Μαρία Μπεκατώρου: Έτσι έχασε όλα τα κιλά των διακοπών σε μια βδομάδα!

Μαρία Μπεκατώρου: Έτσι έχασε όλα τα κιλά των διακοπών σε μια βδομάδα!
Μαρία Μπεκατώρου

Μάθε τα μυστικά της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της φρόντισε να χάσει όλα τα κιλά των διακοπών σε μια βδομάδα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της εγχώριας showbiz που καταφέρνει να διατηρεί ένα γυμνασμένο αλλά μεσογειακό σώμα χωρίς ωστόσο να καταφεύγει σε δίαιτες-express.

Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να χάσει 5 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, το οποίο έκανε στη συνέχεια τρόπο ζωής.

Έτσι έχασε όλα τα κιλά των διακοπών σε μια βδομάδα!
Μαρία Μπεκατώρου

Το πρωινό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

Γίνεται ο καφές να σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερα κιλά;

Το βραδινό της έχει ένα γιαούρτι και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Όσο για τα μικρά μυστικά της; Αρκείται στις δύο κουταλιές λάδι και πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό ημερησίως!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσο για την άσκηση; Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan της εντατικής γυμναστικής, ωστόσο φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, που περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο και λίγα βαράκια…

athensmagazine.gr

  Plateau effect στα κιλά, πώς αντιμετωπίζεται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *