Μοναδικές ιδέες με κουρέματα

Όποια και αν είναι η ηλικία σου, εμείς σου έχουμε τι λύση! 

Υπέροχα κουρέματα που αναδεικνύουν το πρόσωπό σου ανάλογα με την ηλικία σου και τις γωνίες σου και μπορείς να τολμήσεις άφοβα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν λοιπόν σκέφτεσαι για μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά το φοβάσαι κιόλας, δες παρακάτω μερικές ιδέες με κουρέματα μόνο για σένα και κάνε το βήμα!

Στην τελική μία απόφαση είναι! Και θα δεις πόσο δίκιο είχαμε και πόσο θα σου ταιριάζει το νέο σου look! Δες λοιπόν παρακάτω από το adme.ru, μερικές υπέροχες προτάσεις με κουρέματα για κάθε ηλικία.

20+ ετών

Αυτή η ηλικία είναι ιδανική για πειραματισμό με χτενίσματα και αναζήτηση του προσωπικού στυλ. Η ασυμμετρία, το ασυνήθιστο χρώμα μαλλιών, και κάποια extreme κουρέματα είναι ιδανικά για νεαρές κοπέλες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

30+ ετών

Τα κουρέματα για τις 30αρες πρέπει να είναι εύκολα στην περιποίηση και το styling. Σε αυτή την ηλικία είναι καλύτερα να αφήσετε στο παρελθόν τα τολμηρά χρώματα. 

Τα αγορέ κουρέματα ταιριάζουν σε γυναίκες με λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και τα μακριά, ίσια μαλλιά είναι ιδανικά για όσες γυναίκες έχουν πλούσια και περιποιημένα μαλλιά. 
Οι κομμωτές προτείνουν να αλλάξετε το χτένισμα και την εμφάνισή σας σταδιακά και όχι ριζικά.

40+ ετών

Μετά τα 40, οι γυναίκες προσπαθούν να δείχνουν πιο νέες από την ηλικία τους και το κούρεμα παίζει βασικό ρόλο. 

Επιλέξτε ένα χτένισμα που απαιτεί ελάχιστη περιποίηση, καθώς τα σύνθετα χτενίσματα μπορούν να προσθέσουν αρκετά χρόνια. Αποφύγετε αυστηρές ίσιες γραμμές. 
Είναι προτιμότερο το χτένισμα να φαίνεται ελαφρώς ατημέλητο για να προσθέσει όγκο.

  Πρόταση γάμου :Έβαλε άνδρες να απαγάγουν τη σύντροφο του

50+ ετών

Για τις κυρίες που είναι στα 50 τους οι κομμωτές προτείνουν να αποφύγετε τα πολύ μακριά ή τα πολύ κοντά μαλλιά. Για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά σας κάντε τα φιλαριστά και με ελαφριές μπούκλες. 

Αποφύγετε τις μονοχρωμίες, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αρκετές αποχρώσεις ή ανταύγειες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρέσει σε %d bloggers: