Ζώδια: Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020

Ζώδια: Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020

Η νέα χρονιά είναι μια καλή αφορμή για ένα restart! Θέτουμε νέους στόχους και κάνουμε αλλαγές. 

Άλλωστε το 2020, δεν είναι μόνο ένα νέο έτος, αλλά και μια καινούργια δεκαετία. Άραγε τι να μας επιφυλάσσει με βάση τα ζώδια; Βάση των χαρακτηριστικών, κάθε ζώδιο έχει έναν πιθανό στόχο. Πάμε να δούμε ποιος είναι αυτός!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ως ένα από τα πιο ανήσυχα ζώδια του ζωδιακού συστήματος, ο Κριός είναι ενθουσιώδης ακόμα κι όταν κάθεται σε έναν καναπέ. Φροντίστε να διοχευτεύσετε αυτή σας την ενέργεια σε ένα καινούργιο χόμπι.

Αυτό μπορεί να είναι ένα καινούργιο άθλημα ή ένα καινούργιο μουσικό όργανο. Βέβαια με την ανυπομονησία που σας χαρακτηρίζει θα είναι δύσκολο, αλλά η ικανοποίηση που θα πάρετε όταν το πετύχετε, θα σας αποζημιώσει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ενώ είστε εξαιρετικά ισχυροί και αφοσιωμένοι σε έναν στόχο, αυτό συχνά μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα αδικαιολόγητο πείσμα. Το 2020 θα δώσετε τις ¨μάχες” σας σε αυτόν τον τομέα. Ενώ είναι καλό να υπάρχει πάθος σε ότι κάνουμε, μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος.

Μειώστε το άγχος σας σκεπτόμενοι τι είναι αυτό ακριβώς για το οποίο αξίζει να αγωνιστείτε και τι θα μπορούσε εύκολα να διευθετηθεί με αμοιβαία κατανόηση.

Δίδυμος (21 Μαϊου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι φημίζονται για το πάθος τους αλλά είναι αναποφάσιστοι και δυσκολεύονται να δίνουν την πρέπουσα σημασία σε όλα αυτά με τα οποία καταπιάνονται. Φέτος δουλέψτε το!

Δεν υπάρχει λόγος να αναλαμβάνετε τόσα πολλά και στο τέλος να πελαγώνετε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το πάθος για κάτι που πραγματικά θέλετε και ασχοληθείτε μόνο με αυτό.

  Ποιο styling ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι φίλοι συχνά καταφεύγουν σε εσάς για τις πολύτιμες συμβουλές που τους δίνετε, καθώς είστε απίστευτα καταρτισμένοι. Το 2020, μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια αν τη χρειάζεστε.

Είναι υπέροχο που αγαπάτε τόσο πολύ και είστε υποστηρικτικοί με τους άλλους, αλλά αφήστε και τους άλλους να σας φροντίσουν που και που.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες έχετε εκπληκτική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας γι’ αυτό και η παρουσία σας γίνεται κατευθείαν αισθητή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Τη νέα χρονιά, αξιοποιήστε αυτό το προσόν για κάτι που πραγματικά σας αρέσει και σας γεμίζει.

Επιπλέον το 2020 μπορεί να γίνει χρονιά ορόσημο για την εμπλοκή σας με την πολιτική, ώστε να δείτε αυτή την αλλαγή που τόσο πολύ επιθυμείτε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είστε απίστευτα οργανωμένοι και υπεύθυνοι. Αλλά το 2020, θυμηθείτε να βρείτε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα ώστε να χαλαρώνετε. Η αυτοφροντίδα ενισχύει την εσωτερική σας δύναμη και αυτοεκτίμηση.

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ως Ζυγός, αναζητάτε συνεχώς την ισορροπία, αλλά μισείτε τις αλλαγές και είστε επιρρεπείς στην υπερανάλυση. Για δουλέψετε αυτή την αναποφασιστικότητα, ξεκινήστε τα γράφετε τα υπέρ και τα κατά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ως ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, μερικές φορές αφήνετε τα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν με τη μορφή της ζήλιας και της μυστικότητας.

Τη νέα χρονιά, βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας γνωρίζουν ακριβώς τα συναισθήματά σας. Δείξτε στους αγαπημένους σας τι ακριβώς σημαίνουν για εσάς.

  Πανσέληνος έκλειψη Μαΐου: Πως θα μας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο μας ακόμη και στα ερωτικά μας

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όντας το πιο τολμηρό ζώδιο, ένας Τοξότης λαχταράει την ελευθερία και εξερεύνηση. Τροφοδοτήστε αυτή σας την ανησυχία κάνοντας ένα ταξίδι φέτος σε έναν καινούργιο προορισμό. Αυτό μπορεί να είναι και μια άλλη ήπειρό!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είστε πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι, γεγονός που σας κάνει ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια του ζωδιακού συστήματος. Τι θα λέγατε όμως το 2020, να δοκιμάσετε κάτι αυθόρμητο;

Οι καλύτερες αναμνήσεις μπορούν να γίνουν από κάτι εντελώς απρογραμμάτιστο, το οποίο ναι μεν μπορεί να σας φανεί τρελό αλλά σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ενώ σας αρέσει να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε, σπάνια εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Φέτος προσπαθήστε να γίνετε πιο εξωστρεφείς κρατώντας ένα ημερολόγιο.

Η καταγραφή ορισμένων σκέψεων και συναισθημάτων είναι το πρώτο βήμα ώστε να μπορέσετε σε λίγο καιρό να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας και στους άλλους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι οι καλλιτεχνικοί τύπου του ζωδιακού συστήματος. Υπάρχει ένας πίνακας ζωγραφικής που θέλατε να δημιουργήσετε, ίσως μια θεατρική παράσταση που θέλατε να ανεβάσετε ή μήπως να σκηνοθετήσετε μια ταινία μικρού μήκους;

Το 2020 είναι η χρονιά που θα κάνετε πραγματικότητα αυτό το όνειρό σας. Μπορεί συχνά να πετάτε στα σύννεφα αλλά γιατί να μην κάνετε αληθινές τις φαντασιώσεις σας μέσω της τέχνης;

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *