήματα της καρδιάς, τον οδηγούν σε λάθη.Να ανησυχείς λοιπόν όταν το Διδυμάκι κόβει τις επικοινωνίες, τα τηλέφωνα και είναι κοφτό και μονολεκτικό απέναντί σου.

  Τα 4 πιο παλαβιάρικα ζώδια

Καρκίνoς

Θέλει όσο τίποτα άλλο να έχει στο πλάι του άτομα που εμπιστεύεται …Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για όλες τις σχέσεις που συνάπτει το τρυφερό και ευαίσθητο Καρκινάκι, όμως δύσκολα καταφέρνει να χαλαρώσει συναισθηματικά και να περιορίσει τις καχυποψίες του.

Ο φόβος της απόρριψης, της προδοσίας αλλά και της απάτης, από βιώματα που είχε στο παρελθόν του, δεν τον αφήνουν να εμπιστευτεί εξολοκλήρου το άτομο που έχει στο πλάι του. Όσο και να αγαπά, πάντα θα διατηρεί τις αμφιβολίες του …Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη αν του αφήνεις συναισθηματικά κενά

 Όπως δεν του αρέσει να κοροϊδεύει, έτσι δεν του αρέσει να τον ξεγελούν. Τις στιγμές που μπορεί να νιώσει συναισθηματικά παραμελημένος μπορεί να οδηγηθεί σε πράξεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου.

Πώς θα ανακαλύψεις ότι πρέπει να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου με το Καρκινάκι; Θα το πιάσεις να σου λέει ψέματα, περιορίζει τα γλυκόλογα και την τρυφερότητα.

Λέων

Δείξε του πόσο σημαντικός είναι για εσένα και θα σε εμπιστευτεί …Το Λιοντάρι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που χαρίζουν απλόχερα τα συναισθήματά τους! Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, δεν είναι άλλη από το να τον εκτιμάς, να τον σέβεσαι, να τον θαυμάζεις αλλά και να τον εμπιστεύεσαι και εσύ από την πλευρά σου!

Ο Λέοντας είναι ο άνθρωπος που εμπνέει εύκολα την εμπιστοσύνη στους γύρω του και την χαρίζει εύκολα και αυτός στους ανθρώπους που έχει κοντά του … Αν όμως διαψευστεί, έστω και αν είναι αρκετά δυνατός, πληγώνεται ανεπανόρθωτα…Προσοχή όταν η στάση του Λέοντα είναι γεμάτη υπεκφυγές…

Σπάνια ένα Λιοντάρι θα δράσει ενάντια στην εμπιστοσύνη που του δείχνεις, πολύ απλά γιατί διαθέτει σταθερότητα και σεβασμό απέναντι στα άτομα που αγαπά.

Ωστόσο επειδή στις αισθηματικές σχέσεις δεν μπαίνουν ποτέ κανόνες, θα πρέπει να προβληματιστείς και να αναρωτηθείς αν το Λιοντάρι αξίζει την εμπιστοσύνη σου όταν:1) αρχίζει να ξεχνά σημαντικά γεγονότα (επέτειο, γενέθλια, γιορτές),2) αρχίζει να γίνεται αρκετά επιθετικό,3)όταν σταματήσει να σε κοιτά μέσα στα μάτια!

Παρθένος

Εμπιστεύεται όσους έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους ότι το αξίζουν…Κατά γενική ομολογία, ο Παρθένος ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που δεν χαρίζει εύκολα την εμπιστοσύνη του στους γύρω του.

Προτιμά να έχει στη ζωή του λίγους και καλούς ανθρώπους, με τους οποίους τον συνδέουν αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης, σεβασμού και εμπιστοσύνης.Θα σε περάσει από αρκετά «τεστάκια» για να διακρίνει αν έχεις τις προϋποθέσεις για να σε εμπιστευτεί.

Αν τελικά του αποδείξεις με τις πράξεις σου, ότι είσαι ένα αξιόπιστο άτομο , τότε ναι, θα σε εμπιστευτεί ανεπιφύλακτα και θα σε συμπεριλάβει στους ανθρώπους που δίνεται ανεπιφύλακτα.Όταν πρέπει να σταματήσεις να τον εμπιστεύεσαι, θα στο πει ο ίδιος …Ο Παρθένος ξέρει να σέβεται τους γύρω του, επειδή πάνω από όλα σέβεται τον εαυτό του!

Δεν θα κλόνιζε ποτέ την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου που αγαπά και εκτιμά. Αν η ζωή παίξει περίεργα παιχνίδια και ο Παρθένος αρχίσει να αισθάνεται αδύναμος για να διατηρήσει την αξιοπιστία του, θα κουβεντιάσει μαζί σου και θα σου δηλώσει ευθέως, ότι θα ήταν καλύτερο για σένα να μην του έχεις ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ζυγός

«Να εμπιστευτώ ή να μην εμπιστευτώ» ιδού το δίλημμα του Ζυγού …Για κάθε σημαντική απόφαση της ζωής του, ο Ζυγός μπαίνει σε διλήμματα… ακόμα και στο θέμα της εμπιστοσύνης υπάρχει μέσα του ο διχασμός, αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστευτεί το άτομο που έχει απέναντί του.Παρόλα τα διλήμματα και τις ανασφάλειές του, ο Ζυγός αφήνεται στα συναισθήματά του και εμπιστεύεται εύκολα και γρήγορα όποιο άτομο τον γοητεύσει.

  Σεπτέμβριος 2021: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Αν «φάει τα μούτρα του», έχει τον τρόπο να ξεπερνά εύκολα και να ξεκινά και πάλι από την αρχή.Εύκολα μπορείς να τον εμπιστευτείς, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ότι δεν το άξιζει…

Η διπλωματική φύση του Ζυγού, η ευγένεια, η γλυκύτητα και οι καλοί του τρόποι θα σε κάνουν να τον εμπιστευτείς πολύ γρήγορα.Ξέρει πολύ καλά πώς να χειριστεί τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, όμως έχει και τον τρόπο να μπορεί να «κουκουλώνει» τα λάθη του προκειμένου να μην κλονίσει την εμπιστοσύνη που τρέφουν για αυτόν οι γύρω του!

Πώς θα καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι εγκρατής μαζί του;Όταν καταφέρνει να σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις, για πράγματα που δεν φταις και όταν σου φορτώνει τα σφάλματά του, τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν πρέπει να εμπιστευτείς…

Σκορπιός

Πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε και την ίδια του την σκιά …Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού, πρέπει να μοχθήσεις και πολλές φορές είναι και ακατόρθωτο να το πετύχεις.

Ένας Σκορπιός πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ παράλληλα όταν είναι σε μία σχέση είναι συνεχώς υποψιασμένος ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστικό, κάτι κρυφό … γιατί ξέρει καλά πώς στη ζωή όλα είναι ρευστά!

Γνωρίζει καλά ότι εμπιστοσύνη πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό, γι’ αυτό και διατηρεί πάντα τις επιφυλάξεις του και έχει τα κρατήματά του! ωστόσο πολλές φορές όταν παθιάζεται τα παραβλέπει όλα και δίνεται χωρίς φραγμούς! Αν προδοθεί … βρες τρύπα να κρυφτείς!Πάντα θα κρατά μία μυστική πλευρά που δεν θα την ανακαλύψεις …Σε προβληματίζει το γεγονός αν πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν Σκορπιό;

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις καλά, είναι ότι ο Σκορπιός πάντα έχει μία κρυφή, μυστική πλευρά την οποία και δεν θα ανακαλύψεις. Θα σου αφοσιωθεί, θα σε λατρέψεις όμως θα κρατά πάντα κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη.

Πότε θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να έχεις κρατήματα και επιφυλάξεις; Αν δεν είσαι τύπος και υπογραμμός απέναντί του, είναι καλύτερο για σένα να μην έχεις εμπιστοσύνη στις κινήσεις του. Αν δεν τον ευχαριστείς, δεν τον ικανοποιείς ή δεν του αφοσιώνεσαι ακριβώς όπως επιθυμεί, τότε η εμπιστοσύνη είναι ανέφικτη!

Τοξότης

Δίνει πανεύκολα την εμπιστοσύνη του, όμως το ίδιο εύκολα την παίρνει πίσω!Ο πρόσχαρος και ενθουσιώδης Τοξότης χαρίζει απλόχερα την εμπιστοσύνη του και βάζει με ευκολία νέους ανθρώπους στη ζωή του.Στην αισθηματική του ζωή είναι ανοιχτός και δεν διστάζει να εμπιστευτεί και να ανοίξει όλα τα φύλλα της καρδιάς του – ιδιαίτερα όταν είναι εpωτευμένος-!

Σαφώς πολλές φορές την έχει «πατήσει» και έχει αποδειχθεί ότι πολύ κακώς ανοίχτηκε και εμπιστεύτηκε.Δεν μετανιώνει όμως ούτε στιγμή για ότι έκανε, αλλά μόνο για ότι δεν έκανε…Σήμερα μπορείς να τον εμπιστευτείς, αύριο όμως είναι μία άλλη μέρα…

Ο Τοξότης θα καταφέρει πολύ εύκολα να μπει στη ζωή σου και σίγουρα θα διασκεδάσεις την κάθε στιγμή. Όταν όμως τίθεται το θέμα εμπιστοσύνης, πάντα θα έχεις τους ενδοιασμούς σου, γιατί η επιπολαιότητά του στον έpωτα αλλά και η δίψα του για περιπέτειες και εμπειρίες τον παρασύρουν σε κινήσεις που μπορούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου!

Μπορείς λοιπόν να τον εμπιστευτείς μόνο όσο ο ενθουσιασμός και η «τρέλα» διατηρούν τον έpωτά σας φλογερό … όταν ο Τοξότης γίνει καπνός και αρχίσει να αποφεύγει, τότε διατήρησε τα κρατήματά σου!

  Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα…Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απαραίτητο για τον Αιγόκερω να στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην εμπιστοσύνη!Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ηθική και αρχές και κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του.Πόσο εύκολο είναι όμως να σε εμπιστευτεί ένας Αιγόκερως;

Εξαιρετικά δύσκολο … θα πρέπει να πληροίς όλες τις προϋποθέσεις που του επιβάλλει η λογική του.Η συνέπεια, η σταθερότητα και η σοβαρότητα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτεις, εφόσον θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του!Μπορεί να σου αποδείξει, ότι αξίζει να τον εμπιστευτείς!

Ο Αιγόκερως θα καταφέρει με την αξία του να σου κερδίσει την εμπιστοσύνη και δεν θα σε βάλει εύκολα στην διαδικασία να αμφιβάλεις αν το άξιζε.Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί η τυφλή εμπιστοσύνη που μπορεί να του δείξεις, αργότερα μπορεί να σου γίνει ένα πολύ καλό μάθημα… Κράτα τις επιφυλάξεις σου, αν παρατηρήσεις ότι ο Αιγόκερως λέει ψέματα, ή αποφεύγει να σε συστήνει στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Δείξε προσοχή όταν αρχίζει να κριτικάρει πολύ σκληρά και άσχημα κάθε κίνησή σου!

Υδροχόος

Το ιδανικό είναι όλες οι σχέσεις να στηρίζονται στην εμπιστοσύνη…Ο Υδροχόος παλεύει για τα ιδανικά και τις αξίες και είναι της άποψης ότι στη ζωή πρέπει πρώτα να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον ίδιος μας τον εαυτό, ώστε να καταφέρουμε να εμπιστευόμαστε και τους γύρω μας.

Δείχνει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή στον άνθρωπο που θα επιλέξει για να έχει δίπλα του. Ακόμα και αν κάποια στιγμή αποδειχθεί πώς δεν έπρεπε να εμπιστευτεί, ο ίδιος θα ξαναδώσει την ευκαιρία και θα δείξει την εμπιστοσύνη του, γιατί πολύ απλά θεωρεί πως κανείς δεν είναι τέλειος!

«Εξαρτάται μου λες εξαρτάται»Το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «εξαρτάται μου λες εξαρτάται, σίγουρα το έχεις ακούσει … σου δίνει λοιπόν την απάντηση στο ερώτημα – αν μπορείς να εμπιστευτείς έναν Υδροχόο- !Δεν θα θελήσει σκόπιμα να σε ξεγελάσει, να σε προδώσει ή να πληγώσει τα αισθήματά σου, όμως η εκρηκτική, ανατρεπτική και απρόβλεπτη στάση του, πολλές φορές μπορεί να σου κλονίσει την εμπιστοσύνη που τρέφεις για αυτόν.

Για να είσαι με έναν Υδροχόο δεν θα πρέπει να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Όταν ένας Υδροχόος σου βάζει όρια και αποστάσεις, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς:«Αξίζει να τον εμπιστευτώ»; Η απάντηση τότε είναι αρνητική …

Ιχθύες

Η τυφλή εμπιστοσύνη που δείχνει στους γύρω του είναι και ο λόγος που την πατά.Όταν ένα Ψαράκι αγαπά, τότε εμπιστεύεται ολοκληρωτικά έστω και αν βαθιά μέσα του ξέρει καλά ότι μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβά!

Χαρίζει εύκολα και γρήγορα την εμπιστοσύνη του, αρκεί να του δείξεις αγάπη και τρυφερότητα … πληγώνεται εύκολα αν αποδειχθεί ότι δεν άξιζε να εμπιστευτεί, όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να γυρνά την σελίδα και να εμπιστεύεται και πάλι από την αρχή έναν νέο έpωτα!

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι …Λέει μία λαϊκή παροιμία η οποία ταιριάζει απόλυτα στην ερώτηση : « Μπορώ να εμπιστευτώ έναν Ιχθύ»;

Το Ψαράκι είναι ο άνθρωπος που ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του, σε κάθε κίνηση, πράξη, λέξη ή απόφαση υπάρχει συναίσθημα…Σίγουρα λοιπόν μπορεί να σου δίνει αιώνιους όρκους αγάπης και ξαφνικά μία μέρα να κάνει μία στροφή 180ο γιατί πολύ απλά ένας νέος έpωτας του πήρε τα μυαλά!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *