Αν η πεθερά σου είναι ένα από αυτά τα ζώδια, δεν «την παλεύεις» εύκολα!

Αν η πεθερά σου είναι ένα από αυτά τα ζώδια, δεν «την παλεύεις» εύκολα!

Αν η πεθερά σου είναι ένα από αυτά τα ζώδια, δεν «την παλεύεις» εύκολα!

 

Είναι γνωστός ο μύθος ή/και ο «φόβος» της πεθεράς, που συνήθως περιγράφεται ή απεικονίζεται με αρκετά τρομακτικό τρόπο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν πεθερές και πεθερές. Παρεμβατικές, ήρεμες, δολοπλόκες, μοντέρνες, παλαιών αρχών κ.λπ. Εδώ θα αναφερθούμε στις πραγματικά δύσκολες πεθερές, όπως επιτάσσει η… παράδοση.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι πεθερές, που ακόμα κι αν δεν σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο, το βέβαιο είναι ότι θα την κάνουν πιο… ενδιαφέρουσα και σίγουρα η καθημερινότητά σου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια!

 

Αν η πεθερά σου είναι ένα από αυτά τα ζώδια, δεν «την παλεύεις» εύκολα!

 

ΠΕΘΕΡΑ ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει για το μικρό της λιονταράκι μόνο τα καλύτερα. Αν δεν είσαι γαλαζοαίματη και να κρατά η σκούφια σου από μεγάλο τζάκι, θα σε κοιτάζει πάντα υποτιμητικά. Έχεις δει πώς συμπεριφέρονται στην ζούγκλα οι λέαινες έτσι; Κάπως έτσι είναι και η Λιονταρίνα πεθερά που προστατεύει με νύχια και με δόντια το μικρό της “γατάκι”. Αν δεν είσαι λαμπερή, grande, όμορφη και με… προίκα, θα έχεις μεγάλα θέματα μαζί της.

 

ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι γνωρίζουν ότι για τη γυναίκα Καρκίνο η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Πραγματικά όμως τα πάντα. Θα θυσίαζε την ζωή της, τα όνειρά της, τις φιλοδοξίες της για να τα δει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Καμία νύφη δεν θα μπορέσει στα δικά της μάτια να είναι ικανή να φροντίσει τον γιόκα της όπως εκείνη. Καμία δεν θα του μαγειρεύει ή θα τον πλένει όπως εκείνη. Δεν έχεις τύχη μαζί της και μην περιμένεις να την εντυπωσιάσεις. Θα θεωρεί πως το καμάρι της είναι αδικημένο στο πλάι σου.

  Η δικαιολογία κάθε ζωδίου για να αποφύγει να κάνει σχέση

 

ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιο πρήχτρα πεθερά, που θα μπορούσε να σου τύχει. Φυσικά και η πιο επικριτική. Τίποτα δεν θα κάνεις σωστά, όλα λάθος θα τα βίσκει και φυσικά αν δεν είσαι και η πρώτη Παστρικοθοδώρα… την έβαψες. Θα μπαίνει στο σπίτι σου και θα τσεκάρει για αράχνες και σκόνη. Τα χριστούγεννα θα σου κάνει δώρο αντιβακτηριδιακά σπρέι και χλωρίνες! Είναι ικανή μέχρι και να φτύσει μπροστά σου το φαγητό που έφτιαξες, αν δεν της αρέσει.

 

ΠΕΘΕΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πίσω και σε… “έφαγε”! Δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ! Θα σε κοιτάζει καχύποπτα, δεν θα σε πιστέψει ποτέ και μόνιμα θα ψάχνει να ανακαλύψει πού έχεις πει ψέματα και τι της κρύβεις… Έτσι βέβαια και τολμήσεις να κάνεις τον γιόκα της να κλάψει, πολύ απλά σε συμβουλεύουμε να αλλάξεις όχι απλά χώρα, αλλά… πλανήτη αν μπορείς. Γιατί η Σκορπίνα δεν συγχωρεί. Και αν δεν σε εκδικηθεί ο γιος της, θα το κάνει εκείνη. Και θα πονέσεις…

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *